Bevestigd
luka-ivanusec-bron-pixsell-gnkdinamo

pixsell

Transfers

Ivanušec ontbreekt in opstelling Zagreb

FeyenoordTM

Feyenoord-target Luka Ivanušec ontbreekt woensdagmiddag in de startformatie van GNK Dinamo Zagreb. De Kroatische club speelt om 16:00 uit in Kazachstan bij Astana FK voor de tweede leg in de tweede voorrondes van de Champions League, waarin het een 4-0 voorsprong verdedigt.

Die voorsprong is vorige week mede opgebouwd door een loepzuivere hattrick van Kroatisch-international Ivanušec. De multifunctionele linksbuiten geniet al de hele zomer concrete belangstelling van Feyenoord. Hij wordt woensdag niet alleen gespaard omdat de voorsprong riant is, maar ook omdat er een uitgaande transfer in de lucht hangt. 

De Rotterdammers vonden na de derde formele aanbieding vooralsnog géén akkoord met de clubleiding van Dinamo Zagreb, maar hebben wel een een vijfjarig contract klaarliggen in het Maasgebouw ter ondertekening. Ivanušec, die woensdag nog wel op de bank zit, zal daar op korte termijn zijn akkoord moeten geven.

Zoals eerder gemeld gaan de directies van Feyenoord en Zagreb na het treffen met Astana weer om tafel om tot een totaalakkoord te komen. Dat akkoord laat vanwege Europese voorrondes van Zagreb nog even op zich wachten. Ivanušec kan zijn — naar verwachting — achtenhalf miljoen euro kostende transfer na een totaalakkoord af gaan ronden in Rotterdam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

*** gaat zeker weer niet door,ons blij maken met berichten helaas
Nu al twee dagen stil, of komt hij vandaag of morgen nog als de grote verrassing, net als de contractverlenging van Santi?
Ben erg benieuwd of de veel belovende Ivanušec nou wel of niet definitief Feyenoorder wordt. Je zou zeggen de speler wil, zijn club krijgt de gevraagde transfersom en Feyenoord wil hem dolgraag. Wanneer zijn huidige club hem wil houden tot de voorrondes van een Europees tournooi definitief zijn gelukt, waarom wordt dan niet bevestigd dat Ivanušec komt zodra Dynamo Zagreb dat toernooi heeft bereikt. Wij hebben dan zekerheid, alleen een vervelende blessure is voor risico van zijn huidige club.
Is morgen de titel: 'Ivanusec ontbreekt in opstelling Feyenoord'?

