kuip-champions-league

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Europees

Losse kaartverkoop Feyenoord - Lazio start zaterdag

Van de redactie

Feyenoord start zaterdag 21 oktober met de losse kaartverkoop voor de tweede thuiswedstrijd tegen Lazio in de groepsfase van de Champions League. Feyenoord kiest ervoor om seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes die nog geen passe-partout hebben gekocht als eerste de kans te geven op het kopen van een los ticket. Zij kunnen vanaf zaterdag om 09:00 uur per seizoenkaart of lidmaatschap één ticket bestellen voor het duel. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Start verkoop 
Tickets kopen kan vanaf zaterdag 21 oktober 09:00 uur via deze link. De voorrangsperiode om per seizoenkaart of lidmaatschap (alleen wanneer je nog geen passe-partout hebt) één ticket te kunnen kopen loopt tot maandag 23 oktober 17:30 uur. Vanaf maandag 18:00 uur hebben alle seizoenkaarthouders, leden van het Legioen en Junioren Kameraadjes (ook die al een passe-partout hebben gekocht) de mogelijkheid om maximaal één ticket te bestellen op basis van beschikbaarheid.  

Ticket Exchange 
Uiterlijk maandag 23 oktober om 18:00 uur, of eventueel eerder zodra alle beschikbare losse tickets zijn verkocht, gaat de Ticket Exchange live. Aandeelhouders V, supporters met een passe-partout of losse dagkaartkopers kunnen hier dan hun ticket te koop aanbieden. Voor supporters met een passe-partout of losse dagkaart is dit uitsluitend mogelijk als zij in bezit zijn van een mobile ticket.   

Aanmelden lidmaatschap 
Wil jij ook Feyenoord in de Champions League in actie zien en de wedstrijd tegen Lazio van dichtbij beleven? Verhoog dan jouw kans op het verkrijgen van een ticket door lid te worden van Het Legioen of Juniorclub Kameraadjes. Word lid vóór vrijdag 20 oktober 12:00 uur en krijg ook voorrang op de kaartverkoop. 

Overige informatie 
Supporters hebben enkel toegang tot de Europese thuisduels in de groepsfase met een passe-partout of los ticket, niet met een reguliere seizoenkaart. De kaartverkoop verloopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Ga voor alle gedetailleerde (prijs)informatie over de kaartverkoop naar Feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.  

Zwarthandel  
Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook tickets buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden. 

Delen

Reacties

Tjonge tjonge zit ik om 08:30 klaar wordt ik om 9:30 toegelaten en wat denk je kom ik in de ticketshop en kan ik geen kaart bestellen...
Het wordt weer tijd dat je max. 2 kaarten kan bestellen. Niemand gaat in zijn eentje naar de Kuip als je er verder niemand kent.
Daar geloof ik geen reet van, ben jaren alleen naar de wedstrijden van feyenoord geweest omdat er in mijn omgeving de meesten voor dat schoonmaakmiddel waren. je leert vanzelf mensen kennen en maakt vrienden.