1908-bekerfinale-fsv-frfc-t-shirt

Nieuws

Laatste dag: De Feijenoorder x FRFC1908, Bekerfinale 2024 T-Shirt

Van de redactie

Speciaal voor de Bekerfinale 2024 hebben Supportersvereniging De Feijenoorder en FRFC1908 de handen ineen geslagen om een uniek t-shirt te produceren. Vandaag is de laatste dag dat de pre-order-actie loopt en dit is dan ook tevens de laatste kans om jezelf te verzekeren van dit product.

Vanzelfsprekend is ook dit jaar het shirt een 'blinde'-verkoop, omdat het ontwerp van het t-shirt geheim moet blijven tot de finale dag. Af te leiden valt wel dat het een groen/wit/groen ontwerp zal worden. Zover is zeker. Om het feestje nog wat groter te maken doen de supportersbewegingen er nog een schep bovenop: "Want los van dat wij dit feestje van de bekerfinale met jou willen vieren, vinden wij ook dat er op een feestje getrakteerd moet worden. En daarom krijgt iedereen die dit shirt koopt de mogelijkheid om gratis lid te worden van De Feijenoorder of een lidmaatschap cadeau te doen aan een andere kameraad." Klik hier om het direct te bestellen! 

Bij elk shirt zit dus een gratis eerste jaar lidmaatschap van de enige onafhankelijke supportersvereniging van Feyenoord: De Feijenoorder. De leden van FSV De Feijenoorder financieren met elkaar volledig de sfeeracties, daarom is het leden aantal zo belangrijk. Hoe meer leden, hoe meer de vereniging kan betekenen. De sfeeractie bij de bekerfinale zal zoals zo vaak een samenwerking betreffen tussen de diverse supportersgroepen onder leiding van het sfeerteam. 

1908-bekerfinale-fsv-frfc-t-shirt

Delen

Reacties

Nog geen reacties