Bevestigd
inv202210174-5742-114519-1

VK Sportphot

Nieuws

López of Hartman? Slot heeft zondag de keuze uit beiden

FeyenoordTM

Arne Slot kan zondag uit bij Ajax over zowel Quilindschy Hartman als Marcos López beschikken. Beide linksbacks keerden zaterdag terug op het trainingsveld. Hartman herstelde na ziekteverschijnselen. López viel donderdag tegen Shakhtar (7-1) uit met een pijntje, maar is ook weer opgeladen.

Bij Ajax lijkt John Heitinga zondag niet te kunnen beschikken over Devyne Rensch. Hij ontbrak op de laatste training voorafgaand aan de Klassieker. Jorge Sánchez of Jurrien Timber zal de rechtsbackpositie in gaan vullen bij de Amsterdammers. Kiezen zij voor Timber op rechtsback, schuift Edson Álvarez (net als bij de vorige Klassieker) door naar de positie centraal achterin.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Goed nieuws! Alleen Ajaxs buitenspelers zijn beter dan van Feyenoord. Maar met zulke backs bij Ajax hoeft Feyenoord ook niet zulke goede buitenspelers te hebben. En bovendien indrissi is wel aan laatste tijd
Hancko Geertruida Trauner Pedersen lijkt me morgen ook niet verkeerd, Hancko kan Kudus die vanaf rechts speelt absoluut partij bieden.
Zet Jorge Sanchez maar op rechts back