de-kuip-binnen

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Kaartverkoop twee thuisduels Eredivisie zaterdag van start

Van de redactie

Feyenoord start zaterdag 24 september aanstaande met de kaartverkoop voor de twee laatste thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft. Het gaat om Feyenoord – SC Cambuur en de stadsderby tegen Excelsior. In dit bericht lees je meer informatie.

Voorrang voor seizoenkaarthouders en leden
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen komende zaterdag vanaf 11:00 uur via de Online Ticketshop kaarten (bij)bestellen voor de thuiswedstrijden tegen SC Cambuur en stadgenoot Excelsior.

De Friezen komen op donderdag 10 november naar De Kuip (aftrap 20:00 uur). Drie dagen later op zondag 13 november speelt het team van Arne Slot om 16:45 uur de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar tegen Excelsior. Beleef het slot van de eerste seizoenshelft samen met jouw kameraden! Per seizoenkaart of lidmaatschap kan een onbeperkt aantal kaarten worden (bij)besteld voor beide duels.

Overige supporters
Op woensdag 28 september is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur tickets bestellen voor (een van) deze twee thuiswedstrijden.

Alle info
Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor de thuiswedstrijden dit seizoen vind je hier.

Delen

Reacties

Nog geen reacties