uefa-champions-league-2

Nieuws

Manchester City kan Feyenoord een plek in pot 1 bezorgen

Van de redactie

Vanavond strijden Manchester City en Internazionale in de finale van de prestigieuze Champions League. Beide Europese grootmachten treffen elkaar in het Atatürk Olympic Stadium in Istanbul.

In De Kuip zal men met interesse de finale volgen. Wanneer Manchester City de cup met de grote oren wint, zal Feyenoord een plek krijgen in pot 1 bij de loting voor de CL-groepsfase van volgend seizoen. Daarmee ontlopen de Rotterdammers de beste Europese ploegen van dit moment.

De kampioen van Nederland komt in principe in pot 3, maar de Engelsen kunnen de Rotterdammers een dienst bewijzen. In pot 1 zitten de kampioenen van de landen uit de top zes van de coëfficiëntenranglijst voor dit seizoen, de winnaar van de Champions League én de Europa League. 

Wil je als Feyenoordsupporter nog meer spanning, pak dan 50x of 100x je inzet als Manchester City wint bij Jacks.nl.

Als kampioen van Engeland zit Manchester City inmiddels al in pot 1. Wanneer de ploeg van Pep Guardiola ook beslag legt op de Champions League schuift een plek in pot 1 door naar het zevende land op de coëfficiëntenranglijst. Dat is Nederland en daarmee dus landskampioen Feyenoord. Wanneer Internazionale zich kroont tot beste van Europa, zal de club uit Milaan (naast Serie-A kampioen Napoli) plaatsnemen in pot 1 en Feyenoord alsnog in pot 3 belanden.

Ga voor maximale spanning. Pak dan 50x of 100x je inzet als Manchester City wint bij Jacks.nl.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd (18+)

Delen