aysdvjswwp4-hd

bron: Feyenoord

In beeld

[LIVE: 15.00] Persconferentie Slot en Trauner richting Johan Cruijff Schaal

Twan

Trainer Arne Slot zal samen met de onlangs benoemde aanvoerder Gernot Trauner vooruitblikken op de ontmoeting voor de Johan Cruijff Schaal. Feyenoord neemt het vrijdag in de Kuip als regerend landskampioen op tegen bekerwinnaar PSV. De persconferentie gaat om 15.00 uur van start. 

Volg hieronder de persconferentie live

Delen

Reacties

Vraag over de Johan Cruijff Schaal. Want vorig jaar waren het Ajax psv en ieder de helft van het stadion als ik dit goed heb. Ik dit dit jaar ook weer ook al speelt Feyenoord thuis
Laat maar domme vraag was beker
Joep is Joep. love him or hate him. Ik vind het een bloedzuiger. Maar Arne weet er raad mee. Net met de opper ******* valentijn. Die werd door Arne ook afgezeken. Arne is KING!
de in mijn beleving ongehoord irritante wijze van vragen (en de vragen zelf) van ene J. Schreuder……………voor mij is en blijft het een pure kwelling
Keurt Arne hem zelf nog even na?
Weet iemand hoeveel wedstrijden Zagreb nog moet spelen voor de plaatsing voor de UCL?
Nog 5.
De tweede kwalificatieronde zometeen om 16:00 tegen Astana.
De twee op volgende weken tegen AEK in de derde kwalificatieronde (mits ze doorgaan)
Mochten ze ook dat redden, dan nog een tweeluik in de "play-off ronde". Dus eind augustus (30e) weten ze pas of ze er zijn. Loting voor de groepsfase is volgens mij ook op 31 augustus.
Zou helemaal een droeve stunt zijn .

Dinamo haalt CL en .... komt in de groep bij ons.

Duimen dat dit niet gebeurd
Men is in Europa nu bezig met 2de voorronde van de verschillende leagues

De winnaars plaatsen zich voor de 3de ronde.
Na deze voorronde plaatsen winnaars gaan nog een Play-off ronde

Verliezers in CL plaatsen zich voor Play-off UEL

En dat verhaal herhaalt zich in UEL tot de UECL

Begrijp ik hieruit dat er, in mijn beleving/herinnering tot voorgaande jaren, er geen automatische plaatsing meer is voor verliezers uit de 3de ronde naar groepsfase niveau lager? Dat is toch anders geweest??
verliezers van Play off gaan naar groepsfase van het "lagere toernooi".
Dus CL play off verliezen is gegarandeerd EL.
Play off EL verliezen is UECL groepsfase.
Play off UECL verliezen is helemaal niets.
Of bedoel je wat anders :)
Dit klopt niet. De nummers 3 in de groepsfase plaatsen zich voor de play-off van het "lagere toernooi". De winnaar van de play-off gaat naar de laatste 16 (knock-out fase), de verliezer gaat naar huis.

Dus: stel je wordt 3e in groepsfase CL. Dan plaats je je voor de play-off ronde Europa League tegen een nummer 2 uit de EL groepsfase. De winnaar gaat naar de knock-out fase EL, de verliezer naar huis.

Een derde plek betekent dus niet zoals het vroeger ooit was dat je gegarandeerd de knock-out fase haalt, is een aantal jaar geleden verandert.
Ah ik dacht dat het al om de knock-out na de groepsfase ging, maar zie dat het om plaatsing gaat. Dan kan het idd anders zijn. My bad.
yup inderdaad die fase...
Feitelijk hebben we dus allebei gelijk ;)
ik dacht dat wanneer je nu de 2de ronde overleeft dat je dan minimaal zeker bent van een groepsfase... maar daar zit dus nog een extra ronde in

hoe staan we ervoor nu Geertruida mogelijk gaat vertrekken om samen te gaan spelen met xavi simons en co?? gaan wij voor reeds eerder genoemde namen of staan er ook nog stevige verrassingen op het lijstje van Dennis en Arne
Mocht zagreb ergens verliezen spelen ze na aek athene so wie so europa league geloof ik , maar weet niet heel zeker?