Betrouwbaar
Isaac Babadi | Soccrates Images

Soccrates Images

Transfers

'Kamp Babadi doet PSV een tegenvoorstel'

FeyenoordTM

Feyenoord target Isaac Babadi kan bij PSV verlengen tot medio 2028, maar van een akkoord is nog geen sprake. PSV watcher Rik Elfrink meldt dinsdagavond dat zijn entourage een tegenvoorstel heeft gedaan bij de Eindhovenaren om zijn contract te verlengen.

Zoals eerder gemeld is er ook fysiek gesproken met Feyenoord. In het gesprek zijn zowel sportief als financieel wat informele ideeën geschetst, maar de Rotterdammers hebben nog niets op papier gezet. Babadi zelf is gecharmeerd geraakt van de plannen van hoofdtrainer Arne Slot.

Om het contract van Babadi in Eindhoven te verlengen, moet PSV grotendeels mee met het tegenvoorstel van zijn belangenbehartigers. Zo niet, lijkt een vertrek uit Eindhoven aanstaande. De Eindhovenaren en de belangenbehartigers willen vóór de kraker tegen Feyenoord duidelijkheid over Babadi's toekomst.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

VI meldt zojuist dat PSV nu wel echt op pole-position ligt en voor de wedstrijd tegen Feyenoord een akkoord verwacht voor een meerjarige verbintenis... @FeyenoordTM heb jij al meer info?
Wat een gelul om te doen alsof wij er belang bij hebben dat PSV een ton meer of minder aan salaris zou spenderen aan een speler die ze nota bene zelf hebben opgeleid. Alsof dat de troostprijs is als wij aan het kortste eind trekken. Lekker naar jezelf kijken zou ik zeggen.

Dit is zou het bewijs zijn dat we in een andere vijver vissen lees ik hieronder....18 lentes jong en verre van waar hij nog naar toe moet. Pas als wij gearriveerde spelers bij een Ajax en PSV weg kunnen halen met een beter sportief/financieel plan kan je hiervan spreken. Berghuis/Wijnaldum achtige situaties maar dan andersom. Niet een snotneus uit jong die leuk kan ballen en noten op zijn zang heeft voordat hij wil verlengen maar de volgende Veerman of Pepi wegkapen met een transfersom.

Slot zou moeten garanderen dat hij blijft, en PSV moet maar mee met Feyenoord's voorstel.
Volgens mij mag hij blij zijn in wat er vooralsnog in hem geïnvesteerd is en moet hij blij zijn met de kansen die hem tot nog toe geboden zijn. Alles moet maar nu en meteen tegenwoordig, verwend koter die z'n zin niet krijgt, en z'n entourage jaagt het extra aan, of hebben die ook een sportief plan/belang? Dat drukt zich uit in euro's dacht ik zo.

Hiervoor al wat commentaren van FTM waaruit ik haal dat ik ernaast zit hoe de feiten liggen, dit, dat.
Geef mij maar gewoon Wieffer mentaliteit, Ja Atletico is bij me geweest, maar ik zit hier nog wel even goed.

Lekker naar Chelsea, 3 jaartjes banken en dan naar Antalyaspor.

Voor de geïnteresseerde, ik drink koffie, één melk.
Ben ik het niet helemaal mee eens. Ten eerste hoeft PSV helemaal niet mee met Feyenoord hun voorstel. Deze jongen is namelijk transfervrij, dus Feyenoord hoeft geen woord te spreken met PSV om deze (mogelijke) transfer af te ronden. En ik denk dat het juist een compliment is voor onze club dat we talenten van andere clubs weg kunnen kapen als ze uit contract lopen. Dit laat zien dat talenten van top 3 clubs gecharmeerd zijn van het plan dat Feyenoord met hun heeft. Natuurlijk heeft Feyenoord niet te budgetten en de financiële middeleen om spelers als Veerman weg te kapen bij PSV. Maar als je op deze manier voorsorteert dan zou dat in de toekomst wel kunnen. Deze jongen heeft ontzettend veel talent, en als je alleen tekengeld aan hem kwijt bent dat betekent het dat je hem over een aantal jaar voor vele miljoenen weer kan verkopen en PSV dus kan fluiten naar een vergoeding voor deze speler. Oftewel Feyenoord verdient eraan en PSV loopt dat geld mis. Het is maar net hoe je het bekijkt.
Juliantr010, uit je eerste twee zinnen maak ik op dat je iets anders hebt gelezen dan dat ik het zeg. Ik zal het extra toelichten.

