bf8o0043

Nieuws

Jovićević: "We kennen ook hun zwakke punten"

Van de redactie

Feyenoord speelt vanavond in de achtste finale van de Europa League tegen Sjachtar Donetsk. Trainer Igor Jovićević van de Oekraïners geeft aan veel spelers te missen, maar desalniettemin te geloven in een goed resultaat.

Algemeen Dagblad meldt dat Jovićević niet kan beschikken over Yukhym Konoplya, Bogdan Mykhaylichenko, Valeriy Bondar, Eduard Kozik en Mykola Matvienko. De trainer heeft echter vertrouwen in de spelers die hij wel kan opstellen. “Zelfs met die spelers was het een zware wedstrijd geworden. Feyenoord is goed georganiseerd, maar dat zijn wij ook.”

Jovićević heeft Feyenoord de afgelopen periode gevolgd en is onder de indruk van Arne Slot en zijn manschappen. “Zij hebben op iedere positie een hele goede speler. Ze zijn heel ambitieus, zelfverzekerd en stralen kracht en vertrouwen uit. Maar wij hebben dat ook.” Jovićević denkt dat zijn ploeg als collectief in staat moet zijn om Feyenoord pijn te doen. “Ik geloof niet in het individu, ik geloof in onze teamgeest. We kennen ook hun zwakke punten. Ik heb veel vertrouwen in mijn team. Zij zijn favoriet, maar als iedereen zijn niveau haalt, wordt het ook voor hen een moeilijke wedstrijd.”

Delen

Reacties

Absoluut. Scoren te weinig gezien het aantal kansen. Feyenoord heeft ook een aantal geblesseerde spelers van wie Justin Bijlow de belangrijkste is. Trauner en Szymanski zijn weliswaar terug van blessures, maar zijn ze ook wedstrijdfit? Alleen de praktijk kan het ons leren.
Succes Feyenoord!
Was natuurlijk niet bloed serieus deze reactie.