Vrouwen

Vrouwentak Feyenoord gaat voor internationale transfer

FeyenoordTM

Feyenoord Vrouwen-1 is druk bezig met de komst van Momoko Tanikawa. Het jonge toptalent uit Japan maakte vorig jaar indruk op het WK U17 in India.

De Japanse middenveldster moet op korte termijn overkomen van JFA Academy Fukushima. Het is de eerste speelster uit het buitenland die een transfer naar de vrouwentak van de Rotterdammers kan maken.

Momoko Tanikawa is 17-jaar oud en 1.68 meter lang. Op het Werelkampioenschap voor vrouwen van onder-17 gooide de Japanster hoge ogen. Op het toernooi in India was ze goed voor vier goals, waarmee de aanvallend ingestelde speelster als tweede eindigde op de topscorerslijst. Na een goede poulefase verloor Japan nipt van Spanje.

Op het moment van publiceren reist er een afvaardiging van Feyenoord af naar Tokyo om Momoko Tanikawa definitief in te lijven. In Japan zullen de laatste plooien worden gladgestreken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat een geldverspilling, zorg dat die o21 eens in de piramide komt
Hoezo? Omdat ik het geldverspilling vind?
Boetes die Feyenoord krijgt door toedoen van supporters is nog meer geldverspilling. In 1954 vond men betaald voetbal voor mannen ook geldverspilling.
Er al aan gedacht dat dit ook geld op kan leveren?
Nieuw shirtje aan, Ono er naast en verkopen maar in Japan
Jaaaa transferzomer is begonnen we worden gek. Kan ze ook op linksback?
Wat is eigenlijk het budget van de vrouwen? Ik herinner aan het begin van het eerste seizoen ook nog een bericht dat de vrouwen op een gegeven moment hun eige hoofdsponsor zouden krijgen, gaat dat nog gebeuren?