Het feit dat het een jeugdspeler is welke uit contract loopt, en dus enkel om tekengeld en salaris gaat onderschrijft mijn punt dat ik het anders zie dan het 'uit een andere vijver vissen' waar eerder aan gerefereert wordt. Ik had het over Veerman bij Heerenveen, niet bij PSV.

Als wij voortaan de strijd om dat soort spelers met transfersom winnen (5mlj+) kan je spreken van dezelfde vijver, maar dat is slechts mijn mening.

Dat laatste wat je zegt over een vergoeding ben ik het volledig mee eens, echter is dat een andere discussie. Maar mede om die reden denk ik niet dat PSV dat gaat laten gebeuren.

Ik heb hierboven mijn visie gedeeld omdat mijn eerdere posts niet goed begrepen werden. Af en toe het idee dat er een paar Harry Mensjes zitten mee te praten. 🤭
Excuus, ik heb je reactie wat te snel gelezen wat betreft het 'PSV moet maar mee met Feyenoord's voorstel'. Ik snap wel wat je bedoelt. Ik ben er persoonlijk wel van overtuigd dat zodra we (potentiële toppers) uit de jeugd van PSV weg kunnen pikken voor een schijntje, of zelfs transfervrij, dan denk ik dat je op korte termijn ook uit de vijver kan vissen waarbij je een veerman van Heerenveen kan kopen etc.
Ik denk alleen wel dat we de goede kant op gaan met het aantrekken van bijvoorbeeld Beelen en daarmee PSV (en deze week genoemd) Ajax de pas hebben afgesneden.
Excuus hoeft echt niet hoor 😁,

Beelen is idd het mooiste voorbeeld dat we op de goede weg zijn.

We worden serieus genomen door PSV iig als concurrent.
Dacht dat er vandaag meer duidelijkheid zou komen @FeyenoordTM
Lekker bij de lampjes blijven die zichzelf overschattende geldwolf.
Schei toch, we hebben het over profvoetbal en geld. Niks mis mee, als je clubliefde verwacht bij een profvoetballer, dan kun je beter bij OQ gaan kijken.
Niets mis mee, dan gaat PSV gewoon meer betalen.

Speeltijd zal er bij PSV vooralsnog niet echt zijn voor Babadi. Hij zal het moeten doen met invalbeurten. De kwaliteit van het middenveld met Til, Tilman, Saibari, Schouten en Veerman ligt op dit moment hoger dan de kwaliteit van Babadi.

Voor zijn ontwikkeling is Feyenoord een logische keuze.
Op Lingr na hebben we geen echte tien. Stengs kan naar rechts waardoor Babadi een potentiële basisspeler is. Je ontwikkelt je vooral door wedstrijden te spelen.
Tilman is gehuurd, Veerman gaat weg! Blijft Til over op zijn positie... dus dat valt ook wel mee! Bij ons staat Stengs op zijn positie en kan Lingr daar ook spelen!
Tillman heeft optie tot koop die ze wss gaan lichten, Veerman gaat idd weg maar dan heb je nog Til en Saibari voor je staan. Klopt dus niks van wat je zegt.
Jammer van de tijd die Arne erin heeft gestoken (1 gesprekje), maar daarmee maak je wel PSV een stuk armer!
Goed zo, Feyenoord strategisch bezig de portemonnee van PSV kleiner te maken.
Ik snap die negativiteit ook niet.
Je legt een goed financieel en sportief plaatje voor.

In het ergste geval betaalt PSV flink meer.
Dat mensen het erg vinden om een blauwtje te lopen. Groei een paar ballen. Is een teken dat we in de hogere vijvers vissen.

