geertruida-wieffer

VK Sportphoto

Nieuws

Lazio - Feyenoord • 1 - 0 [FT]

Ference

In de vierde groepswedstrijd van deze Champions League campagne neemt Feyenoord het in Rome op tegen Lazio. Volg het duel live op RTL 7 of blijf op de hoogte via dit liveartikel!

Het treffen betekent een weerzien met dezelfde tegenstander als twee weken geleden. Grote verschil met die wedstrijd is dat Feyenoord vandaag helaas niet kan rekenen op de aanwezige steun van haar fans. 

Daarnaast zal Arne Slot ook de Gambiaan Yankuba Minteh nog moeten missen vanwege een hamstringblessure. Daartegenover staat waarschijnlijk de terugkeer van Wieffer en Gernot Trauner in de wedstrijdselectie. Hierdoor is Feyenoord, op Minteh na, blessurevrij naar Rome afgereisd.

 

Lazio 1 - 0 Feyenoord • [FT]:

45+1 1-0 Immobile

 

Opstelling Lazio: Provedel; Lazzari, Patric, Romagnoli, Hysaj (78' Pellegrini); Kamada (53' Guendouzi), Vecino (78' Rovella), Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile (C) (63' Castellanos), Zaccagni (63' Pedro). 

Wissels: Sepe, Magro, Pellegrini, Guendouzi, Pedro, Isaksen, Castellanos, Cataldi, Mario Gila, Rovella.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop (20' Trauner (74' Jahanbakhsh)), Geertruida (C), Hancko, Hartman; Zerrouki (81' Ueda), Wieffer, Timber (81' Milambo); Stengs, Gimenez, Paixão (74' Ivanušec).

Wissels: Wellenreuther, Lamprou, Trauner, Beelen, Lopez, Van den Belt, Milambo, Lingr, Ivanušec, Jahanbakhsh, Dilrosun, Ueda.

Scheidsrechter: Szymon Marciniak

 

Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag? Laat weten in de reacties hieronder wat jij denkt dat het gaat worden!

Delen

Reacties

Betekent wel gewoon dat je uit de CL ligt.
Het niveau van AtlMadrid uit ga je nooit meer halen.
Nou, eindelijk een beetje bijgekomen van deze verschrikkelijke wedstrijd. Enorm veel ruimte voor verbetering. Jammer van het resultaat, je weet van te voren dat dat kan gebeuren in Rome, maarja.. Zo'n klote wedstrijd

Maar even tussendoor, wat zou ik mezelf toch k*t voelen als ik Ueda was. Krijgt totaal geen speelminuten. Santi presteert deze wedstrijd toch niks? Haal hem er dan gewoon vanaf. Zondag weer een belangrijke wedstrijd.
Jahanbaksh? Kan je me vertellen waarom hij er in komt? Hebben we nu echt niemand met meer dreiging?
Dilrosun? Ik snap dat niemand er fan van is, ik ook niet, maar deze jongen brengt toch meer snelheid, meer acties dan Ali?
Nieuwkoop, tja.. Wederom zo ongelukkig. Onnozele gele kaart en vervolgens er met een hoofdblessure er vanaf.

Het enige lichtpuntje aan gisteren is toch wel echt Trauner. Wat ben ik en vele anderen hier als we onze kale klets weer achterin hebben staan.
Ik had na de 1e wedstrijd van het seizoen niet gedacht dat ik het zou zeggen maar we missen minteh.

Iemand die op de vleugels ook diep gaat zonder spel. Iedereen komt maar in de bal en is super voorspelbaar.

Minteh duikt er ook regelmatig achter met z'n snelheid en doet hij het niet dan houden tegenstanders er toch rekening mee.

Daarnaast is hij de enige speler die gewoon niet in dat vaste stramien lijkt te zitten maar gewoon weleens wat geks doet.

Iets wat niemand verwacht en misschien niet leuk vind maar daarom juist leuk is.

Sinds hij geblesseerd is komen we voorin veel minder tot kansen.

Ene kant balen van dit verlies andere kant kan je misschien de Europa league wel winnen.

