Betrouwbaar
yv20221027yv20221027a1a01034

VK Sportphoto

Nieuws

Manager Jahanbakhsh bevestigt belangstelling Panathinaikos

FeyenoordTM

Begin deze maand meldde Panathinaikos zich voor Alireze Jahanbakhsh. De koploper van de Griekse Super League wil de Iraans-international overnemen van Feyenoord.

Het Griekse SDNA deed navraag bij Jahanbakhsh' vertegenwoordiger Amir Hashemi.

"Zoals je al hebt gehoord en weet, is er inderdaad belangstelling van Panathinaikos voor Alireza. Meer kan ik jullie op dit moment niet vertellen."

Maandag reist Jahanbakhsh -volgens planning- mee met Feyenoord naar het trainingskamp in Portugal. Zijn naam is meegenomen in de squadlist, die gisteren naar buiten kwam.

Feyenoord staat er voor open om te luisteren naar de juiste aanbieding op Jahanbakhsh, die bij Feyenoord een contract tot medio 2024 bezit. De club kan dat contract nog opwaarderen met een extra seizoen.

Tot op heden kwam de Iraniër in het shirt van Feyenoord in 57 officiële duels in actie. Daarin was hij 10 maal trefzeker en leverde hij 7 assists.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoop dat Alireza daar zijn geluk weer gaat hebben (als het maar niet tegen Feyenoord wordt).
Heb niets tegen deze speler, maar de match met Feyenoord is niet een succes, kan het bij een nieuwe club wel weer goed doen.
Goede zaak als dit doorgaat.
Jammer maar ook zeer begrijpelijk. Als hij nog wat opbrengt dat meteen Leo Sauer definitief halen. Eigenlijk is hij nu al beter dan Ali ....
@ FTM, nog mooie nieuwtjes klaarstaan? En ondertussen al meer bekend over een nieuwe TD?
Als ik dan gisteren zo’n slory en sauer bezig zie, dan denk ik. Ga aub, je zit hun in de weg ***