Persoonlijk hoop ik echt op hem
Zowel voetbaltechnisch een verrijking en ik denk dat nederlands middenveld met zechiel, babadi en milambo ook qua groep/connectie met elkaar top is
Goh, je verwacht het niet he? Heel verrassend
PSV heeft diepere zakken dan Feyenoord. PSV kent Babadi beter dan Feyenoord. Als PSV niet bereid is om minstens net zo ver te gaan als Feyenoord, kunnen we er met een gerust hart van uitgaan dat hij het echt niet waard is.
Op zn instagram een foto van psv geplaatst in zn verhaal dus je kan het vergeten !
Wat had je dan gedacht in deze fase..? Hij speelt bij Psv, dus lijkt me ook een logische afbeelding om erbij te plaatsen. Dat zou een speler van ons eens moeten doen, om dan al een afbeelding van een andere club bij zijn post op te nemen.
Niet te veel moeite voor doen. Milambo en Zechiel hebben we ook nog lopen.
Feyenoord dus gebruikt om betere aanbieding te krijgen van PSV. Dit kan ik in Rotterdam krijgen als jullie meer bieden blijf ik hier. Niets met sportieve redenen meer speeltijd te maken. Feyenoord zou aanbieding in moeten trekken en Psv zou het tegenaanbod moeten weigeren ,eens kijken wat die dan doet..Streep doorheen en verder kijken.
Idd, laat die kwiebes het lekker uitzoeken, zou van Hanegem zeggen.
Die gozer moet niet zo zaniken, zou Willem zeggen….
Kan je het die jongen allemaal kwalijk nemen? Heeft zijn hele leven waarschijnlijk hard gewerkt om op dit niveau te komen en hij zou zich nu financieel onafhankelijk kunnen spelen.
Daarnaast weet je niet wat er allemaal geboden wordt en wat het tegenbod inhoudt.

Kan zomaar zijn dat hij zekerheid wil op meer speeltijd of dat het juist met de lengte of afkoopclausule van zijn contract te maken heeft.
Heel zijn leven hard gewerkt. Hahaha. Hilarisch
Wat een eer om gebruikt te worden als drukmiddel..
Mijn vriendin gebruikt mij als drukmiddel….
Hoe verhoudt zich dit tot 'Pole Position'? Stel PSV gaat akkoord met het tegenvoorstel, dan is het dus nog steeds het waarschijnlijkst dat hij voor F kiest? @FeyenoordTM
Die titel van dat artikel klopte natuurlijk sowieso al niet. Veel te gewaagd. Dat weet jij ook.
Natuurlijk klopt dat wel: het financiële plan én het sportieve plaatje van Feyenoord spreekt meer aan dan wat PSV voorgesteld heeft en niet wil verbeteren. Maar kan Feyenoord garanderen dat Slot blijft? Nee, dat niet.
Want dat heeft kamp Babadi persoonlijk aan jou laten weten?
Ik vermoed wat de meesten hier zeggen, en ook logisch is, Feyenoord heeft een voorstel gedaan en daarmee is kamp Babadi naar PSV terug gegaan. PSV ligt daardoor echter nog op Pole position want als die akkoord gaan blijft Babadi.
Je hebt echt alle info in onze artikelen kunnen lezen, toch? Daarbuiten ook echt alle info goed aangevuld via Telegram, Twitter, noem maar op. Het speelt, er is gesproken met PSV en Feyenoord en het is afwachten welke club het meest daadkrachtig overkomt op Babadi. Qua sportief en financieel bleek uit het gesprek met Feyenoord dat de Rotterdammers dat zijn, maar met PSV is het lijntje het kortst en zijn de belangen dus ook wat groter. Feyenoord kan niet garanderen dat Slot blijft. We zien het wel.
Dan is "pole position' wellicht wat te scherp gekozen.
Die mening deel ik niet, want zowel sportief als financieel gezien schetste Feyenoord het betere plaatje
Op dat moment misschien wel, maar zoals je zegt het lijntje met PSV is het kortst, de belangen zijn groter, PSV zit er continu bovenop, en of Slot blijft is de grote vraag. Kortom PSV op PP.
Die info klopt, maar qua overige aspecten hebben wij het beste te bieden
Zo te zien gaat Babadi dus gewoon bij PSV tekenen, aan de huidige berichten te zien. Een standaard spelletje van het entourage dus.
Gebruikt om bij PSV te tekenen. De voorwaarde dat Slot blijft is natuurlijk onmogelijk. Als hij echt inhoudelijk zou kiezen zoals werd gesuggereerd, dan was het gesprek met PSV en een tegenaanbod geen issue. Dat zijn management dit doet zegt genoeg; PSV gaat hem nooit naar ons laten gaan en dat weten ze, die gaan gewoon lappen.
Natuurlijk komt deze jongen niet naar ons toe. Hij zou wel gek zijn gezien het verloop van het seizoen daar. Mocht hij bij ons tekenen wordt hij waarschijnlijk naar Jong PSV teruggezet en speelt hij geen minuut meer. Verder is het nog maar zeer de vraag of Slot blijft. Een club als Leverkusen lijkt mij een ideale tussenstap voor hem en laten zij nou net hun trainer kwijtraken. Al met al lijkt het mij zeer onlogisch als deze jongen naar ons toekomt. Los van het feit of hij ook dé versterking gaat zijn die wij op die positie nodig hebben want daar ben ik ook niet van overtuigd.
Babadi is zo gecharmeerd van de gedachten wisseling met Slot dat zijn entourage PSV een tegen aanbod deed. Als PSV dat doet zal Feyenoord daar overheen moeten om hem binnen te halen. Als Babadi nu al PSV en Feyenoord tegen elkaar uitspeeld voor een beter kontrakt gebeurd dat ook over 2 of 3 jaar met gezeur en gezeik met een andere club. Is hij dat waard?
Je verwacht het niet he, maar t is net of die zaakwaarnemers het erom doen,

