Bevestigd
yv2022109yv2022109a1b08181

Nieuws

Streuer bevestigt: Feyenoord meldt zich voor Zerrouki

Gisteren kwam via 1908.nl het nieuws naar buiten dat Feyenoord zich gemeld heeft voor de diensten van FC Twente middenvelder Ramiz Zerrouki.

Vandaag wordt die interesse bevestigd door Jan Streur. De technisch directeur van FC Twente wil verder niets kwijt. "We willen optimaal presteren en daar helpt dit niet bij zo vlak voor de herstart. Het is vervelend. Maar we zitten niet in de situatie dat we moeten verkopen."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@ftm gaat er op korte termijn iets gebeuren?

Ik neem voorzichtig aan dat wanneer de eerste targets niet snel haalbaar zijn er snel door geschakeld wordt naar wel haalbare targets?
Wordt niks man

Feyenoord gaat de hoofdprijs niet betalen en Twente laat hem alleen gaan voor de hoofdprijs

Kansloos
@FTM , Batista Mendy ooit voorbij horen komen? Is een cvm maar kan ook als rcv. Marktwaarde is 3 miljoen. Speelt bij angers
Ben erg benieuwd naar data analyses van Zerrouki. En dan in vergelijking tot Timber, Kokcu en andere 6'en van gelijkwaardige clubs.
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Zerrouki staat in relatief veel elementen, die belangrijk zijn voor een 6, bovenaan.
Waar haal jij dit soort gegevens vandaan?
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Opta
En daarbij, als je ziet hoe zerrouki loopt te voetballen is hij het geld zeker waard, persoonlijk vind ik hem nog beter als aursnes en die is verkocht voor 14/15 miljoen
Ga er maar van uit dat als feyenoord zich opnieuw meld ze ook door gaan pakken.
Ze zullen vast niet als de bekende ezel gezien willen worden
Streuer weet dondersgoed dat het dit keer menens gaat zijn
Daarom. Geloof ik ook niet. Hoop wel dat het nu doorgaat. En niet te lang wachten. Dat ze zo weer achter staan aan het einde van de maand.
Of je koopt hem nu, no matter what, of je staat gigantisch voor paal als topclub om 2x aan te komen bij subtopper die je vervolgens met staart tussen de benen laat vertrekken. Of is het afleiding en zijn ze achter de schermen met heel iemand anders bezig?
Zo zie jij het. Ik zie het als, te dure vraagprijs? Dikke l*l 3 bier
Gaan niet 10 miljoen neerleggen voor een speler van een middenmootclub uit eigen competitie die nog niks bewezen heeft
Vraagprijs kennen ze. Dus waarom weer melden als je het niet wilt betalen?
Laat maar komen!
Off Topic, Rutger, was T-mobiele als hoofdsponsor een loze kreet of toch niet??
Als je er niks meer over hoort, zit ie meestal mis inderdaad
Julioricardocruzzzzz
Van Ewijk, veel assists en goals 👍
Ik krijg deja vu-gevoelens......
Grappig hoor dat mensen weten hoe een speler kost , hoe een te veel of te weinig is terwijl de gemiddelde Nederlander nog geen onderbroek kan verkopen.. kijk gewoon of je een speler goed passen ipv je blind te staren op de kostprijs.
Grappig om te lezen hoe goed mensen de Nederlandse taal machtig zijn op zo'n forum.....
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Hoe zouden ze zich in het maasgebouw voelen na de ontwikkeling van Gnonto bij leeds united? Volgens sommige “kenners” kon ie er toch niks van??
whut? Op welke ontwikkeling doel je dan?
Je suggereert nu dat Gnonto niet gekomen is omdat er mensen waren die niet van zijn kwaliteiten c.q. mogelijkheden overtuigd waren. Maar de vraag is of dat klopt. Kortom: stemmingmakerij om niks.
De ontwikkeling van Summerville is pijnlijker. Bij Gnonto is gewoon de keuze gemaakt Paixão te halen i.p.v. hem. Kan niet zeggen dat ik heel teleurgesteld ben in Paixão tot nu toe.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Serieus? Wat heeft paixao tot nu toe laten zien dan
Volgens mij evenveel als gnonto. En die speelt toch al heel wat tijd op dit continent en voor Paixao is alles nog nieuwe.
Zoals in Sini's eerste 1,5 seizoen overigens....
Je legt de lat wel heel erg laag. Paixao kan er helemaal niks van. In al zijn optredens heeft hij laten zien hoogstens van het niveau Pec Zwolle te zijn.
Geloel. Geef Paixao een kans zeg. Sini had je ook al afgeschreven zeker? Jij snapt het vast.
Na zijn eerste doelpunt om zeven wedstrijden bedoel je?
Kan hij ook centraal achterin spelen? Dan zou je hiermee meteen een dubbele slag slaan. Heb je meteen een extra back up achterin en een versterking voor het middenveld. Ik zie hem graag komen!
