Bevestigd
schermafbeelding-2023-06-09-om-220856

VK Sportphoto

Transfers

Kökçü door menigte onthaald op vliegveld in Lissabon

FeyenoordTM

Orkun Kökçü is vrijdagavond in Lissabon geland om zijn transfer naar Benfica af te ronden. Een warm onthaal is wat volgde op het vliegveld.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mag hopen dat DtK met een mooie verklaring komt, krijg toch een naar gevoel bij de transfers naar Benfica.
Een warm onthaal...... Zucht. Hier is het ook al knap warm. Hoe warm is het daar dan?
Onze Captain, het is je gegund deze transfer. Destijds had ik niet verwacht dat je de aanvoerdersrol zo goed zou aanpakken. We vinden transfersom wellicht ietsjes aan lage kant, maar jou persoonlijk gunnen we dit. 30 mln is nog steeds geen habbekrats. Hopelijk kunnen we jouw positie goed opvangen.
Hoe weet jij dat hij wordt verkocht?
Zeker leuk voor hem. Zo een ontvangst krijg je niet als je naar een Engelse of Duitse club gaat. Lijkt me wel een gaaf gevoel.
Wijnaldum en de Vrij geen optie voor Feyenoord op dit moment?
Omdat hansjko ook nog wordt weggekocht
Hoe weet jij dat hij wordt verkocht?
Wat ervaren spelers in de groep kan geen kwaad in de CL
Met die oefenwedstrijd lekker spandoeken hangen dat Benfica maar lekker bij Ajax moet gaan winkelen voor een dubbeltje op de eerste rang
30 mln en een oefenwedstrijd, zucht
Die oefenwedstrijd was er al, lijkt me niet dat tijdens de onderhandelingen als er nog helemaal niets rond is, Feyenoord bekend gaat maken dat het tegen Benfica in de Kuip speelt.
We weten nog niets, laat feyenoord maar eerst met een officiële verklaring komen.
Als een baas door de voordeur, deze stap is hem gegund en die stap na Benfica naar een nog grotere club gaat er mits geen gekke dingen gebeuren ook komen.
30 miljoen geef je niet uit om hem daarna voor 40 te verkopen, laten we hopen dat het minimaal 80 is, dan komt er als ik het goed begrepen heb nog 16 miljoen achteraan, mits hij het waar maakt natuurlijk.