Pfffft.
PSV wordt onder druk gezet door met Feyenoord te schermen.
Wat doen mensen moeilijk zeg. Snappen jullie dan niet dat zelfs als hij ons gebruikt, PSV meer gaat betalen voor hem.

In het beste geval komt hij naar ons en zo niet betaalt PSV meer voor hem. Voor ons dus altijd positief.
Zo moeten we het ook zien, psv het lastig maken en zo hoort het.
Had gelezen dat morgen een belangrijke dag is hiervoor. @FeyenoordTM kan het zijn dat we morgen hier dan meer over horen?
Lijkt me dan dat wij op pole positie zitten, aangezien PSV de grens had getrokken bij hun vorige aanbod en dat ook vrij publiekelijk kenbaar maakte. Als je daar nu vanaf stapt en alsnog je aanbod verhoogt dan maak je het er in de onderhandelingen met andere spelers niet makkelijker voor jezelf mee.

Ik vermoed dat PSV voet bij stuk houdt. Kijken wat er dan gebeurt…
Nee PSV gaat gewoon betalen. Die zien anders potentiële miljoenen aan transfergeld naar de concurrent gaan die het blijkbaar wel gaat betalen. Kan me niet voorstellen dat ze dit ooit laten gebeuren en is gewoon powerplay van iemand die de belangen van een speler behartigt.
Als hij net zo speelt als onderhandeld dan mag hij komen ...
Dacht dat Sparta de **** van Rotterdam was… hij nu worden wij zo door kamp Babadi gebruikt.

Hij is een jongen van de club die met PSV speelt. Lekker daar laten met die mentaliteit.
Hij gebruikt ons dus gewoon voor een verbeterd contract bij psv
Ach natuurlijk niet ook nooit gestaan op pole position
Van mij mogen ze hem houden, wat een gekonkel🤢
@FeyenoordTM weet jij dan misschien waarom Feyenoord het nog niet op papier gezet heeft als het Babadi zo graag wilt want je moet dan natuurlijk gewoon psv voor zijn?
Omdat ze liever bij PSV willen blijven. Als PSV niet accepteert, dan pas komt Feyenoord in beeld.

