jose-mourinho

VK Sportphoto

Nieuws

José Mourinho strooit zout in wonden van Lazio

Van de redactie

De winst van Feyenoord tegen Lazio Roma in de Europa League kon ook op vreugde rekenen uit de Italiaanse hoofdstad. Bij stadgenoot AS Roma zal niemand er een traan om hebben gelaten.

Door de nederlaag in de Kuip eindigde Lazio als derde in Groep-F, waardoor het nu een tussenronde moet spelen voor deelname aan de Conference League. Dat toernooi werd eerder nog door Lazio-directeur Igli Tare omschreven als een ‘loserscompetitie’. 

AS Roma-trainer Jose Mourinho was die woorden niet vergeten en deelde een sneer uit aan de aartsrivaal, zo schrijft Algemeen Dagblad

“Lazio is favoriet om de Conference League te winnen”, zei Mourinho op de persconferentie voorafgaand aan de Romeinse derby dit weekend. “Ze hebben er de trainer, de spelers en het team voor. Misschien is het probleem dat ze ook meneer Tare hebben, die de prijs niet wil winnen omdat hij de competitie niet waardeert”, aldus de Special One.

Mourinho won met AS Roma de eerste editie van de Conference League ten koste van Feyenoord. De Portugese coach nam die prijs zeer serieus. 

Delen