VK Sportphoto - Orkun Kökçü [uitsnede origineel]

VK Sportphoto

Nieuws

'Kökcü genoemd als aanwinst voor Liverpool'

Stan

Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü zou een welkome versterking zijn voor het Liverpool van Jürgen Klopp, zo oordeelt het Britse dagblad The Guardian. De Turks international wordt door het medium uit Engeland genoemd in een lijstje van spelers die het middenveld van The Reds nieuw leven in kunnen blazen. 

De grootste naam in de lijst is Jude Bellingham, middenvelder van Borussia Dortmund. De Duitse club ziet Kökcü als een van de voornaamste opties voor wanneer de Engelsman naar Liverpool zou verkassen. Volgens The Guardian doet de ploeg van Klopp er echter verstandig aan Bellingham links te laten liggen en in plaats daarvan direct voor de middenvelder van Feyenoord te gaan. 

Daarbij wijst het Engelse nieuwsblad naar het belangrijke aandeel dat Kökcü heeft in de koppositie van de Rotterdammers en een mogelijk kampioenschap. De 22-jarige jeugdexponent van Feyenoord is in de ploeg van Slot de spil op het middenveld en wordt geprezen op basis van zijn creatieve bijdrage. In de Eredivisie staat hij die seizoen derde wat betreft passes per wedstrijd (72,3) en zelfs tweede in het kader van key passes (2,9) per duel.

Het is niet bekend of Liverpool zich ook daadwerkelijk gaat melden bij Feyenoord voor de komst van Kökcü. Andere bekende namen op de lijst van The Guardian zijn Ryan Gravenberch (Bayern München), Youri Tielemans (Leicester City) en Florian Wirtz (Bayer Leverkussen).  

Delen

Reacties

Slot naar Tottenham en neemt Orrie en Hancko mee voor 80 miljoen
In Amsterdam denken ze Kökcu? Maar zo spel je Taylor toch heel niet?
Pas 22 jaar, Captain bij de koploper/aanstaande kampioen, 18 interlands al voor Turkije. Verwacht dus minstens 35 miljoen.
Nou hij moet nog een jaartje bij Feyenoord blijven.. niet weg gaan .. ze gaan champion League spelen.. daar hoort hij bij ... Dus slot hou hem nog maar ff tenzij je er 40 miljoen of meer voor krijgt en hij zelf echt weg wil ... Ik zou het niet doen kokcu ...
Pas bij 50 miljoen om tafel en anders niet
‘Liverpool meldt zich bij Feyenoord voor Kokcu’ is de titel op footballtransfers.com… Een titel voor de clicks of klopt dit?
Liverpool gaat op zeker voor Bellingham die kunnen zich geen tweede slechte transferzomer permitteren.
Als Kokcu zich laat zien in de komende Europa Leaque wedstrijden komt ie bij nog 20 andere clubs op het lijstje , dus dit soort onzin zullen we tot ie echt verkocht is wel blijven houden.
Voor de clicks dus
Geheel offtopic; voor iedereen die de komende tijd een feestje wilt vieren is er een paar weken geleden een remix van onze goaltune uitgekomen: https://www.youtube.com/watch?v=aFBiC2NhTAc&ab_channel=SquareRecordings
@FTM Minimaal 35 miljoen voor Kokcu neem ik aan hè!
Niet meer zo laag in de boom gaan zitten. Tijd is geweest. Gewoon 50 vragen 💪
Hij wilde afgelopen zomer al weg, toen goed met Slot gesproken gaf hij zelf aan en mede daardoor nog een seizoen gebleven. Als ze kampioen worden zie ik hem ook wel vertrekken, kleine kans dat hij blijft. Als hij naar een grotere competitie kan naar een club die ook Champions League speelt volgend seizoen dan vertrekt hij daarheen schat ik in.
En het is hem gegund. Groot aandeel in het as kampioenschap, dan is het nu zijn beurt.
..mooie club...maar liever bijtekenen❤👍🏼
Dat de Guardian hem noemt is leuk, maar daar hebben we niet veel aan. Zou natuurlijk wel ideaal zijn. Liverpool zal een stuk meer bieden dan Benfica. Hopelijk speelt Kokcu twee wereldpartijen tegen Roma. Dat is toch de graadmeter voor dat soort clubs.
Die gaat zeker weg deze zomer. Hij stond toch ook op lijstjes van Leicester en Dortmund @ftm?