paixao-kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Wij zijn koploper, er is van alles mogelijk"

Van de redactie

Feyenoord sluit 2022 af als koploper van de eredivisie. De ploeg van Arne Slot wist in eigen Kuip met ruime cijfers (5-1) te winnen van stadsgenoot Excelsior. Aanvoerder Orkun Kökcü sprak na het duel over de wedstrijd en het jaar 2022 met ESPN.

“We hadden de Conference League finale, die verloren we dan. Dit seizoen begonnen we ook niet echt optimaal denk ik met veel nieuwe spelers. We hebben het toch voor elkaar gekregen om de poulefase van de Europa League door te komen als eerste. Om dan nu als koploper van de eredivisie het jaar af te sluiten, kunnen we denk ik alleen maar trots zijn, maar er zit nog zo veel rek in,” begint de aanvoerder van de Rotterdammers.

Afgelopen weken deed Feyenoord wat het moest doen, winnen. “Er stond wel wat druk op natuurlijk, maar na Lazio-thuis krijg je gewoon een boost. We hebben de laatste drie wedstrijden gedaan wat we moesten en dat is winnen en de drie punten steeds pakken.”

“Ik ben gematigd tevreden over de eerste seizoenshelft. Ik heb een moeilijke voorbereiding gehad en privé speelde er wat dingetjes waardoor ik er soms met mijn hoofd niet bij was. Ik ben blij dat ik er nu overheen ben en weer vol kan focussen op het voetbal. We gaan nu als koploper de winterstop in en zo zie je maar, er is van alles mogelijk,” sluit Kökcü af.

Delen

Reacties

Nog geen reacties