Bevestigd
kokcu-vliegveld

In beeld

VIDEO • Kökçü geland in Portugal: "I speak tomorrow"

FeyenoordTM

Orkun Kökçü is vrijdagavond geland in Lissabon om zijn transfer naar Benfica af te ronden. Fans en verschillende media wachtten de Turks-international op. Kökçü nam zich voor om op geen enkele journalistieke vraag antwoord te geven.

"I speak tomorrow", klonk het duidelijk vanuit de middenvelder zijn mond tegenover de Portugese pers. Zaterdag staat de medische keuring op het programma, waarna de deal snel ondertekend wordt. Kökçü verbindt zich voor vijf seizoenen aan de Portugees kampioen en levert Feyenoord een vaste som van 30.000.000 euro op.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dag kapitein bedankt voor al die mooie momenten, we zien je 30 juli en zullen je dan groots uitzwaaien.

Het gaat je goed orrie 💪
Dat is zijn broer man hahaha, Orkun blijft gewoon bij ons! :)
Onze orie denkt wat is dit allemaal 🤣🤣🤣
Jammer dat hij nooit een Europese beker gaat winnen met Benfica, de vloek van Guttman.
Qua competitie misschien nog niet eens zo'n vooruitgang maar als je leest dat hij het drievoudige salaris van wat hij bij ons kreeg gaat verdienen, dan snap ik hem wel. Benfica is natuurlijk de ideale club om je nog verder te ontwikkelen. Hij krijgt niet voor niets rugnummer 10 toegewezen, hij komt echt binnen als grote jongen terwijl hij bij een Liverpool of Arsenal gewoon zou moeten vechten om überhaupt een basisplaats te krijgen. Vind het bedrag wel wat tegenvallen 30 miljoen + 20% doorverkoop is karig.
Goed lezen. Er is geen doorverkoop percentage. Feyenoord heeft slechts 80% van het eigendom verkocht.
Hoe werkt dat eigelijk als kokcu na 5 jaar gratis de deur uitloopt bij benfica, is feyenoord dan nog voor 20% eigendom of hoe zit dit? Weet iemand dat?
Ja, je voelt m al aankomen: 20% van 0 is ..... nul!
Gelukkig is gebleken dat Benfica een meer dan goede handelshuis is. Dus zal wel goed komen
Ja dan hebben we nog steeds 20% eigendom
Kanus man, dat je hem ziet met een benfica sjaal is wennen.
Voelt toch een beetje alsof je je vriendin ziet vreemdgaan dit
En dat met een gast die gelijkwaardig, dan niet lelijker is dan jou. Onbegrijpelijke keuze, hij zal veel geld hebben.
Haha, goede beschrijving! Ik voel je pijn.
Ja deze doet toch pijn, kind van de club is dan toch anders dan een of andere aankoop
Je ex vriendin die dezelfde dag al een ander heeft na een relatie van 7 jaar haha
Tsja.. maar dit is niet echt vreemdgaan natuurlijk. Dit is meer dat je erachter komt na 7 jaar dat je veel van elkaar houdt, maar dat je niet meer verliefd bent. Meer beste maatjes. Dat je al een tijdje de spanning van verliefdheid mist. Dat je er gezamenlijk een punt achter zet en in goed overleg uit elkaar gaat en naar een ander op zoek gaat. En ja, dan duik je soms in bed met iemand die niet persé beter is, maar wel anders. Je blijft vrienden en spreekt af: als we 30 zijn en we zijn nog steeds op zoek, dan proberen we het samen weer. Je houdt per slot van rekening wel van elkaar.
Het ga je goed held zie je binnenkort weer in de kuip.
Wat een speler is het toch geworden, nog steeds van mening dat hij voor veel te weinig weg is gegaan maar wat ga ik hem missen.
Doet mij toch echt een beetje pijn, wat een speler is het geworden bij ons. Ik kan niet wachten om hem te zien schitteren in de Premier League over 3 jaar! We gaan je missen!