Onbevestigd
001

Nieuws

Kaartverkoop bekerfinale uitgesteld tot na de Klassieker

Dennis

Feyenoord overweegt de kaartverkoop voor de KNVB Bekerfinale naar een later moment te verschuiven. Eerder werd bekend dat de club voornemens was de om de strijd om de massaal gewilde kaarten te starten op maandag 1 april aanstaande. Tot op heden is daar echter geen officiële mededeling over gedaan.

Naar verluidt gaan de kaarten nu pas na de Klassieker in de verkoop. Het is onduidelijk waarom de kaartverkoop op zich laat wachten. De wedstrijd tegen de aartsrivaal staat gepland op zondag 7 april, exact twee weken voordat Feyenoord aantreed tegen N.E.C. in de eindstrijd van het bekertoernooi. Dit zou betekenen dat de Rotterdamse club pas kort voorafgaand aan de finaledag de kaarten onder haar aanhang gaat verdelen.

Onder de Rotterdamse aanhang is er grote belangstelling om de bekerfinale in De Kuip bij te wonen. Officieel zou de club 17.500 kaarten beschikbaar krijgen, wat naar verwachting verre van voldoende is om aan de vraag te voldoen. Naar verwachting zal er een run op de beschikbare kaarten komen zodra deze in de verkoop gaan.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Pfff lekker dan. Voor niks vrij genomen maandag (wat voor mij gewoon een werkdag was)
Ik zie het wacht systeem echt niet zitten.

Dan kan je kameraden koppelen en met bijv 10 man gaan inloggen. is er een die er gelijk doorheen schiet kan 10 kaarten bemachtigen.. Doe mij maar de verlotingsysteem van vroeger.
Precies, dat loten is het makkelijkste en het eerlijkste. Dat kut systeem is al drama en oneerlijk met uitwedstrijden
Als je gekoppeld bent kan maar 1 persoon kaarten kopen.