kokcu-psv-thuis-2-2

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Mooi om te zien dat de jongens vanaf de bank belangrijk zijn"

Twan

Feyenoord speelde vanmiddag 2-2 gelijk in de topper tegen PSV Eindhoven. Uiteindelijk wisten de Rotterdammers een 0-2 achterstand in het laatste kwartier om te buigen. Aanvoerder Orkun Kökcü blikt in een interview met ESPN terug op de spannende wedstrijd.

Kökcü kijkt gematigd tevreden terug op de wedstrijd. "Ik denk gezien het spelbeeld dat we er ten minste een gelijkspel uit moesten halen. Dat hebben we ook gedaan, maar het werd ons ook wel makkelijk gemaakt door die rode kaart." 

Feyenoord keek al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan. Anwar El Ghazi scoort de 0-1 na balverlies van de aanvoerder. "De 0-1 begint eigenlijk bij mij waardoor zij kunnen counteren, ze hebben twee goede counters gehad en daar uit gescoord. De eerste tien minuten waren we onrustig, maar daarna hebben we ons goed herpakt." 

In de tweede helft lijkt het vertrouwen terug als PSV'er Armando Obispo met rood van het veld wordt gestuurd. Maar drie minuten later weet PSV een counter te benutten en scoort Thorgan Hazard de 0-2. 

Uiteindelijk is Jahanbakhsh de grote man met twee doelpunten in de 81ste en 96ste minuut. "Mooi om te zien dat de jongens vanaf de bank belangrijk zijn, dat geeft aan dat we een goed team zijn."

Vlak voor de wedstrijd waren er twijfels of de aanvoerder aan de wedstrijd kon beginnen. Kökcü leek last te hebben van zijn bovenbeen, maar verscheen uiteindelijk toch aan de aftrap. "Gisteren tijdens het afwerken van de training had ik last van mn bovenbeen, en die voelde ik nog wel in de warming up." Toch maakt de middenvelder zich hier geen zorgen over, hij verwacht in de bekerwedstrijd gewoon te spelen.

 

 

 

Delen

Reacties

Nog geen reacties