Laten we het hopen!
Komt ie nu wel of niet? Of zijn de centen nu op
Wat ik al eerder zei, die gast is een broodje aap verhaal. Die Kroaten houden Feyenoord veelste lang aan het lijntje. Wachten op een beter bod
ik hou het niet meer, ik wil druk gedrukte letters zien hahahah!
@FTM,Enig idee wanneer Ivanusec gepresenteerd gaat worden?
Hoe lang duurt dat nog wordt helemaal gek de ene keer wel de andere keer niet
https://twitter.com/feyenoord_scout/status/1686828744399314944?s=61
Wie kent Feyenoord scout op Twitter en weet of het betrouwbaar is? Hij heeft het over ene Hannibal vervanger van Bullaude , huur met optie tot koop?
Die's link, rookt sigaren en is vuurwapengevaarlijk.... ( maar schiet altijd mis )
Haha ok, jammer had gehoopt op een Hannibal in het team
Schijnt alleen interesse te hebben als ie in het A team komt
Is Nakamura nog beschikbaar? Kan die mooi voorzetjes geven aan Ueda en kan Luka op CAM.
Dat gaat niet gebeuren. Die jongen kost 10 miljoen plus en als je ivanusec op 10 zet betekent dat je stengs of paixao mort banken. Of je zet stengs net achter ivanusec maar dan mort zerrouki banken. Ga er maar vanuit dat na ivanusec geen grote aankopen komen tenzij wat jongens weg gaan
Sutalo schijnt morgen of vrijdag naar Amsterdam ( tenminste daar zijn ze heilig van overtuigd daar) te gaan. Is er al wat bekent over Ivanusec?
Daar willen ze je nog overtuigen dat het hele voetbal daar is uitgevonden..... Lijkt me echt heel sterk dat dat eerder rond zou komen dan Ivanusec.
Ja dat lijkt mij ook sterk maar misschien waren het Amsterdamse vlugge Japies. Ze leken erg overtuigd maar idd, ze zijn over meer dingen erg overtuigd vooral van hunzelf
Lekker belangrijk 020 nieuws Pipo
Pipa! Het gaat mij niet om 020 nieuws naar de spelers zitten in hetzelfde schuitje
Mensen die denken dat hij naar Tranzonspor gaat 😂
Tjesus gaan we nu het Ueda verhaal herhalen ?! Paniek in de tent en de ene vage bron na de andere hier herhalen. Ja hij gaat naar Trabzonspor. Alle andere evt toekomstige aankopen komen ook niet. 😂😂😂
Als iedereen fit is hebben we een mooie voorhoede: ivanusec - gimenez - paixiao en stengs daarachter op 10. Maar als stengs en ivanusec uitvallen wordt het snel minder. Naar mijn idee moet er sowieso nog een backup op 10 bij komen.
Ivanusec kan ook op 10 spelen als back up van Stengs.
En dan moet paixiao op links en dan kom je op rechts weer te kort met dilrosun of jahanbaks. In de eredivisie geen probleem. Maar Europees lijkt me dit een flinke aderlating.
Feyenoord heeft helaas blijkbaar nog niet het geld om spelers in de categorie Isaksen te kopen. Ik weet dat het niet echt een populaire mening is maar ik zou het prima vinden om Ivanusec en Idrissi voor de linkerflank aan te trekken. Dan heb je Minteh en Jahanbaksh voor rechts en Paixao kan op beide flanken spelen. Dilrosun en Walemark zouden wat mij betreft dan kunnen vertrekken en Sauer worden verhuurd aan Dordrecht of misschien zelfs aan een Eredivisieclub waar hij veel kan spelen en ervaring opdoen. Dan zou je de belangrijkste vleugelspelers van afgelopen seizoen weer hebben en die aanvullen met Ivanusec en Minteh. Dan ga je er op vooruit.
Geld hebben ze wel... Willen het alleen niet aan maar 1 speler uitgeven...
Heb liever 3 goede spelers van 8 miljoen dan 1 goede van 15 en dat je voor de andere 2 te weinig over houdt... (voor 4 miljoen koop je niet een speler die Feyenoord beter maakt in de basis)
Daar heb je gelijk in. Maar zoals je zelf ook schrijft zou het niet erg verstandig zijn om een groot deel van het beschikbare budget aan 1 speler uit te geven. Dus theoretisch had het gekund voordat Ueda en Stengs werden aangetrokken, maar in de praktijk zal het nog niet gebeuren. Tenzij Feyenoord bijvoorbeeld 35 miljoen voor Geertruida krijgt. Dan zou het kunnen. Maar dat geld gaat dan naar een verdediger neem ik aan.
@ftm off topic maar toch...in de belgische media en op social media accounts komt steeds meer het verhaal naar buiten dat Feyenoord bijna rond zou zijn met amadou diawara van anderlecht. Zelfs zwitserse kranten maken er melding van omdat de opvolger van diawara uit luzern zou komen. Is dit een broodje aap verhaal?
Laten we hopen dat Feyenoord aan het kijken is naar een middenvelder die doelpunten maakt!
@FTM Trabzonspor ook geïnteresseerd en zich gemeld. Wat betekent dit voor feyenoord?
Ja hij zegt Europese sub topclubs om in Turkije te gaan ballen🤣
Door jou vertrouwen krijg ik opeens weer wat hoop. Dank daarvoor
Hij komt gewoon, maar weet je we laten het erbij. Is goed zo
Hopelijk na de wedstrijd spijkers met koppen slaan.
Is hij al binnen? Schiet is op Dennis. Dan kunnen we nog een cam halen. Dan zijn we klaar.
Zijn beste positie is juist op links buiten. Ik denk dat Stengs de cam gaat worden.
Heb het al eens eerder gezegd. Ivanusec Stengs en Paixao mogen zometeen gaan rouleren tijdens de wedstrijd. Want Paixao gaat gewoon naar rechts en zal af en toe naar links uitwijken en dan gaat Stengs vanaf rechts en Ivanusec dan op 10.

