yv20221228yv20221228a1b05180

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord - FC Emmen • 5 - 0 [FT]

Feyenoord heeft woensdagmiddag de benefietwedstrijd tegen FC Emmen overtuigend gewonnen. De ploeg van trainer Arne Slot ging met 2-0 rusten. Na een uur werd de basiself gewisseld, maar dit zorgde niet voor minder spektakel. In het laatste kwartier liep Feyenoord namelijk uit naar een overtuigende 5-0. Enige smetje op het duel is het uitvallen van Quinten Timber. De opbrengsten van dit duel komen ten goede van de Feyenoord Foundation.

 

Feyenoord 5 - 0 FC Emmen [FT]: 

13' 1-0 Wålemark

17' 2-0 Wålemark

75' 3-0 Idrissi

79' 4-0 Pedersen

87' 5-0 Danilo

 

Opstelling Feyenoord: Bijlow (62' Wellenreuther); Geertruida (62' Pedersen), Rasmussen (62' Taabouni), Hancko (62' Lopez), Hartman (62' Bjørkan); Timber (36' Wieffer), Kökcü (C) (62' Bullaude), Szymański (62' Danilo); Wålemark (62' Jahanbakhsh), Paixão (62' Gimenez), Dilrosun (62' Idrissi).

Wissels: Pedersen, Björkan, Jahanbakhsh, Danilo, Lopez, Wieffer, Marciano, Wellenreuther, Benita, Taabouni, Idrissi, Naujoks, Gimenez, Bullaude en Milambo. 

Opstelling FC Emmen: Van Der Hart; Bouchouari, Araujo (C), Veldmate (45' Dirksen), Burnet; Mendes (77' Toufiqui), Bernadou (45' Vlak), Diemers, Veendorp, Romeny (66' El Messaouidi); Zivkovic (66' Assenhoun). 

Wissels: Oelschlägel, Assenhoun, Quaedvlieg, Heylen, Van Dorp, Scholte, Vlak, Messaoudi, Dirksen, Toufiqui en Luzayadio. 

 

Scheidsrechter: Jeroen Manschot

Delen

Reacties

Ook duidelijk dat marciano richting de uitgang gaat met wellenreuther als vaste 2de keeper hij bevalt me wel onder de lat
Die zou bij elke club uit de subtop en middenmoot basiskeeper zijn. Heel goed binnengehaald. Die kan je met een geruster hart opstellen dan Marciano.
Duidelijk.... Luts naar RCV + Pedersen op RB.
Mee eens, ook de snelheid van luts op cv is een voordeel
Maar dan -kokcu- wiefer - szymanski of taabouni -kokcu - Szymanski
Ik pleit voor:
Bijlow
Pedersen-Geertruida-Hancko-Hartman
Szymanski-Wieffer-Kökcü
Walemark-Danilo-Dilrosun
Ik zie liever wieffer als 6 dan kokcu op 6 of symanski maar taabouni proberen als invaller gaat dreiging vanaf en kan je in brengen als aanvallende impuls
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Prachtig doelpunt uiteraard maar laten we niet overdrijven, mist wel degelijk veel overzicht op het veld en een goeie voorzet.
Momenteel betere optie dan rasmussen cv nasr mijn mening
Hoe staat het nu achterin? Wellenreuther in de goal en Pedersen op rechts. En verder?
Is er een livestream beschikbaar?
Is te zien op het open/gratis net van ESPN.
Snap alleen niet dat Geertruida niet gewoon centraal word gezet..
Lekker dan voor Danilo en Gimenez, die weten waar ze staan. Wel beetje vreemde keuze. Ze hebben het beide best aardig gedaan tot nu toe.
Lekker dan voor Danilo en Gimenez, die weten waar ze staan. Wel beetje vreemde keuze. Ze hebben het beide best aardig gedaan tot nu toe.
Heb het gevoel dat Slot het niet ziet zitten in Gimenez.
Anders was die nooit gekocht. Hij heeft blijkbaar gewoon meer niet tijd nodig. Het spel van slot komt meer bij kijken dan vrij lopen in de 16.
Wat is er met Danilo en Giminez aan de hand?
Danilo niet klachtenvrij en Gimenez gepasseerd.
Ben nog geen fan van het Paixão in de spits experiment. Je hebt een speler met de specifieke kwaliteiten die een spits moet hebben, Gimenez, laat die in deze winterperiode zijn draai, vorm en vertrouwen vinden op die plek.
Bruh. Hij heeft 1 helft gespeeld als spits 😂 hoezo nog geen fan. Je kunt er nog niks zinnigs over zeggen.
Ik kan er iets zinnigs over zeggen in de zin dat Paixão een buitenspeler is met bijbehorende kwaliteiten. Zet hem neer op de positie waar hij het beste past, zeker als je voor de positie waar je hem misbruikt al een goede bezetting hebt. Ik hoef Hancko ook geen zes wedstrijden in de spits te zien om te weten dat ik die in de verdediging wil hebben.
Eens met Wiepo, moet wel even de tijd krijgen. En spitsen zijn er in alle soorten en maten. Het idee om een handige, wendbare en snelle speler tegen vaak wat grotere centrale verdedigers te laten spelen kan wel eens goed uitpakken. Helemaal als hij zich ook af en toe laat uitzakken. En Linssen was ook geen spits in een 3 spitsen systeem, tot dat good old Dick hem daar heeft neergezet. Kan dus prima.