Dat heb ik dan weer liever dan kwartfinale cl.
Véél liever kwartfinale CL dan doorstromen in de EL. In de EL kom je vanaf kwartfinale/halve finale ook CL-niveau tegen.

Nou denk ik overigens niet dat CL overwintering gaat lukken hoor. Daarvoor hadden we tegen Lazio op z’n minst gelijk moeten spelen.
Ik hoop dat ze het vanaf nu anders gaan doen als de blessure tijd ingaat. Feyenoord speelde geduldig en hoefde niet te winnen, dat moest Lazio. Ik snap echt niet dat waarom ze niet inzakken en laat Lazio het maar uitzoeken, zeker gezien het spel beeld. Niet echt slim, zeker na Atletico, soms moet je ook lelijk willen spelen. In ieder geval weten we wat er moet gebeuren om door te gaan in de CL
Jammer genoeg is het op het hoogste niveau niet van belang wie meer de bal heeft, wie het meest op goal schiet, het gaat erom wie het eerst scoort, en dan z’n doel schoon houdt.
Ik vraag me toch nog steeds af wat bijlow z’n idee was bij de tegengoal

Normaliter probeert hij het nog
Dit is niet dezelfde man
Als degene met altijd katachtige reddingen
De vloek van Rome uit blijft bestaan
Echt zuur man. 0 kansen gecreëerd, echt belachelijk.
0 kansen? Feyenoord was erg goed, 3 pure kansen. Zij eentje en die ging er in. Verder had Lazio op de eerste minuten na thuis (!!) niets in te brengen. Maar ja, de bal is rond, pure pech.
We hebben het allemaal over Pusic etc. Zerouki speelde redelijk tegen Lazio thuis. Iedereen vond hem geweldig. Ik vond en vind hem vetragen werken op het middenveld. Tegen Twente en RKC was vond ik hem ook niet best. Wiefer komt niet tot zijn recht met Zerouki naast hem.. maar goed, het ligt niet aan 1 man.
0 pressing 0 creativiteit 100 duizend keer de bal achterin naar elkaar spelen (even kort samengevat)
Jammer zou wel.wat meer opertunisme willen zien...lange halen gauw thuis ..als.het niet lukt
Opportunisme? Iets meer is welkom, ja
Daarmee versla je geen Italianen, dat zijn meesters in de omschakeling. Gezien het aantal kansen hadden we gewoon moeten winnen.
***.Voetbaltechnisch is Feyenoord beter dan vorig seizoen, maar ze missen nu vaak het vermogen om een wedstrijd in de slotfase naar zich toe te trekken. Er is natuurlijk nog niks verloren. Feyenoord kan nog overwinteren in de CL en als ze minimaal een punt tegen Celtic halen is overwinteren in de UEFA cup zeker. Overigens bleek wel weer wat voor enorm verschil het maakt als Trauner erin komt voor Nieuwkoop. Het zou mooi zijn als er in de winterstop nog een echte verdedigende versterking bij komt.
We zijn als Nederlandse teams (zowel club als internationaal verband) veel en veel te naïef tegen zuid Europese, vertragende en zuigende teams. Wij als nuchter noord Europeanen kennen dat spelletje gewoon niet. Keer op keer verliezen we cruciale potten nét niet. Het is geen toeval meer…
Voordat ik begin te zeiken zal ik de in mijn ogen man van de wedstrijd benoemen: TRAUNER. Ga er maar aan staan: Totaal geen wedstrijdritme en al na 18 minute moeten invallen. En dan zo'n rust uitstralen, echt geweldig.
Nu het gezeik: In Madrid had Feyenoord moeten winnen en in Rome eigenlijk ook. Toch noteren we 2 verliespartijen. Als ik Ueda zou zijn, zou ik helemaal gek worden, in 10 minuten kan je toch niet zoveel doen. Tijdens de invalbeurt van Jahanbacks bleek al dat hij vandaag gewoon waardeloos was. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij ook dan aan één schot genoeg kan hebben. Ik zal maar ophouden....
Over Trauner vandaag wel eens. Normaliter in de competitie ook wel, maar is in eerdere Europese ontmoetingen wel te licht gebleken.