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Geertuida centraal met als backup Hokke. Hokke zie ik ook een prima ontwikkeling doormaken!
Hokke is een linkspoot. Om dezelfde reden speelt Slot liever niet met Rasmussen op de plek van Trauner. Het lijkt me dat die nog een streepje voor heeft op Hokke.
Geertruida liever niet. Heeft na zijn ziekte contant ruzie met de bal en speel zwak momenteel
Soms valt het erg mee,een speler gehaald voor weinig en na 1 jaar brengt hij 13 miljoen op.
Hancko kostte dacht ik 7 miljoen en was in feite een koopje. Maar Zerouki zal gewoon 8 of 9 miljoen kosten. Dat is pittig maar als hij nu net het beste past volgens Slot, moeten ze gewoon dat bedrag betalen. Alle prijzen een beetje door elkaar genomen ,zitten we nog goed met dit jong elftal.
Het gaat heel moeilijk worden Zerrouki met winst te verkopen voor zo'n aankoopprijs.
Zerrouki is ''pas'' 24.. algerijns international 2 goede jaren en hoge ogen gooien in europa en hij kan nog prima naar een benfica of een leipzig of iets in die richting.
al zou je er 15 miljoen voor vangen, dan boek je toch winst.
En dooooorrrr. Op naar Mannsverk
Zerrouki is op dit moment (!) echt beter.
Hoe vaak heb je hem zien spelen?
@FTM hoe staat het met Doukouré? Gaan ze die echt proberen te halen of was het gewoon optie?
Prima tactiek dit.
Die TD van Twente gaat (veel te) hoog in de boom zitten met z'n vraagprijs.
Lekker aan die speler gaan lopen trekken, z'n hoofd op hol maken en dan maar hopen dat hij z'n kont tegen de Enschedese krib gaat gooien om per direct verkocht te kunnen worden. Scheelt zomaar enkelen miljoenen.
Halen die man, als je mee wilt blijven doen!!!
Kan ook zijn dat dit tactiek is..
De speler gek maken dat hij graag naar feyenoord wil en zijn contract niet wil verlengen. Zodat feyenoord hem in de zomer goedkoper kan halen
Twente heeft de optie om zijn contract (eenzijdig) met 1 jaar te verlengen. Dus dit gaat helaas niet op.
@Ftm zomaar een groffe schatting hoor, maar hoeveel zouden we nu moeten neerleggen om hem in deze window wel over te kunnen nemen?
Maak ons gek!!!!
Zerrouki heeft dezelfde zaakwaarnemer als onze DtK.
waarom niet doorschakelen Twente zit veel te hoog in de en financiële mogelijkheden zijn beperkt
Feyenoord weet van eerdere onderhandelingen wat we voor hem moeten betalen, dat we ons weer melden betekent dus dat ze bij ons vertrouwen hebben in zijn komst ? @ftm
Lijkt mij ook. Bestaat er vanuit de speler nog een optie voor het aanspannen van een arbitragezaak als Twente blijft tegenstribbelen?
Mooi, die is dus vandaag of morgen binnen!
Denk dat Feyenoord hem heel snel contacteert.
Goeie speler, maar deze gaat veel te veel kosten. Twente hoeft niet te verkopen, zien Feyenoord als concurrent en winterstop is per definitie dure periode om spelers aan te trekken die nog langere tijd onder contract staan. Kansloze actie dus.
Ja want Timber was natuurlijk ook super goedkoop 10 miljoen en 20%!! En gimenez ook supergoedkoop 6 miljoen voor 50% rechten!!
Feyenoord speelt dit seizoen plek 1, op z'n minst plek 2. Dus als Twente Feyenoord als concurrent ziet zijn ze de weg kwijt.
Daarnaast is het geen geheim dat Twente nog altijd zwaar aan het aflossen is. Dan is 7M niet iets waar ze zomaar "nee" tegen kunnen zeggen.
Ik zie hem wel komen deze maand. Zeker als Zerrouki zelf heel graag de stap wil maken en gaat lopen mokken als Twente een eventuele transfer tegenhoudt.
Die gaat komen
Dacht ik vorig jaar deze tijd ook van Veerman🙈
Die gaan hem toch niet verkopen
Waarom niet? FC Twente is een club met nog af te lossen schulden.
Superfeijenoorder
Superfeijenoorder
Dit is gewoon echt een goede speler en ik denk ook dat de scouting en de staf hem niet voor niks zograag wil hebben laat hem nou eerst maar komen voordat iedereen weer gaat vooroordelen
IK ben het met je eens, maar zou nu eerlijk gezegd toch liever een echt goede vervanger voor Trauner erbij zien. Daarvan weten we namelijk al wat we er aan hebben en wat we de komende 3 maanden dus moeten missen.
Eerst wieffer effe aankijken
aankijken doen we niet in deze fade van de competitie.
Klaarblijkelijk wel want ik hoor niks over vervanging van Trauner terwijl dat, volgens mij, een groter probleem is dan het wel of niet komen van Zerrouki.
Een vervanging voor 2 maanden. Dan koop je dus een speler die uiteindelijk wisselspeler zal worden. Daar ga je niet te veel geld aan spenderen.