Betrouwbaar
thomaskopenhagen

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

'Kopenhagen komt na 'nee' van Feyenoord uit in Engeland'

FeyenoordTM

Feyenoord liet onlangs aan FC Kopenhagen weten dat Thomas Beelen deze window niet beschikbaar is voor een transfer. De Denen zijn daarop doorgeschakeld naar de Engelse Premier League.

Volgens journalsit John Percy van Telegraph heeft FC Kopenhagen zijn oog nu laten vallen op Scott McKenna, die bij Nottinham Forest onder contract staat tot medio 2024. De 27-jarige Schotse mandekker vertegenwoordigt een door Transfermarkt ingeschatte marktwaarde van tien miljoen euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Enigszins snap ik wel waarom dit van toegevoegde waarde kan zijn voor ons. Dit laat zien dat Kopenhagen niet meer voor Beelen gaat na die "nee" van Feyenoord. We raken Beelen dus niet kwijt aan Kopenhagen. Best interessant voor ons, toch?
En wat is dit voor toegevoegde
waarde voor ons als ik vragen mag
Dit heeft toch niks.met onze eigen club te maken ? Of wil je nu zeggen dat ze 10 miljoen zouden willen betalen voor van beelen ?
Wij mogen prima mensen op de hoogte houden over transfergeruchten rond onze spelers, en hoe clubs het invullen als ze een 'nee' van Feyenoord op het rekest hebben gekregen. Jij bepaalt als bezoeker zelf wat je leest, wij doen niet aan clickbait titels.
Begrijp ik .

Maar wat is hier de meerwaarde aan Voor onze club. Ze hebben een nee gekregen interesseert ons toch geen reet wie ze dan kopen. Dat bedoel ik meer
Nogmaals, jij bepaalt wat jij leest. Kon je in de titel al aflezen. Niet boeien is niet lezen, toch?
Lekker in de verdediging gaan.

Dit is feyenoord transfermarkt
Dit is onze club wat intreseert Kopenhagen ons Dan zo bedoel.ik het meer . Maar je gaat gelijk in de verdediging
Wat is het voor toegevoegde waarde dat je 3x op hetzelfde door blijft zagen, waarbij @FeyenoordTM nog zo netjes is er 2x op te reageren?
Nu weten we toch dat Feyenoord nee heeft gezegd