Betrouwbaar
slot

VK Sportphoto

Nieuws

Leeds hoeft niet aan te kloppen voor Slot

StanV1908

Afgelopen week kwam naar buiten dat Arne Slot op het lijstje staat om bij Leeds United de ontslagen Jesse Marsch te vervangen. Als het aan Feyenoord ligt is de hoofdtrainer echter niet te koop en blijft Slot gewoon in Rotterdam. Zo geeft algemeen directeur Dennis te Kloese aan bij Voetbal International.

Te Kloese geeft aan dat de nummer 16 van de Premier League tot nu toe geen toenadering heeft gezocht voor het overnemen van Slot. “Ik ken Leeds als een correcte club, dus ik geloof niet dat ze dit achter onze rug om spelen. Vorig jaar zomer ging de transfer van Luis Sinisterra ook gewoon op een hele nette, correcte manier”, zegt de directeur over mogelijk contact met de Engelse clubs. Indien Leeds United alsnog komt voor de trainer van Feyenoord, zijn de Rotterdammers duidelijk: Slot blijft bij Feyenoord.

Wat Te Kloese betreft, hoeven geïnteresseerde clubs ook deze zomer niet aan te kloppen. Hij verwacht dat Slot ook volgend seizoen op de bank van De Kuip zal zitten. Na de huidige voetbaljaargang zullen club en trainer om de tafel gaan en de situatie evalueren. Verwacht wordt dat Feyenoord de prestaties van Slot, wiens contract vorig jaar nog werd verlengd tot 2025, wil belonen met een nieuwe contractverbetering.

Bij Leeds, waar naast Sinisterra ook Feyenoord-jeugdexponent Summerville zijn wedstrijden speelt, gaat de zoektocht naar een nieuwe trainer gewoon door. Eerder werd bot gevangen bij Andoni Iraola van Rayo Vallecano en ook de naam van Arne Slot lijkt de Engelse club van het lijstje te kunnen schrappen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Slot is een slimme man. Die zit er echt niet op te wachten, om midden in een spannend seizoen naar Leeds te verkassen. Als hij pech heeft, ligt hij er voor het einde van het seizoen al weer uit.
Of juist wel als je ziet wat voor bende t is in het maasgebouw.kijk je hoe ze spelen zal die ook wel denken wtf zijn ze an het doen.Feyenoord heeft geen geld om zich versterken komende zomer.Zullen het wel moeten doen met zo'n achtelijke park op t shirt. Qua inkomsten sta je zo ver achter op psv en ajax.
Geen geld om te versterken?
Kan jij in de kluis bij feyenoord kijken?
Er werd 8 miljoen voor zerrouki geboden en bovendien zal waarschijnlijk kokcu voor veel geld vertrekken
Ja, genoeg redenen om verder te gaan kijken. Maar ik krijg niet de indruk dat hij nu meteen weg wil. Hij is toch best geliefd hier, en z'n project loopt tot nu toe, beter als vooraf verwacht.
Uiteraard zit niemand (bij Feyenoord) op het vertrek van Arne Slot te wachten. Ik als supporter ook niet. Wel graag ophouden met dat gebabbel tegen scheidsrechters en vierde mannen; héél irritant, ook als er een aanleiding voor is. Maar uiteraard is er niemand onvervangbaar, ook bij Feyenoord niet en zelfs Arne Slot niet.... N.B. de Feyenoorder die het meest in aanmerking komt voor het predicaat onvervangbaar is Orkan Kökcü. Dat is dan wel weer mede te danken aan Arne Slot, dat dan weer wel.
Maar de vraag is dus, A: Is er sprake van een clausule in het contract van Slot waardoor hij gedurende de looptijd van zijn contract weg kan, eventueel na betaling van een afkoopsom? En vraag 2: Geldt die clausule alleen bij een vertrek 'tussen twee seizoenen' of ook bij een vertrek gedurende een seizoen? Als dat laatste niet zo is, doet de rest niet zo ter zake en als die clausule er wel zou zijn dan is het aan Leeds en aan Slot en niet aan Feyenoord. Afwachten dus......
Zelfs als er een clausule is. Waarom zou je naar een degradatiekandidaat willen. Tuurlijk is daar meer geld, maar in verhouding met de andere ploegen uit de PL ook niet zo veel, blijft het toch een soort Cambuur (verhouding budget)
En dat gebabbel valt allemaal wel mee.
Doet iedere coach. Nistelrooij kreeg nog geel, maar daar heeft niemmd het over.
Hij wordt echt extreem gezocht door espn, die sowieso niets positiefs over Feyenoord kunnen zeggen.
Zelfs als er een clausule met afkoopsom is, dan kan ook zijn dat die bijvoorbeeld pas geldt na volgend seizoen.

