slot bron feyenoord.nl

Feyenoord.nl

In beeld

[LIVE 14:30] Persconferentie Arne Slot in aanloop naar PEC Zwolle-thuis

Karst

Aanstaande zondag speelt Feyenoord haar voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen PEC Zwolle. Voorafgaand aan dit duel geeft trainer Arne Slot, die nog voor even aan het roer staat bij Feyenoord, om 14:30 uur een persconferentie.

De persconferentie van de Feyenoord-trainer wordt live uitgezonden via Feyenoord One. Tijdens deze persconferentie zal de coach onder andere praten over de huidige fitheid van de selectie in aanloop naar het duel tegen PEC Zwolle. Om 14:30 uur kan je de persconferentie bekijken op Feyenoord ONE.

Delen

Reacties

Maar ondertussen blijft het bij verhalen, officieel nog steeds niks bekend gemaakt
dus slot zit wat mij betreft volgend seizoen nog steeds bij Feyenoord.
Ik denk dat onze Arne het heel moeilijk gaat krijgen. Past hij in deze keiharde wereld van het Engelse voetbal? Hij zal onder een vergrootglas liggen, krijgt te maken met voetballers met grote ego's , kan hij ze overtuigen om in een ander concept te laten spelen en naaar zijn hand te zetten. Vergeet niet de Engelse pers die bij ieder puntverlies hem op de huid zal zitten en is hij daar niet veel t e eerlijk en beschaafd voor ? HIJ is een no-body in Engeland; en heeft maar weinig prijzen gewonnen in de Engelse ogen. Ook natuurlijk zijn de ogen gericht op zijn persoonlijk leven , gezin en achtergrond.
Natuurlijk gun ik het Arne van harte deze stap te maken, het is in financieel en sportief opzicht een groe stap. Hoop dat hij daar zal slagen, maar houd mijn hart vast, wanneer hij te weinig tijd krijgt om via zijn visie met dit elftal te kneden en direct resultaten te behalen. Arne zal hard van zich af moeten bijten .
Welkom in deze slangenkuil Arne , het ga je goed trainer(t) Het Legioen inclusief mij, zal je missen