kuyt

VK Sportphoto

Nieuws

Kuyt langer door als hoofdtrainer van Beerschot

Ference

Dirk Kuyt en Beerschot hebben besloten om langer met elkaar door te gaan, zo laat de Belgische voetbalclub weten op hun clubwebsite.

Dirk Kuyt en Beerschot hebben elkaar gevonden in een contract die minimaal tot de zomer van 2025 loopt. Ook is daarin een optie opgenomen voor nog een jaar extra. 

De 43-jarige ex-Feyenoorder nam het roer in december 2023 over van de Oostenrijker Andreas Wieland. De verlening van de Katwijker kan niet los worden gezien van het daarma behaalde kampioenschap en daarmee de promotie van Beerschot naar het hoogste niveau.

Op de clubsite vertelt Kuyt dat hij overtuigd raakte van het project na goede gesprekken met eigenaar prins Abdullah: "De afgelopen weken werden er heel wat gesprekken gevoerd tussen mij en aandeelhouder United World. Ik heb er veel vertrouwen in dat we hier samen verder kunnen bouwen aan een mooi project."

Voor Kuyt betekent het een eerste succesverhaal als hoofdtrainer, nadat een eerder dienstverband bij ADO Den Haah uitliep op een teleurstelling.

Delen

Reacties

Typefoutje: ado den haah is ado den haag ;)