slory

VK Sportphoto

Jeugd

Ook Slory bij 20 beste talenten van Nederland

Stan

Feyenoorder Jaden Slory maakt evenals zijn ploeggenoot Mike Kleijn onderdeel uit van de 20 meest talentvolle Nederlandse spelers onder de twintig jaar. De 17-jarige zoon van Andwelé, hoopt in de toekomst de prestaties van zijn vader voorbij te kunnen streven. Volgens de NOS, die de lijst opzette, is hij daarmee goed op weg. 

Slory junior is een technische rechtsbuiten die werd geboren op 9 mei 2005. Daarmee is hij een van de jongsten op de lijst van de NOS. In 2013 tradt de jongeling in de voetsporen van zijn vader door vanuit de jeugd van Barendrecht naar de jeugdopleiding van Feyenoord te verkassen. Daarna ging zijn ontwikkeling snel; in 2021 tekende hij zijn eerste profcontact en sinds dit seizoen behoort hij tot de Onder-21-selectie van de Rotterdammers. 

Jaden, die dit jaar al furore maakte voor Oranje tijdens het EK Onder-17, vindt het bijzonder om het shirt te dragen van de club waar zijn vader ook ruim twee seizoenen voor uitkwam, maar wilt bij Feyenoord zijn eigen boek schrijven. De Kuip moet daarbij het volgende hoofdstuk worden.

Delen

Reacties

Leuk en aardig maar meer kun je van een dergelijke lijstje niet zeggen. Milambo had er zo tussen kunnen staan en dan was het lijstje net zo goed, leuk en/of aardig geweest.
Zou leuk zijn als die jongen eens mag invallen, vooral nu de buitenspelers niet bepaald renderen. (Ik zie Szymanski niet als buitenspeler, hoort op 10)
Z'n pa was een beetje een naar mannetje. Overschatte zich enorm. Hopelijk leert deze knaap van de fouten van zn voorganger en wordt het nog wat.
Vond ik wel meevallen. Vond het een aardige rechtsbuiten. Ook niet echt de kans gehad om de vaste rechtsbuiten te worden van Feyenoord
Ik denk dat je wat door de war gooit. Ik vond het altijd een heel geschikte vent. Hij was alleen geen topper, razendsnel maar niet bepaald verfijnd. Zijn niveau was Excelsior en bij Feyenoord had hij het moeilijk.
Inderdaad. Lijkt erop dat hij Slory met Schaken verwart.