Verdedigers gaan helemaal gek worden telkens aan moeten passen aan een ander type speler.
Daar heb je helemaal gelijk in. Maar ik verwacht dat er nog wel een cam erbij komt ipv Bullaude
Paixao Gimenez Stengs
Ivanusec

elke speler op zijn beste positie, easy peasy
Ivanusec begon pas echt goed te draaien toen hij op linksbuiten belandde. Paixao heeft een heel goede vroege voorzet en kan het veld goed breed houden vanaf rechts, terwijl Hartman dat vanaf Links zal doen waar Lutsha dan juist wat meer achter zal blijven. En Stengs heeft zijn beste wedstrijden de afgelopen jaren gespeeld vanaf het middenveld.

Ivanusec-Gimenez-Paixao
Stengs

In mijn ogen.
Nee dat zou ivanusec linksbuiten en stengs achter de spits zijn. Stemgs is ma zijn blessure een stuk minder explosief en ivanusec rendeert veel beter aan de zijkant waar meer ruimte is. Stemgs heeft ook juist een uitstekende steekpass in huis wat ivanusec weer niet heeft.
@FTM Hoeveel posities willen we nog versterken?
De supporters. Vervangen door supporters die geen boetes veroorzaken!
Krijg je neuzenpubliek idioot. En boetes zitten in de kaartjes no pyro no party ga lekker een andere club zoeken.
Ach, wat een trieste reactie. Sowieso dat gedoe over Joden en Neuzen bevat een niveau dat ik belachelijk vind. Ik ben Feyenoordfan in hart en nieren, maar dat gedrag en dat soort taal is walgelijk.
Boeit mij niks dom gelul van jou worden ook veel mensen moe van
Nee, hij heeft gelijk. Zeer trieste reactie.
Mensen als jij zorgen voor Europese uitsluitingen. Dan lachen ze pas echt in Amsterdam waar mensen inderdaad net als in Rotterdam een neus hebben en bijna alle joden (inclusief kinderen en bejaarden) zijn vermoord door dezelfde nazi's die Rotterdam hebben platgebombardeerd.
Om nog maar te zwijgen over Joodse Feyenoord supporters
Je snapt het niet hé best zielig
Zou echt mooi zijn als Feyenoord hem binnen haalt.
@ftm. Is een 10 naast ivanusec en stengs een optie ?
Als op 31 augustus Wijnaldum zichzelf aanbiedt, waarschijnlijk wel, maar ik denk niet dat ze nog actief op zoek zijn. Gewoon kijken welk ‘koopje’ er nog op het eind mogelijk is, lijkt mij.
Gino kan het niveau niet aan wat er nu loopt is beter. En vraag teveel salaris
Als hij zichzelf aanbied, dan moet hij ook genoegen nemen met een minder salaris.
Jaa. Maar een dure en oude optie vooral. Zou het zeker toejuichen, maar of hij vol gas zou kunnen spelen met dit niv en qua intensiteit? Ik zou dan toch die almada erbij zien 👌🏾
Ervan uitgaande dat, indien hij komt, Ivanusec op linksbuiten gaat spelen, Bullaude vertrekt en Stengs geen hoog rendement heeft op 10, vraag ik me toch af er nog een extra aanvallende middenvelder komt die de concurrentie met Stengs aangaat.
daar hoop ik oprecht wel echt op als ik heel eerlijk ben!
Ik waardeer je eerlijkheid. Als ik eerlijk ben
Komt goed uit, we willen hier alleen maar mensen die eerlijk zijn! ☺️
Je gaat van alles uit , wat niet ter zake doende is.
Bullaude heeft ean jaar lang op de bank gezeten, dus die mis je niet, behalve dan bankopvulling.
Stengs geeft de balletjes op Gimenez of Ueda en die schieten ze erin en waar Ivanusec gaat spelen is nog niet helder.
Een extra veel scorende middenvelder kost minimaal 25 miljoen, dus zet dat maar uit je hoofd
Heb je zijn statistieken op 10 gezien? Hij scoort niet alleen zeer weinig, ook het aantal assists is zeer gering. Ga er nou niet vanuit dat dit bij Feyenoord ineens heel anders is.

Bij Antwerpen werd die regelmatig op "8" gezet en daar speelde hij zijn beste wedstrijden, hun zagen in hem een ideale "8" en het zal me niet verbazen als hij in de loop van het seizoen ook bij Feyenoord op die positie gaat spelen, als vervanger van Kokcu.

Bullaude is straks weg, bankzitter of niet. En gezien het rendement van Ivanusec als 10 verwacht ik niet dat hij veel op die positie zal spelen.

