grillitsch-feyenoord

Alamy

Nieuws

'Komst Florian Grillitsch nimmer realistisch'

Van de redactie

Florian Grillitsch stond afgelopen transferwindow in de belangstelling van Feyenoord. Tot een overgang van de Oostenrijker kwam het echter niet.

Volgens het Algemeen Dagblad was het aantrekken van Grillitsch nimmer realistisch. De transfervrije middenvelder zou een salarisindicatie van rond de twee miljoen euro netto hebben afgegeven. Dat zou sowieso niet hebben gepast in het salarishuis van de Rotterdammers.

Grillitsch koos uiteindelijk voor een overgang naar Ajax, waar de financiële mogelijkheden groter zijn.

Delen

Reacties

Met zo ëen kop verdien je het grootse Feyenoord shirt ook noe op je schouders... (wel balen dar die nie heb getekend had ik se kapper betaald)
Leek me dat Feyenoord dat ook al wist voordat ze gingen onderhandelen en een constructie hadden klaar liggen om dit te compenseren.................................................
Kunnen wel met z’n alle schelden op hem, maar geef zo’n jongen eens ongelijk. Champions league en het dubbele salaris.
Maar ook de keuze tussen op de bank zitten en altijd spelen.
Precies. Met Kökcü, Timber, Bullaude, Szymanski en Wieffer voor zich, was hij bij Feyenoord niet of nauwelijks aan spelen toe gekomen.
De publicatie van het nieuws dat Feyenoord geïnteresseerd was in Grillitsch heeft er zelfs toe geleid dat de Oostenrijker uiteindelijk bij Ajax terecht kwam. De tactiek in Amsterdam is zorgen dat de concurrentie niet sterker wordt, daarom moesten ze voorkomen dat Grillitsch naar Feyenoord zou gaan.
Deze truc is afgekeken van Bayern München, die proberen in Duitsland al jaren de concurrentie te verzwakken door de betere spelers daar weg te halen en deze desnoods in het eigen 2e elftal op te stellen. Dat noemen ze de macht van het geld 💰. Helaas de realiteit in het huidige voetbal.
De krant die het artikel dat Gnonto persoonlijk akkoord was nog steeds niet van hun website heeft. En die als eerste de transfersom noemde waar de voorzitter toen op flipte.

Iedereen met Google kon overigens zn oude salaris opzoeken en zien dat het 2 miljoen was. Leek me dat Feyenoord dat ook al wist voordat ze gingen onderhandelen en een constructie hadden klaar liggen om dit te compenseren.
Precies. Constructie die Feyenoord voorschotelde was goed en sprak kamp Grillitsch aan, maar het praatje van Schreuder overtuigde hem meer. Ik geef hem geen ongelijk.
Het praatje zal vast niet geweest zijn dat hij op de bank komt te zitten. Wat ik dus wel zie gebeuren.
Schreuder: "Bij ons krijg je meer geld en je hoeft er waarschijnlijk niks voor te doen"
2 miljoen netto wow..Zou Ajax werkelijk 4 miljoen bruto betalen inmiddels, voor spelers die waarschijnlijk nog bank zitten ook?
FR12 meld dat Bullaude maar 2 mil kostte klopt dat?