Een schot op goal tegen en dan verlies je met 1-0. Ik snap die negatieve reacties niet zo goed. Het was zeker niet goed maar je had de wedstrijd wel in handen.
Santi deed weinig, lag alleen maar op de grond. Stengs was aardig en Timber ook, afgezien van zijn fout bij de goal. Verdedigend stond het wel goed.
Wel heel vervelend voor de stand van CL nu...
Als Geertruida gewoon had opgelet in plaats van buitenspel op te heffen was er niks aan de hand. Ondanks het balverlies van Timber.
Is het toeval,of loopt het echt allemaal een stuk moeizamer na het vertrek van Pusic?
Nee toen Trauner geblesseerd afhaakte. Stukken belangrijker dan Pusic.
Met dank aan Geertruida, die buitenspel niet ophief en in zijn acties ook vaak te traag was... Zo zie je maar weer, je moet niet met 1-0 achter komen tegen Italianen, want die kunnen zo'n stand over de eindstreep trekken.
Is een beetje teveel in zichzelf gaan geloven
Wat is iedereen toch negatief over het spel. Tikken ging bij vlagen best aardig, maar kansen creëeren lukte moeilijk. Maar dat is altijd zo tegen die kutitalianen als ze voor staan.
Oh en dat ging tegen Twente en RKC beter?
Wat heb je aan tikken als je geen kansen creëert? Lazio vond het prima om Feyenoord de bal te geven . Dan is het toch logisch dat mensen negatief zijn over het spel vandaag?
Zat er nooit echt in maar ik ben niet teleurgesteld....kan prima leven met europa league. Feyenoord komt net tekort om echt iets te kunnen betekenen op het hoogste niveau. Geen schande.
Dit is hopelijk toch de druppel om afscheid te nemen van Alireza.... de man doet de meest domme dingen op belangrijke momenten...
Nieuwkoop kan ook echt niet op dit niveau. Achteraf toch geen goede aankoop.
Volgens mij zat Alireza op de bank toen Timber knullig de bal verspeelde en Geertruida niet stond op te letten
Dat doet niks af aan het feit dat Ali wel heel erg slecht inviel...
De rest van je commentaar helemaal eens trouwens
Een trieste vertoning de 2e helft , 3 aanvallers inbrengen maar blijven breien tot minuut 92 alsof we geen plan b hebben (was tegen Twente exact zo)
Helaas met je eens. Lijkt erop dat er op dit moment geen antwoord is als de controleurs worden vastgezet. Zat totaal geen tempo in en ben daarom ook nooit het geloof gehad dat de 1-1 nog zou vallen.
Terecht verloren als je niet wilt winnen moet je gauw optyfen
Elke wedstrijd weer die jahanbakhsh fantastische gast daarniet van alleen hij verkloot elke bal die die krijgt
Slechte pot. Foutje bedankt en waardeloze inzet.Flink uithalen en schieten is er niet meer bij, maar eindeloos breien.
Daar erger ik me inderdaad dood aan. En als er dan een kans komt om van afstand te schieten, spelen ze net een pass teveel en... Bal kwijt.
Bye Bye CL.. kort gedachte voor meeste..
hebben daar niks te zoeken
Wat praat jij een onzin Lazio had niks te vertellen 2 weken geleden en vandaag ook niks. Celtic uit winnen en stunten tegen Atletico en je bent door.
Als we Atletico al winnen dan verkloten we het in Glasgow. Let maar op
Stunten tegen Atlético en Celtic,met deze wanvertoning? Sommigen leven in een droom.
Wanvertoning? Hoeveel kansen heeft Lazio gehad? Ben je bezopen ofwat?
Als je geen reet uitvoert op het veld en alleen maar rondspeelt tot in blessuretijd, dan is dat een wanvertoning.
Volgens mij is het tijd dat je gaat slapen
Van deze ploegen gaan we ook niet winnen.. let maar op
