Z Marcos Lopez

Nieuws

López beleeft ongelukkige invalbeurt tegen Chili

Stan

Marcos López zal de wedstrijd die hij donderdagavond met Peru tegen Chili speelde waarschijnlijk snel willen vergeten. De linksback ging met zijn land 2-0 onderuit in het WK-kwalificatieduel, mede door een eigen doelpunt van de Feyenoorder. 

López, die het in Rotterdam-Zuid moet doen met een vaste plek op de bank achter de uitblinkende Quilindschy Hartman, maakte na de rust zijn opwachting tegen de Chilenen. Direct na zijn invalbeurt beging de vleugelverdediger van Feyenoord een overtreding, die hem naast een gele kaart ook een schorsing voor het treffen met Argentinië opleverde. 

Op het moment dat López het veld betreedt staat de brilstand nog op het scorebord in de Chileense hoofdstad Santiago. Een kwartier voor tijd gaat het echter fout voor Peru, toen Chili via Valdés op 1-0 kwam. De uitploeg gaat dan nog wel op zoek naar de gelijkmaker, maar in de extra tijd kan die zoekdocht definitief gestaakt worden: het is nota bene López die een voorzet van Chili in eigen doel werkt en zo de eindstand bepaalt op 2-0. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties