Primeur Onbevestigd
yv20231021yv20231021a1a05690a

VK Sportphoto

Transfers

Keeperstrainer krijgt aanbieding uit zandbak

Bombarda

Jyri Nieminen kwam nog geen jaar geleden over van New York Red Bulls naar Feyenoord. In Rotterdam volgde hij de naar de KNVB vertrokken Khalid Benlahsen op. Er is ondertussen een kans dat de Rotterdammers op zoek moeten naar een nieuwe keeperstrainer.

De 36-jarige keeperstrainer heeft namelijk een concrete aanbieding uit Saudi-Arabië ontvangen. Nieminen heeft géén directie intenties om in te gaan op die aanbieding, maar financieel interessant is het zeker. Ondertussen lopen er met Feyenoord gesprekken om zijn contract open te breken en te verlengen.

Het ziet er dan ook niet naar uit dat Nieminen ingaat op de aanbieding uit de zandbak. Welke club er concreet op hem aast, is bij ingewijden onbekend. De keeperstrainer zag dit seizoen voornamelijk Timon Wellenreuther zich ontwikkelen, die zijn door Transfermarkt ingeschatte marktwaarde door zag stijgen van twee naar zeven miljoen euro.

Toen hoofdtrainer Arne Slot naar Liverpool verkaste, suggereerde enkele media dat ook Nieminen wel eens mee kon gaan naar de Premier League. De keeperstrainer van Feyenoord reageerde daar als volgt op: "De zaak rond Liverpool was in beweging en natuurlijk dacht ik erover na. Maar de kans is groot dat ik ook volgend seizoen bij Feyenoord blijf."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is dat nou echt nodig om continue zo denigrerend naar Saudi-Arabië (en de rest van het Midden Oosten) met zandbak te verwijzen..? Je zou er in het geval van Brazilië toch ook geen regenwoud van maken?
Ja dat is de bedoeling, omdat de Saudische competitie en het voetballand zelf niks om het echte voetbal geven en alleen maar met dik geld smijten om mensen te lokken. Brazilië spat het talent vanaf daarom praten mensen wel met respect over die competitie.
Ze smijten niet met geld om mensen te lokken. Ze smijten met geld om via de sport hun imago op te poetsen;
Sportswashing. In die zin is de kritiek zeker terecht. Al is Brazilië nou ook niet bepaald brandschoon als het om ethische vraagstukken gaat. Alleen interesseert het ons dan minder, want we zijn niet vies van dubbele standaarden.
Al moet ik zeggen dat ik er zelf ook niets tegen doe, want als er gebokst wordt in SA dan zit ik ook tot 's nachts voor de TV.
@Bombarda,
Wanneer is Rutger back in town en komt er weer eens een podcast 😁
Wellenreuther 1e keeper maken en direct verlengen!
@Bombarda Kunnen we nog een primeur verwachten vandaag?
Here you are
Heb nog meer
Maar ook prive druk
Alle respect natuurlijk. Hopelijk zien we nog wat meer :)
En er duikt weer een rupsje nooitgenoeg op… 🙄
Hij heeft net z'n dozen uitgepakt. De woestijn kan altijd nog.