youth-league

VK Sportphoto

Jeugd

Feyenoord O19 - Celtic O19 • 3-0 [FT]

Van de redactie

Net als Feyenoord 1 wacht ook Feyenoord O19 dit seizoen een mooi Europees avontuur. Voorafgaand aan elke Champions League-wedstrijd speelt het team van trainer Robin van Persie in de UEFA Youth League, te beginnen vanmiddag om 15:00 uur op Varkenoord tegen Celtic. Volg het duel via het onderstaande bericht of via de livestream van Feyenoord.

 

Feyenoord O19 3 - 0 Celtic O19 [FT]

41' 1-0 Read

48' 2-0 Slory

57' 3-0 Milambo

 

Opstelling Feyenoord O19: Ka; Read, Giersthove (C), Sebbar, Candelaria (77' Plug); Zechiël, Milambo (66' Kraaijeveld), El Harmouz; Slory (86' Arnaud), Redmond (66' Rust), Sliti (77' Cruz).

Wissels: Berger, Arnaud, Plug, Kraaijeveld, Sneijer, Cruz, Rust.

Opstelling Celtic O19: McLean; Dede, Bonetig (78' Agbaire), Robertson, Frame; Carse (C), Kelly (78' Dobbie), Thomson (66' Ure); Quinn, Vata (89' Cummings), MacKenzie.

Wissels: Rice, Osagie, Agbaire, Ure, Cummings, Bonnar, Dobbie.

 

Arbiter: Antoni Bandić.

Delen

Reacties

Aan Zechiel en Milambo gaan we in de nabije toekomst veel plezier beleven. Kunnen straks een aantal verkochte spelers (Wieffer, Timber etc) opvangen zonder dat we dure vervangers moeten kopen. Slory zijn ontwikkeling stagneert enigszins.
En wellicht kan van Persie op termijn Slot opvolgen. Dit voetbal lijkt inderdaad sterk op de spelopvattingen van Slot,
Je begrijpt wel dat ze de voetbalvisie van Slot hebben doorgevoerd in de jeugd, zodat ze later minder aanpassingstijd nodig hebben in het eerste? Dat is niet per se de spelopvatting van Van Persie, maar meer de voetbalvisie van Feyenoord momenteel.
is deze selectie gebaseerd op beste spelers uit de jeugd? aangezien er veel spelers van O21 niet bij zitten.
Volgens mij staat er O19 en niet de O21 of de jeugd van Feyenoord. De O21 staat voor onder 21.
ja no shit, maar zijn dit dan de beste spelers uit de jeugd… moeilijk he lezen
Ik denk dat jij eerst maar even eerst moet inlezen hoe de competities werken. Iemand van O14 mag en kan toch niet in een O19 spelen. Dus nee dit zijn niet de beste spelers uit de jeugd maar wel de beste spelers tussen 19 en 21 jaar die bij Feyenoord voetballen.
er spelen mensen mee van 16…..😂
Mooi om te zien dat de spelprincipes van Feyenoord 1 (hoog druk zetten o.a.) ook door dit elftal goed tot uitvoering gebracht worden. Effectiviteit voor de goal kan beter, maar leuk elftal om naar te kijken zo.
Ik zie het eerlijk gezegd zitten best paar toppers bij
Ja klopt, vind Read ook interessante speler voor als Geertruida weggaat om hem in de toekomst op te volgen. Maar Zechiel is natuurlijk de beste van het veld
Eens en candelaria als vervanger van hartman
Oh ik ben hard aan het huilen. ik las te snel en las 'opstelling bekend' HYPE. van onder de 19...
Ik ben zo benieuwd hoe de aanval gaat worden vanavond.
Zo moeilijk is dat niet hier, Minteh of Paixao beginnen in de punt en die zullen elkaar afwisselen tijdens de wedstrijd.
Heb ook al verhalen gehoord over Ivanusec valse 9. Zo vanzelfsprekend is het niet
Verwacht ik niet als je naar de persco hebt geluisterd.
Dat hebben ze alleen maar hier gezegd en klopt dus niet...
Jammer dat Kleijn niet kan spelen! Dat scheelt nogal een slok op een borrel. Ben heel benieuwd hoe deze talenten zich gaan laten zien in het toernooi.
Niet dat ze zo goed spelen, maar waarom doen er eigenlijk niet meer spelers mee van de o21 die hier nog kunnen spelen? Mike Kleijn bijvoorbeeld, Van Sas kan ook nog meedoen als ik de regels goed begrijp.
Mike Kleijn is niet fit. Maar zou qua leeftijd nog mee kunnen doen.
Sas zal waarschijnlijk bij 1 spelen en kleijn is niet fit
Van Sas zit vanavond bij 1 op de bank.