kiprich

Nieuws

József Kiprich bedankt Legioen voor warm onthaal: "Beste fans ter wereld"

Karst

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Twente vond er een magisch moment plaats in De Kuip: József Kiprich, de Tovenaar van Tatabánya, keerde voor even terug bij de club waar hij in de jaren '90 tot een absolute Feyenoord-held uitgroeide. De Hongaarse cultspits was als eregast aanwezig bij de wedstrijd tegen Twente en kreeg voor de aftrap een prachtig eerbetoon op veld. 

Kiprich bedankte na afloop van zijn bezoek de supporters voor het warme onthaal. Lees hieronder de mooie woorden van de Tovenaar van Tatabánya gericht aan Het Legioen.

Ik ben absoluut sprakeloos over hoe emotioneel het was. Ik kan proberen iedereen te bedanken, maar ik kan jullie niet genoeg bedanken. De liefde die ik van jullie kreeg, is een onbeschrijfelijk gevoel. Dit zeg ik altijd tegen iedereen die mij vraagt hoe ik over Rotterdam, en over Feyenoord denk. Als ik naar Rotterdam ga, voel ik mij thuis., met mijn familie zijn we thuis. De fans hebben geen idee wat ze voor mij betekenen. Het spandoek, de muurschildering, alles. De beste fans ter wereld. Ik wil alle mensen bedanken die een rol hebben gespeeld in deze prachtige twee dagen. Namens mijn familie danken wij u hartelijk voor alles. Het was een geweldige kans en ik was erg blij om mijn oude teamgenoten en onze coach weer te ontmoeten. Ik wens u het allerbeste, een succesvol en productief seizoen. Ik hoop dat ik snel weer terug in De Kuip ben.
Met de grootste liefde en groeten,
József Kiprich

Delen