kuip-legioen

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Kaartverkoop eerste thuisduels Eredivisie zaterdag van start

Van de redactie

Feyenoord start op zaterdag 22 juli aanstaande met de kaartverkoop voor de eerste twee thuiswedstrijden van dit seizoen in de competitie. Erbij zijn? Neem dan dit bericht goed door voor alle kaartverkoopinformatie.

Twee thuisduels in augustus
Feyenoord speelt op zondag 13 augustus en zondag 27 augustus tegen respectievelijk Fortuna Sittard en Almere City de eerste thuiswedstrijden van seizoen 2023-2024. Vanaf 22 juli om 09:00 uur kunnen seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes hiervoor met voorrang een onbeperkt aantal kaarten (bij)bestellen.

De voorrangsperiode voor hen loopt tot en met zaterdag 29 juli 08:30 uur. Indien er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze op zaterdag 29 juli in de verkoop. Overige supporters komen dan in aanmerking om vanaf 09:00 uur een onbeperkt aantal kaarten per supporter te kopen.

Kameraadjeswedstrijd
Feyenoord – Fortuna Sittard is een Kameraadjeswedstrijd en staat in het teken van 'back to football'. Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er aan de groene zijde diverse activiteiten en is er een hoop te beleven voor onze jongste supporters. Kameraadjes krijgen per mail een unieke code, waarmee ze een gratis kaart kunnen claimen.

Overige informatie
Wil jij ook profiteren van voorrang op de kaartverkoop? Sluit je dan vóór vrijdag 21 juli 12:00 uur aan bij Het Legioen via deze link. De kaartverkoop verloopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor de thuiswedstrijden dit seizoen vind je hier.
 

Delen

Reacties

Nog steeds geen info over de JC schaal wedstrijd? Neem aan dat je met seizoenskaart gewoon er heen kan ?
Vraag ik me af. Heeft Eindhoven ook geen recht op de helft van het aantal kaarten?
Psv heeft 3000 kaarten afgenomen. Vak JJ tm EE.
Is niet van Feyenoord afhankelijk maar van de knvb
Maar Fey mag verkoop zelf regelen. Is vorig jaar ingevoerd door knvb. Er komt een losse verkoop voor iedereen.