kokcu-1

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Het is een beetje dubbel eigenlijk"

Van de redactie

Feyenoord slaagde er zondagmiddag niet in om aartsrivaal Ajax op acht punten achterstand te zetten. De wedstrijd eindigde in 1-1. Feyenoord blijft koploper met twee punten voorsprong op nummer twee, AZ. Ajax staat met vijf punten achterstand op plek 5 in de Eredivisie. Aanvoerder Orkun Kökcü sprak na het duel met ESPN.

Met het gelijkspel is eigenlijk niemand echt tevreden. "Het is een beetje dubbel eigenlijk. Je kan niet zeggen dat we voetballend vandaag altijd beter waren, maar ik denk wel dat wij de overhand hadden in de duels en vanuit moeilijke situaties toch kansen wisten te creëren, daar hadden wij het voordeel in. Uiteindelijk valt dan alsnog die 1-1 en dat is wel zuur."

Het was een lastige wedstrijd geeft de aanvoerder toe. "Het was de hele wedstrijd wel moeilijk voetballen omdat beide ploegen hoog druk zette en koppeltjes vormden. Eerste helft lukte dat wel en tweede helft raakte de energie ook een beetje op en dan wordt het wel moeilijker. We hebben Ajax nog wel op vijf punten gehouden, maar de andere komen er ook aan."

Voor Kökcü was het de eerste klassieker met publiek. "Ja, het geeft toch wel extra energie. In het veld zelf merk je daar wel iets minder van. Ik denk dat ik het morgen beter kan uitleggen hoe ik het heb ervaren."

Delen

Reacties

Dubbel gevoel of niet, uitslag is teleurstellend.
Dubbel ? Jij was Dubbel , bal te lang vasthouden terwijl hij simpel kon spelen
Als je dit reageert heb je echt geen verstand
Heb ik 1x gezien in de tweede helft....