Als ze echt de voorkeur voor Feyenoord zouden hebben, zouden ze niet meer praten met PSV.
We moeten accepteren dat Feyenoord net een lat lager is kwa prestaties
Situatie dus duidelijk minder geworden met psv als nieuwe pole-position. Tegen aanbod accepteren en hij blijft daar, wil dus blijkbaar niet dolgraag naar ons, en wij hebben geen zekerheid dat slot blijft dus ik vrees t ergste!
Het tegenaanbod is wat Feyenoord heeft geboden
En als ze dat accepteren blijft hij daar?
Worden we dus helemaal gebruikt in deze, kamp babadi wil dus gewoon meer geld zien om vervolgens bij psv te blijven. Als psv evenveel betaald als Feyenoord blijft die dus daar..?
Sportieve plan waarschijnlijk vergelijkbaar. Alleen kan Feyenoord pas zo’n beetje in juni garantie geven dat Slot blijft, wat voor hem belangrijk zou zijn
@tafkairvdaperv is een van de weinigen die niet de 'gebruikt'-kaart trekt én feitelijk juist zit. Hulde!
Kwestie van begrijpend lezen, voor velen vrij moeilijk blijkbaar.
Tafkaatje is een toppertje hoor….
Zo zo, dus omdat FTM roept dat je feitelijk juist zit (terwijl FTM het zelf vaak genoeg niet bij het juiste eine heeft), je zo trots voelen om anderen ervan te betichten dat ze niet begrijpend kunnen lezen?
Want je was erbij toen de gesprekken tussen Babadi en de clubs plaats vonden?
@nietgeschotenmeestalmis helemaal niet hoor, maar als je alle betrouwbare media leest en die verhalen samenvoegt kom je hier wel simpelweg op uit. Totaal geen sneer naar anderen, maar iedereen heeft overal aannames dat Feyenoord wel even ‘gebruikt’ zou worden door de zaakwaarnemer
PSV zou toch geen verhoging van hun bod doen? Wat heeft het tegenbod van Babadi dan voor nut? Hij gebruikt dus wel gewoon het aanbod van Feyenoord om dit bij Psv ook te krijgen. En als die akkoord gaan, blijft ie gewoon daar. Niks sportieve kant vanuit Feyenoord wat hem dan aansprak, maar gewoon een spel om zo hoog mogelijk bod te krijgen. Waarom zou je psv een tegenbod doen, dat gelijk ligt met het aanbod van Feyenoord, als Feyenoord financieel én sportief je zo aansprak én als Psv al had aangegeven geen verhoogd bod te doen.
Dan twijfel ik toch wel aan de intenties van kamp babadi hoor
Hoe schat je de kansen? Of worden we zoals wel vaker gewoon gebruikt
50%. Hij komt of hij komt niet.
Kamp babadi lijkt Feyenoord alleen te gebruiken om een zo goed mogelijk contract bij PSV te krijgen.
Exact. Al vanaf minuut 1 het plan. Gaf ik vorige week al aan maar werd voor gek verklaard.
Eens

Wij zijn gewoon goedkope sletjes die ons laten naaien door Babadi

Als hij echt naar Feyenoord wil doet hij geen tegenvoorstel en zegt hij op basis van het hoogste bod ja of nee
Nee hoor, betreft gewoon een transfervrije speler die sinds de jaarwisseling mag praten met eventuele nieuwe werkgevers. Twee clubs concreet: PSV en Feyenoord, waar beide mee gesproken wordt. Logisch. Spreken niet voor de lol fysiek af.
Ik laat je van de week weten wat ik ga doen broeder
En niet anders, lekker laten gaan en geen aandacht meer aan schenken
Zal afhangen of PSV aan de eisen van kamp Babadi wil. Mocht dat niet zo zijn? Wordt het Feyenoord
Klonk al als druk opvoeren op PSV door de zaakwaarnemer.
In het gesprek een financieel- en sportief een beter plaatje geschetst; nu nog op papier zetten
Bosz gaat hem geen garanties geven en laat zicht echt geen verplichtingen opspelden door een 18 jarige.
Bosz geeft hem al best veel vertrouwen helaas , zou me niks verbazen als die deze week verlengt en tegen Feyenoord de wedstrijd beslist in het voordeel van. PSV
Dan is het aan ons om te laten zien dat we de beste verdediging van Nederland hebben.