ivanusec-soccrates

Soccrates Images

Nieuws

Luka Ivanusec start op de bank in tweede groepsduel Kroatië tegen Albanië

Van de redactie

Feyenoorder Luka Ivanusec start ook in het tweede groepsduel van Kroatië op EURO 2024 in Duitsland op de bank. De ploeg van bondscoach Zlatko Dalic neemt het om 15:00 uur op tegen Albanië in het Volksparkstadion in Hamburg.

Kroatië verloor hun eerste groepsduel van Spanje met 3-0. Albanië verloor met 2-1 van Italië en dus moeten beide ploegen winnen om zicht te houden op de volgende ronde van het Europees kampioenschap voetbal. De wedstrijd staat onder leiding van de Franse scheidsrechter François Letexier.

Opstelling Kroatië: Livaković; Juranović, Šutalo, Gvardiol, Perišić; Modrić, Brozović, Kovačić; Majer, Petković, Kramarić.

Opstelling Albanië: Strakosha; Hysaj, Djimsiti, Ajeti, Mitaj; Ramadani, Asllani, Laci; Asani, Manaj, Bajrami.

Delen

Reacties

De tijd van een groot gedeelte van deze Kroatische generatie lijkt voorbij. Ze moeten nu gaan doorselecteren. Ivanusec speelt zichzelf straks makkelijk de basis in
Hij is ook niet ingevallen onze Ivanusec.
Blijkbaar wat gedaald in de pikorde daar.
Wel genieten trouwens dat Albanie nog 2-2 maakt, Kroatie maakt trouwens al twee wedstrijden een zwakke indruk, tenminste als ik dat vergelijk met een paar jaar geleden is er niet veel meer van over.
Pfff. Zit hier op een terras in Kroatië te kijken naar de wedstrijd. Slappe hap man. Supporters gepassioneerd als Feyenoorders, maar nu al wel terneergeslagen. Hoop op een goede afloop. Bier smaakt mij iig wel 🍺
Zal helaas voor Luka waarschijnlijk nog maar 2 wedstrijden zijn...