Je ontkomt er dus niet aan dat er een aanvallende middenvelder bij moet en ik ben zeer benieuwd of dit ook gaat gebeuren.
Hij heeft nooit langere tijd op 10 gespeeld dus moeilijk oordelen of alle cijfers die bekend zijn ook alleen 10 zijn geweest of een mix met 6 of 8.

Waar spelers gaan staan spelers op, zo simpel is het altijd al geweest en gaat echt wel zijn weg vinden.
Eens, op 8 valt stuk moeilijker assists te maken dus die statistiek zegt niet zo veel. Bovendien had Stengs bij Antwerp Vincent Jansen voor zich staan. Nou niet de snelste en vaak diep gaande spits. Bij Feyenoord krijgt hij Gimenez op 9 die hem juist in de diepte wil hebben. Ook zal Paixao vermoedelijk op rechts gaan spelen. Hij heeft veel snelheid. Stengs heeft gewoon een goeie pass in huis. Met deze 2 voor zich komen de assists vanzelf.
Alle statistieken zijn zo te achterhalen.
Zijn kleine beetje rendement vorig seizoen was zelfs vanuit de "8" positie.
Ben het niet met je eens, maar dat mag he, Slot gaat met Zerrouki en Wieffer spelen op '6' en '8', dat is zijn ideale verdedigende middenveld en dan staat er een '10' voor en dat wordt Stengs.
Voorin heb je straks genoeg scorend vermogen, Paixao, Gimenez, Uade, Ivanusec, vergeet Ali niet, wellicht Walemark als ie weer eens fit is.
Pedersen was afgelopen zondag de zwakke schakel, dus als er nog iets gaat gebeuren wordt het een rechtsback.
Leuk een scorende aanval maar dan moeten ze wel ballen krijgen vanaf het middenveld.

Wieffer en Zerrouki gaan niet voor de assists zorgen. En Stengs gaat lang niet datgene opvullen wat je mist door het vertrek van Szymanski en Kokcu.
Dat is speculatie, niemand die het weet tot het einde van de competitie.

Kokcu is een complete speler, je vergeet alleen dat hij alles nam, vrije trappen, penalties etc.
Heeft een handvol met schoten zelf gemaakt.

Iemand zijn statistiek van hiervoor zegt weinig, zie bijvoorbeeld Pelle, die schoot in die zin geen deuk in een pak boter.

Als je op 8 staat dan sta je verder naar achter en is de beslissende eindpass nog veel lastiger, vergelijk hem eens met Timber en je ziet gelijkwaardige cijfers echter schat ik stengs hoger in, persoonlijk hè!
Timber gaat die strijd aan. En er is ook nog Dilsorun
Laten we hopen dat er nog wat doelpunten bij gekocht gaan worden!? Want we hebben een hoop ingeleverd. Ik zie eerlijk gezegd Stengs geen 10 doelpunten maken want die hij nog nooit gemaakt! Ik ben bang dat we met het middenveld Stengs, Wieffer en Zerrouki doelpunten te kort gaan komen!
Mwah beetje veel geld. Feyenoord moet ook niet in een keer veel geote aankopen gaan doen want met zulke uitgaven en salaris heb je meteen weer een probleem als je top 2 haalt. Daarnaast was het ook niet realistisch nu je voor ivanusec gaat en al paixao hebt
Ik vind ook dat je goede wisselspelers moet hebben en ik vind Ali nog een aardige wissel maar Walemark moet verhuurd worden en Dilrosun is niet goed genoeg.
Méér dan welkom in onze jonge ploeg! Brengt veel wedstrijduren met zich mee op waaronder > 25 wedstrijden op Champions League en Europa League niveau! Goed voor het balans in het team en voor de beslissende momenten in belangrijke duels gelet op zijn ervaring. Het zou zomaar een 'decisive moment' kunnen zijn voor ons succes in het komende seizoen!
Helemaal mee eens. Een International met ervaring. 24 pas...Doen !
Zagreb 5x gewisseld en geen Ivanusec. It's happening!!!!!!!
En 0-2 gewonnen, maar da’s geen verrassing.
baturina staat ook geen basis. Dus weet niet of het veel te maken heeft met een aankomende transfer dat ivanusec geen basis staat
Die valt nog wel in 10 minuten voor tijd. Onze vriend niet.
ik zag het inderdaad . laten we het hopen dat hij snel komt
Veel azijnzeikers hier overigens, ongelofelijk. Als je de nieuwtjes etc.. niet interesseert/apprecieert, blijf dan lekker weg. Niet alles lezen en dan hypocriet gaan zitten doen....

