michiel-kramer

VK Sportphoto

Nieuws

Kramer: "Als Feyenoord op deze manier wint van Ajax, kan ik daar alleen maar van genieten"

Stan

Nadat Feyenoord afgelopen week zeer overtuigend wist af te rekenen met Ajax, mag RKC Waalwijk het zaterdag opnemen tegen de club uit de hoofdstad. Michiel Kramer, oud-spits van de regerend landskampioen en nog altijd openlijk Feyenoord-supporter, ziet kansen tegen de ploeg van Maurice Steijn.

Kramer heeft zijn Feyenoord-hart nooit onder stoelen of banken gestoken en zag tot zijn plezier hoe de Stadionclub de aarstrivaal met 0-4 aan de kant schoof. "Als Feyenoord wint van Ajax, op deze manier, in de ArenA... ja, dan kan ik daar alleen maar van genieten", verklapt de aanvaller tegenover het Algemeend Dagblad. 

Zaterdagavond neemt de RKC-spits het zelf op tegen de Amsterdammers. Ondanks de kwakkelende vorm van de huidige nummer 14 van de Eredivisie, is Kramer op zijn hoede. "Hoe je het wendt of keert: Ajax heeft met Berghuis, Bergwijn, Brobbey, Taylor en jonge talenten toch heel veel kwaliteit. De puzzelstukjes zijn niet op de juiste plek gevallen en als team zijn ze kwetsbaar.”

De ploeg van trainer Henk Fraser ruikt dus bloed. "Het vertrouwen ontbreekt en er is onrust. Daarom speelde Volendam natuurlijk ook liever nu tegen ze. Maar het is en blijft Ajax", benadrukt Kramer nog maar eens. "Wij zullen alles moeten geven. Als we kunnen brengen wat we tegen Twente lieten zien, kun je ook tegen een topclub resultaat halen. Dat is Ajax natuurlijk nog steeds. We gaan in ieder geval proberen ze nog een extra tikkie mee te geven."

Delen

Reacties

Inmiddels weten we hoe deze wedstrijd is 'afgelopen'. Ik hoop dat Etienne Vaessen er weer helemaal bovenop komt. Wel bizar dat Ajax 'gewoon' tijdens deze rampzalige situatie spelers laat warmlopen. Het gebrek aan empathie was tijdens Ajax-Feyenoord al ver te zoeken bij Ajax, maar gisteren was alweer een nieuw dieptepunt. Om maar over de spreekkoren van de Ajacieden te zwijgen, want dat is echt te schandalig voor woorden.
Kramer voor eens en altijd een echte Feyenoorder met een rood wit hart.
Al vreet ie een krat broodjes kroket op.
Ik hoop dat RKC wint van de neuzen. Zou ze leren.
Aldus de zeeeer matige spits…
Heeft ons gewoon kampioen gemaakt hoor met hele cruciale doelpunten.