Dan wordt je 3e en ga je wel overwinteren in Europa. Maar ik hou nog hoop op de 2e plaats gister en Atletico uit had er met resultaat gewoon meer in gezeten. Dit seizoen in de competitie bij eerste 2 eindigen dan kan je volgend jaar doorgroeien. Afscheid nemen van middelmaat Nieuwkoop etc en door
wat een schijt wedstrijd, we hebben 1 wedstrijd goed gespeeld met zerrouki en wieffer, al die goede wedstrijden waren met stengs op 10
2 tegen atletico was het ook goed. Maar liever Stengs op 10
Combineren en opbouwen is best leuk, maar je kunt ook overdrijven met zaalvoetballen. Een beetje meer opportunisme graag, zeker als je twee spitsen voorin hebt lopen. Gemiste kans!
Zeer matig ala je extra spits inzet en geen enkele bal in de pot brengt. Buitenspelers gaan bal halen. Traag achterin kortom dit was kopie van RKC .
Jammer ja, en zwaar onverdiend. Maar dit is de realiteit tegen Italianen.
En ow ja, ben ik de enige die vind dat Hancko met zijn rubberlazen aan stond te spelen?
Ja absoluut, we creeeren alleen veel te weinig kansen.
Wissels onbegrijpelijk. Milambo? Geen Lingr? Waarom Alireza, Paixao zat redelijk in de wedstrijd. Echt belachelijk zeg.
Eens. Milambo kan dit nog niet, maar dat bleek wel.
Tweede optie was Timber laten staan, was ook prima geweest.
Ben er ff heel erg stil van.....
Pffff..... zware hap. Ondanks dat er een aantal niet hun niveau gehaald hebben. Wel trots op het spel. Wij gaan toch overwinteren want we pakken die Spanjaarden en die Schotten!!!
Welke wedstrijd heb jij dan zitten kijken? Je bent trots op het spel!?
Trots op het spel bereik je niets mee als je verliest. En zo goed waren ze niet.
Onnodig deze nederlaag. Ali weg doen Nieuwkoop weg doen. Wij worden minimaal 3e hopelijk nog 2e.
Wat Een droevige vertoning zo onnodig overwinteren Zullen we echt wel maar niet in de Champions League helaas
In CL hebben we niks te zoeken.. gewoon waardeloze voetbal was het.
Ali gratis wegbrengen. Dit kan toch niet man!?
Als die erin komt is het 60 keer balverlies. Even op rechts schijnbeweging weer terug en beginnen we weer opnieuw. Voegt niks meer toe.
Das klaar
Ohja, en vooral niemand die durft te schieten op dat veld. Elke keer een pass teveel. Dan ben je echt verkeerd bezig! Ik krijg steeds meer de indruk dat Pusic achter het voor kort geweldige spel zat in plaats van Slot.
Wat een straf om naar te kijken dit !!
Lusteloos in 2e helft
Waardeloos. Wéér einde verhaal. En AZ op visite dat wordt een dikke nederlaag.
Overwinteren doen we sowieso wel! Positief zijn!
Stop maar.. we halen toch groupfase niet.. wat een zeik partij is het
Duidelijk dat we moeilijk scoren, maar wat zitten hier een stel negatieve eikels hiero 🤮🤮🤮🤮 1 goal scoren en het is gelijk we hebben verdomme alleen maar bal bezit en ja als je verstand heb van voetbal dan weet je dat Italianen goed zijn in verdedigen. Spelen 2e helft vol druk dus ja gewoon duimen voor dat gelijke spel ipv zeiken
Je moet wel opportunistisch spelen en tweede linie overslaan. Dit deden wij geen enkele keer alleen maar breien achterin.
1-1 is genoeg! Kom ….. jammer dat we niet in Rome konden zijn, anders hadden we het afgebrand. Klote fluitende Romeinen
Die Paixiao komt geen lantaarnpaal meer voorbij. Na Atletico uit is iedereen naast zijn schoenen gaan lopen, lijkt het wel.
Ik weet niet waar ik naar zit te kijken, had toch wel bepaalde verwachtingen, maar het lijkt wel of het in 2 à 3 weken bij Feyenoord langzaam in elkaar Dondert Ik hou het maar op een winterdip maar het niveau is niet meer wat het was
Ik vind het middenveld niet goed heb Gimenez zie je niet
Man man man, dit Lazio moet je gewoon hebben. Echt zo slecht.
  • 1
  • 2