En die "**********", ja af en toe impliceert een titel wat meer sensatie dan dat er werkelijk in het artikel te lezen valt, maar ach.... Mag die gozer ook wat clicks krijgen op z'n website voor alle moeite die ie erin steekt?

De afgunst hier is af en toe misselijkmakend.
Helemaal mee eens! Ik ben nog niet lang lid van dit forum. Maar idd. Er zitten een aantal huilbaby's tussen zeg. Wees blij met de site of tieft op. Dat was Rotterdams
Gvardiol voor 90 miljoen naar City, je kan erop wachten dat Red Bull een nieuw bod gaat neerleggen voor Geertruida.
Deze Kroaat mooi als hij komt.
Ja maar als het zo is dat dan die hancko achtige aankoop daar voor komt waar ftm best lyrisch over is dan ben ik best benieuwd
In het eerste geval voor mij lutsha blijven maar gun hem ook de stap voor goed bod
Dan moet geert verlengen, heeft nog tweejarig contract?
Die "Hancko" achtige aankoop is zijn oude maatje van bij Sparta Praag: de huidige aanvoerder Ladislav Krejci.
Nog een dm joh, denk t niet.
Ik gok martin vitik.
Rb/cv ook van sparta praag
&
De Krullenbol is Zirkzee.
Wat jullie?
Las vandaag bij Fabrizio Romano dat Leipzig had geboden op Lukeba, cv van OL. Dus er is een kans dat ze niet meer terugkomen voor Geertruida.
Weer een week later dus pas gaan praten bij 35 en volgende week 40
Straks komt het pas echt op gang. Ik zie ook nog wel een bod komen op bv Hancko of Gimenez.
Weer een week later dus pas gaan praten bij 35 en volgende week 40
Lui realiseren zich niet dat de clubs, speler en waarschijnlijk 1908 (onder embargo) veel meer kunnen weten dan dat ons nu vertelt wordt. Die transferwereld is één groot spel van afspraakjes, belangen en leugens.
Klopt,daarom weet Feyenoord ook al van de zaakwaarnemers van Ladislav Krejci wat Sparta Praag voor minimale vraagprijs heeft. Dat is namelijk de vervanger van Geertruida,mocht die nog weg gaan.
Lijkt me niet heel voor de hand liggend.

Centraal heeft Feyenoord Trauner en Beelen.

De vervanger voor Geertruida lijkt me eerder een rechtsback die ook centraal of ‘inverted’ kan spelen.
wel nee man, de clubs weten hoe de vork in de steel steekt en voor de rest is alles gissen en verwachten, gebaseerd op niks
SS Lazio is concreet in de race voor de handtekening van Feyenoord-target Gustav Isaksen, zo meldt Gianluca Dimarzio woensdag. De club uit de Serie A gaat naar verluidt honderd miljoen Deense kronen overmaken naar Midtjylland. Dat is omgerekend ongeveer dertien en een half miljoen euro.
Verwacht jij dat Feyenoord doorschakelt naar een andere optie ipv Isaksen?
Ja, maar moet wel eerst iets gebeuren
Nu maar hopen dat Jahanbakhsh en/of Dilrosun verkocht worden dan...
Gaat echt niet gebeuren. Jahansbaksh wil CL spelen en dat gaat bij geen enkele andere club gebeuren. Dilrosun bekend verhaal. Die verkopen we niet ook al geven we geld toe.
Ja daar schijnt dit nieuws vandaan te komen.
@jaja: Jahanbakhsh geeft dat aan ja. Al gaf hij een paar maanden terug, na het behalen van het kampioenschap, nog aan naar een grotere competitie te willen. Maar hij komt al flink te kort voor Feyenoord.

Enorm balen. Hij staat de groei van Feyenoord in de weg. Hopelijk vertrekt hij alsnog.
Ik denk niet zozeer dat hij de groei in de weg staat. In die zin dat hij zijn mentaliteit en werklust wel goed kan overbrengen op de jongere jongens.
De vraag is alleen of zijn salaris opweegt tegen die (mogelijk beperkte) meerwaarde
Mee eens. Ali heeft pieken en dalen. Ik hoop eerlijk gezegd dat hij weggaat. Als we kijken naar jonkies, en nieuwe aankopen zit hij in mijn beleving aan de onderkant.
Liever Ali behouden en Dilrosun verkopen. Hij staat toch ook al op de voetbal marktplaats. Maar die ga je gewoon nooit meer kwijt raken. Dat is pas echt weggegooid geld. Transfersom en salaris.
Je kan je niet voorstellen dat ze de transfer nog een voorronde blokkeren??
Krijgt rust met het oog op de tweeluik tegen Athene
Ben jij zijn trainer?

