yv2022918yv2022918a1a09952

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Dan moet je proberen desnoods hier een punt over te houden"

Ference

Na afloop van de verloren topper kwam aanvoerder Kökcü voor de camera bij ESPN. Zijn 3-3 bleek niet genoeg voor een resultaat in Eindhoven, iets waar hij ontzettend van baalde. Ook vond baalde hij er ontzettend van dat zijn ploeg zo makkelijk goals weggaf uit standaardsituaties. 

Kökcü werd gevraagd of hij het gevoel had dat Feyenoord de wedstrijd na zijn 3-3 over de streep kon trekken: “ja klopt, eerste 20 minuten beginnen we gewoon al goed, we maken 0-1 en hebben overwicht. Daarna komen zij met een standaardsituatie, ze scoren 3 standaardsituaties, op dit niveau kan dat gewoon niet. Daar moeten we echt aan werken, de eerste 20 minuten waren goed, maar daarna hadden zij overwicht. We komen nog terug tot 3-3, daarna heb je het gevoel ‘ze zijn zoekende’ ook, maar ja dan komt er weer een standaardsituatie en 4-3.”
 
De aanvoerder werd gevraagd waar het mis ging bij de standaardsituaties: “We weten dat PSV goede standaardsituaties heeft, ze kunnen ze goed nemen, kunnen goed goals maken, maar ja wij moeten gewoon veel meer mannelijk dat duel aangaan.” Op de vraag wat deze wedstrijd lastig maakte, antwoordde Kökcü dat de omstandigheden een rol speelden: "Alles eromheen, regenachtig, het veld glad dus ja het was moeilijk." Verder had de Turkse middenvelder het gevoel dat hij nooit vrij kwam, waardoor de combinaties erg lastig werden. “Daarvoor moeten wij ons wapenen de komende wedstrijden.”
 
De aanvoerder baalde ervan dat Feyenoord zonder punten weer de bus in stapt: “na de 3-3 heb je toch het gevoel dat er nog wel iets te halen valt hier, maar dan kom je weer op 4-3.” Tot slot werd Kökcü gevraagd wat deze wedstrijd betekende: “We doen mee tot het laatste moment, maar ja we moeten toch een stapje extra doen om het beter te doen. We komen aardig mee, maar zulke wedstrijden moet je gewoon winnen. Al is het met slecht voetbal en is het lelijk, dan moet je proberen desnoods hier een punt over te houden. Daar moeten we aan werken.”

Delen

Reacties

Wat een flauw gelul fey werd gewoon afgetroefd op het middenveld hier kwam slot tekort zonde maar leermomenten het had feller en meer collectief gemogen maar daar groeien we snel naartoe al met al best tevreden al is het zonde van die laatste corner
Ondanks zijn mooie goal heb ik verder kokcu niet gezien in de wedstrijd, moet zich veel meer laten zien en niet alleen om een corner te nemen.
Het liefst zie ik hem niet eens die corners nemen.
Klopt hoor hij staat zelf ook niet op om de boel op te trekken,is af en toe ook te traag en afwachtend