Betrouwbaar
VK Sportphoto | Dirk Kuyt

VK Sportphoto

Nieuws

'Kuyt aan de slag als trainer bij Konyaspor'

FeyenoordTM

Voormalig Feyenoord-legende Dirk Kuyt lijkt zijn rentree te maken als coach bij het Turkse Konyaspor. Volgens de gerenommeerde journalist Salim Manav zal Kuyt aanstaande zaterdag al aan de zijlijn staan wanneer Konyaspor het opneemt tegen Adana Demirspor, dat wordt gecoacht door landgenoot Patrick Kluivert.

Het nieuws over Kuyt's mogelijke aanstelling als coach van Konyaspor komt voor velen als verrassing. Na een succesvolle carrière als speler, waarin hij onder andere de landstitel met Feyenoord veroverde, lijkt Kuyt nu zijn eerste buitenlandse stappen te zetten in het trainersvak. Eerdere ervaring deed Kuyt op als assistent-trainer bij Quick Boys, trainer bij Feyenoord onder-19 en hoofdtrainer bij ADO Den Haag.

Konyaspor, dat momenteel op de vijftiende plaats staat in de Turkse Süper Lig, heeft behoefte aan nieuwe impulsen en hoopt met de komst van Kuyt de weg omhoog weer te vinden. Hoewel de berichten over Kuyt's aanstelling nog niet officieel bevestigd zijn door Konyaspor, lijkt dit nieuws op korte termijn wereldkundig te worden gemaakt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Voormalig Feyenoord-legende?
Is hij dat niet meer dan?
Wat mij betreft nooit geweest.
Vooral Dirk vindt zich een legende en hij probeert iedereen om zich heen daar ook van te overtuigen.
Ik zag een goede voetballer met een ijzersterk lijf en mentaliteit die het maximale bracht en er uit haalde, maar daarmee nog geen legende.
Hij is gewoon heel erg veranderd van binnen en van buiten.
Tijdens de Feyenoord perioden en ervoor was t gewoon een dijk van een gozer.
Sinds zijn nieuwe vriendin is ie spoorloos
Ik wens Kuyt het allerbeste maar mijn vermoeden is dat hij te weinig coachings ervaring heeft om hoofd coach te zijn. Het lijkt mij dat een pad zoals van Persie volgt meer kans op succes brengt.