Kuyt

VK Sportphoto

Nieuws

Kuyt adviseert Liverpool over twee Feyenoorders

Stan

Als het aan Dirk Kuyt ligt doet Liverpool er goed aan zich te versterken met Orkun Kökcü en Lutsharel Geertruida, zo laat de 42-jarige oud-Feyenoorder weten aan de Liverpool Echo. Hij ziet een een grote toekomst voor het tweetal uit de Feyenoord-jeugd en hoopt dat zijn voormalige club uit Engeland de spelers in het vizier heeft. 

"Ik ben een Feyenoorder en ze doen het momenteel er goed", vertelt Kuyt over de club waarmee hij in 2017 het kampioenschap vierde. "Ze hebben een heel goede trainer in Arne Slot en jonge spelers zoals Orkun Kökcü en Lutsharel Geertruida kloppen op de deur en spelen erg goed."

Kuyt is al langer bekend met de kwaliteiten van de sterkhouders van Feyenoord. "Toen ik als coach bij de Onder-19 werkte, zaten Kökcü en Geetruida bij mij in het team." Hij is er dan ook van overtuigd dat een overstap naar een Europese topclub voor beide spelers in het verschiet ligt. "Het zal niet lang duren voordat de de grote teams in Europa interesse in hen zullen hebben. Ik hoop dat Liverpool spelers van Feyenoord in de gaten houdt, ik ben het voorbeeld dat het kan werken. 

 

Delen

Reacties

Dirk, hou jij nou maar je botox in de gaten
Dirkie zegt nog net niet dat hij verantwoordelijk is voor hun doorbraak, lol.
Dirk zijn er voor jou geen andere dingen waar je je op moet focussen. Om te beginnen met je gezin.