Primeur Bevestigd
Supporters met fakkels op Varkenoord

Foto: Lunatic News

Nieuws

Laatste training voor klassieker op Varkenoord

Van de redactie

Het is nog een aantal weken tot de enige echte klassieker van Nederland: Feyenoord - Ajax in het mooiste stadion van Europa, maar menig supporter kijkt al reikhalzend uit naar het duel. Ook de organisatie rondom de club begint langzaam naar de klassieker toe te werken, zo is er nu al een klein beetje duidelijkheid aan het ontstaan rond de laatste training.

Dit jaar is besloten om evenals het afgelopen seizoen de laatste training van het eerste elftal van Feyenoord voor de klassieker op Varkenoord te houden en niet op trainingscomplex 1908. De verwachting is dat er weer vele supporters Feyenoord steunen in de laatste training naar het duel tegen de aartsrivaal. Het elftal van trainer Arne Slot zal naar verwachting zaterdag 21 januari rond 11:00 het hoofdveld van Varkenoord op wandelen. 

Op zaterdag 21 januari werken ook diverse jeugdelftallen van de Academy wedstrijden af op Varkenoord. Naar verwachting gaat er nog geschoven worden in het speelschema van die dag. Alle wedstrijden van de Academy teams zijn gratis toegankelijk voor supporters. Hieronder een volledig overzicht van de zaterdag:

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Xanderwoudenberg
Moet je tickets daar voor hebben of niet
Altijd maar bezig met die andere club.
Concentreer je nou maar op jezelf en bekijk het wedstrijd voor wedstrijd.
Kan je er niet tegen dat wij betere supporters hebben dan jou clubje uit de Hoofdstad
Helaas niet in de kuip