pedersen

In beeld

Marcus Pedersen en zijn 'finest moment'

Van de redactie

Marcus Pedersen beleefde zaterdagavond zijn finest moment in het shirt van Feyenoord tot dusver. De verdediger besliste de competitiekraker tegen AZ met een van richting veranderd schot.

Feyenoord speelde tegen AZ tot het laatste moment voor de winst. Tegen het einde van de regulier speeltijd viel de bal pardoes voor de voeten van Pedersen, die niet nadacht en vanaf de rand van het zestienmetergebied uithaalde. Via een verdedigend been vloog de bal achter AZ-doelman Ryan, waarna De Kuip explodeerde van vreugde.

Het moment betekende voor Pedersen zijn eerste officiële goal voor de Rotterdammers en tevens een beloning voor zijn sterke spel van de laatste weken. De Noor kent met zijn loopvermogen zijn grootste wapen en toonde zich niet eerder doelgericht. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ scoorde hij alleen tegen Go Ahead Eagles, maar dat betrof een oefenwedstrijd.

Pedersen kwam in de zomer van 2021 naar De Kuip nadat hij voor één miljoen euro was overgenomen van Molde FK. De rechterverdediger speelde sindsdien 49 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij sinds gisteren zijn eerste goal te pakken heeft. 

Delen

Reacties

Toch mooi voor die kerel, is jammer dat zijn voorzet niet zo geweldig is, maar zijn inzet is fantastisch en blijft maar gaan.
Off topic: Streuer/Jans:"Wij verkopen geen spelers aan de concurrent". Concurrent ???? Hahahaha
Verkopen niet aan Sparta inderdaad