Slot is gehaald voor de langere termijn om iets op te bouwen. Dan lijkt het mij gek als je dan bij de eerste de beste contractverlenging een afkoopclausule weggeeft die ook direct gelicht kan worden.
Denk dat slot in de zomer vertrekt.Volgend jaar is er geen geld tebesteden.De broekriem word aangetrokken.Als er verkocht word gaat feyenoord in de kkd kijken naar talent
Ik denk dat Arne niets liever wil dan volgend jaar de champions leauge in met Feyenoord. Hij is hier voorlopig echt nog niet klaar.
Als hij niets liever zou willen, dan had hij de vraag over Leeds United gisteravond wel anders beantwoord en dat heeft hij niet. Dus.......................?!
Ja dus?? Dus wat man??

Is jouw glas nu werkelijk altijd half leeg??

Het kan ook gewoon niks betekenen!
Jij weet zelf ook als Slot nu zegt ik wil blijven en in de zomer komt een mooie grotere PL club dan heeft hij bij wijze weer Feyenoords finest in zijn tuin staan omdat hij ooit gezegd heeft dat hij zou blijven.
Denk aan je hart ***. Die keespijl is samen met pesimist en die andere pannenkoek echt de grootste randdebiel van dit fora.
Slot is alleen met feyenoord bezig en gaat niet in de media alles open en bloot leggen. De club is duidelijk geweest en hebben zelfs uitgesproken te willen verlengen met slot. Dat moet slot ook een lekker gevoel geven. Maar hou er wel rekening mee dat slot ook iets verlangt van feyenoord, In de zin van de type spelers die hij nodig heeft. Als feyenoord hem dat kan bieden, dan tekent hij gewoon bij.
Niet alleen snap ik de opwinding niet ("Dus wat man + 2 vraagtekens) Maar de opmerking over ene half leeg glas slaat als k*t op Dirk.
Het enige wat ik constateerde is dat Slot niet zei dat hij nu (of lopende een competitie) niet weg zou gaan en dus de mogelijkheid open liet dat hij dat wel zou doen. (Inmiddels heeft hij dat overigens wel gedaan.) Dat ik die conclusie niet expliciet vermeldde was klaarblijkelijk te ingewikkeld voor jou.
De opmerking over "Feyenoord finest" is aardig vanwege de ironie maar heeft verder ook met mijn opmerking niest uit te staan. Ter verduidelijking: Slot heeft dus vandaag wel aangegeven niet te vertrekken naar Leeds, maar dat sluit allerminst uit dat hij daar in de zomer anders over denkt. En daar is niets raars aan.
Overigens zegt Slot ook vandaag dat als Feyenoord hem de ruimte had gegeven om met Leeds te onderhandelen, hij dat dan niet zou hebben gedaan. Ook daar is niets raars aan, maar het bevestigt mijn reactie waar jij je zo over opwindt.
@wiepa
Schelden kun je goed maar daarmee zijn je kwaliteiten wel zo'n beetje genoemd. Slot is alleen met Feyenoord bezig, beweer je monter. Daar ga ik ook vanuit, alles wijst daar nl op. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet open zou kunnen staan voor de belangstelling van een club uit de Premier League.
Sterker nog, hij geeft vandaag aan "nu" niet naar Leeds te vertrekken en dat blijven werken bij Feyenoord geen straf is. Maar hij zegt NIET dat hij niet met Leeds zou hebben willen praten, als Feyenoord daar geen bezwaar tegen had gehad.
Van mij hoeft hij dat ook niet te doen en als hij vanwege de iig financiëel forse verbetering naar Leeds zou zijn vertrokken, had ik hem dat ook niet kwalijk genomen. Al ben ik blij dat hij dat iig lopende dit seizoen niet doet.
Dat jij bij dergelijke opvattingen het woord 'randdebiel' gebruikt, zegt dan ook veel meer over jou dan over mij, pessimist en die andere pannenkoek. Wat mij betreft: liever pannenkoek dan lulkoek.
Denk niet dat 1 dat gaat gebeuren.Denk dat ze 4 of 5 worden.2 feyenoord heeft een financieel probleem.Sponsor wat ze nu hebben is gewoon teweinig.Grote sponsors willen naam niet aan feyenoord binden.Dat komt door die slechte naam door t legioen.Slopen schelden.Elke club heeft t maar bij feyenoord is het extreem.Elke club of stad ziet er tegen aan als feyenoord komt wat gaan ze nu uitvreten.Tmobile als sponsor is nooit een optie geweest.Denk dat feyenoord komende jaren nog wel eens een anderlecht 2.0 nee slecht voorbeeld een werder Bremen 2.0 gaat worden
Dit voelt als een soort overwinning. Trust in Slot!
nietgeschotenmeestalmis
Arne, als je dit leest, alsjeblieft blijf nog een jaartje….

Of tien.