Puur een aanname gebaseerd op pessimisme.
Het is het meest logische dus gewoon een kwestie van logisch nadenken.

Als het ivm een transfer was geweest zou die wel buiten de selectie zijn gehouden, wat normaal gesproken standaard is bij transfers.
Nee hoor. Dat hoeft niet per se. Ze kunnen 'm ook uit de basiself houden om de kans op een blessure te verkleinen zodat een transfer van de baan is. Om maar wat te noemen.

Jij benoemt altijd het slechtste scenario en doet alsof dat een zekerheid is.
@FTM komt dit omdat de transfer bijna rond is of omdat ze hem rust willen geven?
8,5 miljoen voor een bankzitter? Misschien toch maar niet doen?
Dus dan vertraag je als club dagenlang een transfer zodat je je sterspeler er bij de CL wedstrijd bij hebt, en dan laat je hem niet spelen.. rare jongens, die Kroaten
Ze willen hem de volgende ronde ook nog opstellen, dat is voor plaatsing groepsfase en dan pas krijgen ze startgeld.
Nee volgende voorronde is de derde voorronde als die doorkomen zijn ze idd geplaatst maar wel voor de EL groepsfase wellicht bedoelde je dat. Ik las idd dat ze hem tot die wedstrijdmwillen houden en gelukkig niet voor de 4de voorronde die pas de 30ste is. Maar hopelijk deze week al
Dit wordt er eentje hoor 🤤

Dat we binnen een paar jaar van Pratto naar zulke spelers gaan is een verademing. Weer zin in het seizoen luitjes, goed gevoel over!
Heeft heel simpel met budget te maken.
Snap dat dat met het budget te maken heeft, die kan iedereen wel invullen. Doel meer op het feit dat het fijn is om te zien hoe de club zich ontwikkeld heeft de afgelopen jaren, en nog aan het ontwikkelen is. Van een speler als Pratto naar een Kroatisch international als voorbeeld.
Misschien denk ik wel verkeerd hoor maar kan het zo zijn dat ze hem nu dan op de bank zetten zodat hij een transfer kan maken en dat hij fit is om vrijdag een paar minuten te maken, want hij is sowieso wedstrijdfit!
@FTM, wat maakt dat Feyenoord hem lijkt los te kunnen weken voor een bedrag onder de 10miljoen terwijl hij op Transfermarkt een waarde heeft van 12 miljoen + doorlopend contract tot '26? Enig idee?
Zagreb zou bijv. ook vast kunnen houden aan 15 miljoen voor een Kroatisch international met behoorlijke cijfers.
Die transferwaarde moet je met een korreltje zout nemen. Of denk jij dat dit de werkelijke waardes zijn?
Vaak wel aardige graadmeter. Los van Transfermarkt vind ik ca. 15 miljoen nog steeds wel een redelijke prijs voor een speler met zijn statuur. Zagreb zou ook nog even kunnen wachten op een Premier League club in paniek. Ik probeer ze niet op ideeën te brengen uiteraard ;)
Overigens denk ik dat die 12 miljoen wel gehaald gaat worden aan de hand van bonussen en een doorverkooppercentage.
Vermoedelijk 8,5 mln vast + 2 mln bonussen + doorverkoopercentage. Ondanks plaatsing CL kan Feyenoord nog steeds niet met miljoenen smijten door eerdere jaren slecht beleid. Maar we zijn nu ten minste van huur constructies naar doorverkooppercentage contructies en als we ons komend jaar weer plaatsen voor CL, met de nieuwe opzet van UEFA waardoor de CL inkomsten verdubbelen, denk ik dat DtK geen constructies meer nodig heeft om spelers binnen te halen.
Blijkt ie geblesseerd te zijn. 🙈. Nee hoor grapje. Hopelijk lukt het Feyenoord om hem zsm hierheen te krijgen. Dit is toch wel een van de beste aankopen denk ik.
  • 1
  • 2