Bevestigd
mk2022108mk2210092043

VK Sportphoto

Nieuws

Ron Jans: "We willen dat Ramiz blijft"

FeyenoordTM

FC Twente trainer Ron Jans is duidelijk over de transferperikelen rond zijn speler Ramiz Zerrouki. Deze week zocht Feyenoord toenadering voor de middenvelder van De Tukkers.

Jans reageert in gesprek met TC Tubantia: "De technisch directeur, de trainer en de club willen niet dat hij gaat.”

De oefenmeester van De Tukkers vervolgt: "Hoewel Feyenoord nu boven aanstaat, zijn ze nog niet uit het zicht verdwenen op de ranglijst van de Eredivisie. In de zomer gunnen we Ramiz een mooie transfer, maar nu willen we dat hij blijft. Het seizoen duurt nog twintig duels, we willen niet één van onze betere spelers midden in het seizoen verkopen terwijl we nog voor alles in de race zijn.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Haal gewoon Laidouni op😉 een goede stofzuiger op het middenveld en ook nogeens goedkoper. Internationaal ook meer ervaring.
Ik snap de reactie van Jans wel. Zelf had ik ook een voorkeur voor een vervanger voor Trauner. Maar op die plek kunnen Geertruida en Wieffer ook spelen en Zerrouki is wel retegoed als controleur en top in zijn passing. Dus ik snap de reactie van Jans wel maar ik zie Zerrouki toch wel graag komen.
@1908 hebben jullie enig idee of Feyenoord nog in onderhandeling moet met het contract van Szimansky als ze hem overnemen. Wat toen bij Dessers roet in het eten gooide.

Want Szymansky verdient een godsvermogen in Rusland.. klopt hij zal niet terug willen. Maja er zijn wel genoeg clubs in Europa die dat salaris wel willen betalen. Dus in die zin lijkt het me niet een kwestie van 9.5 miljoen op tafel en Szymanski is van ons.
Bovendien zit je okk nog eens met die betalingsregelingen met Rusland.

Dus het lijkt me een moeilijke zaak. Iedereen doet er zo luchtig over "gewoon neerleggen". Maar het zit ingewikkelder in elkaar dan het lijkt.
Misschien leuk om er een transparant artikeltje over te schrijven. Zodat niet elke Feyenoorder aan het eind van het seizoen teleurgesteld raakt dat ie "ineens niet komt".
Dat contract is al geregeld. Tenminste dat was vermeld in de media.
Normaliter is er bij een dergelijke huur met koopoptie constructie ook al een akkoord met de speler mbt salaris, bonussen etc. Destijds lukte dat niet met Dessers omdat die net voor het sluiten van de transferwindow werd gehaald en er geen tijd was om daarover te onderhandelen. Maar als het goed is hoeft Feyenoord straks alleen de afgesproken transfersom te betalen en dan is Szymansky van ons.
Mooi zijn we daar vanaf!... Voor 10 miljoen kan je ook Mannsverk kopen waar inmiddels okk premier league clubs achterna zitten
Benieuwd wanneer Zerrouki zich ziek gaat melden.
Twente kan dan wel een grote broek aantrekken, veel keus hebben ze niet, de gemeente Enschede wil ook wel eens geld zien,
Twente is een subsidie junk,
Allemaal afleiding voor speler die echt komt dit
Ja, ja. Feyenoord wacht weer veel te lang. Totdat ze eind
januari weer nr 3 of lager staan.
En door! Hoop niet dat Feyenoord 10 mil gaat neerleggen voor hem. Als ze dat geld zouden hebben zou ik dat eerder voor Szymanski reserveren. Is die Raskin nog beschikbaar? Zou transfervrij worden dacht ik. Ken hem eerlijk gezegd ook niet goed als speler dus geen idee of hij in het spel van Slot zou passen.
@FTM gaat feyenoord nou opnieuw de hele window dit spelletje spelen? en dan natuurlijk uiteindelijk proberen op deadline day iemand te huren..
Feyenoord is geen ezel die zich tweemaal aan dezelfde steen stoot en zal m.i. nu doorpakken.
Gaat nou weer elke opmerking van iemand van Twente of Feyenoord gepost worden?
Als het je niet interesseert dan lees je het toch gewoon niet.............
Ik zou het niet doen. Je merkt aan alles dat Twente niet wil tenzij er 10 miljoen op tafel komt. Dat zou ik er nooit voor betalen... Ze moeten blij zijn dat er een speler van hun in aanmerking komt voor de top 3. Gaan ze zich zo opstellen net of ze Messi in huis hebben....
Dat is het spel wat Twente speelt. Natuurlijk gaan ze zeggen dat hij niet te koop is en dat ze hem niet kwijt willen. Als Feyenoord met 6 miljoen aan komt dan wordt er gewoon gesproken.

Ik ben wel benieuwd naar de vraagprijs van Zerrouki en die van Manssverk. Zerrouki is een goede speler maar ik zou toch voor Manssverk gaan als de prijs ongeveer hetzelfde is
Die speelt net één seizoen bij Molde op enig niveau. Dat duurt net als Walemark een jaar voordat die meerwaarde gaat zijn. Prima als lange termijn investering voor 2m, maar niet voor 8m natuurlijk. Dan is Wieffer die voor een paar ton kwam een veel interessanter project.
@FTM, weet jij iets meer? Hebben ze nog meer middenvelders op het oog?
We mogen hopen van niet, gezien het aantal middenvelders dat onder contract staat.
Eens met de heer Jans. Wij willen huis tuin en keuken voetballer Ramiz ook niet in ons mooie Feyenoord shirt zien. Van Aursnes naar Zerrouki daar kan niemand tevreden mee zijn
Het is je misschien ontgaan maar in de eerste 14 wedstrijden van dit seizoen was Zerrouki me afstand de beste controlerend-passende middenvelder van de Eredivisie. Dus hem als uitgestelde opvolger van Aursnes daar kan niemand ONtevreden mee zijn!
Leuk wat Jans, TD en club vinden.
Alleen is het enige dat er toe doet: Wat vindt Zerrouki zelf?
Niet zo belangrijk als Twente niet akkoord gaat
Totdat hij de kont in de krib gooit.
Het is 'de kont tegen de krib gooien'......, maar dit geheel terzijde;-)
Die wil zelf wel komen heb ik t idee.
We willen dat hij blijft. Als of de speler zelf niets meer heeft te zeggen. Beste Ron Jans en consorten de slavernij is voorbij.
Heb je hem weer die blaas kaak !! Maar als Feyenoord zijnde is dit weer trekken aan een dood paard als je van te voren al weet dat ze niet verkopen
Nou nou alles wel reëel blijven, Ron!!
@FTM hoe staat het er momenteel voor? denk jij dat feyenoord met een goed bod gaat komen op zerrouki?
Helaas, zoals verwacht wordt dit hem niet
Next
Dan moet je nu zorgen dat er bij de speler iets gaat breken, door bv te zeggen dat we in de zomer niet meer gaan komen voor hem.. dan zal hij zelf druk moeten uitoefenen bij de z’n club, maar ik denk niet dat hij zo in elkaar zit.
Dit mediageile clubje gaat hem helaas waarschijnlijk weer niet verkopen tenzij een niet te weigeren bod neerlegt van minimaal 8 miljoen.
Ik vrees dat zij bij een niet te weigeren bod niet denken aan 8 miljoen