pusic

VK Sportphoto

Nieuws

Marino Pušić tekent bij tot 2025

Twan

De 51-jarige Nederlands-Kroatische assistent-trainer Marino Pušić heeft een jaar bijgetekend, zo meldt Feyenoord op de clubwebsite. Pušić zal hierdoor net als Arne Slot tot medio 2025 onder contract staan.

‘Ik voel me heel erg op mijn plek bij Feyenoord,’ aldus Pušić. ‘Elke dag stap ik weer met plezier het veld op en de samenwerking met de spelers en de rest van de staf is ongelofelijk prettig. Dat de club ook met mij verder wil zie ik als een bevestiging voor de weg die we met z’n allen zijn ingeslagen. Daar wil ik graag nog langer onderdeel van uitmaken en bouwen aan nog meer succes.’
 
De in Mostar, Bosnië-Herzegovina geboren Pušić is sinds de zomer van 2021 verbonden aan Feyenoord. Samen met hoofdtrainer Arne Slot, assistent-trainer John de Wolf, keeperstrainer Khalid Benlahsen en de afgelopen zomer ook bij het eerste elftal aangesloten assistent-trainer Sipke Hulshoff vormt bij de staf van Feyenoord 1.
 
De afgelopen twee seizoenen speelde Feyenoord onder leiding van deze staf 88 officiële wedstrijden, waarbij er 55 duels werden gewonnen, er 20 keer sprake was van een gelijkspel en slechts 13 keer werd verloren. Ook werd door de club voor het eerst in twintig jaar weer een Europese eindstrijd gehaald, in de vorm van de finale van de UEFA Europa Conference League.

Tekst: feyenoord.nl

Delen

Reacties

Betekend dit dat slot ook gaat bijtekenen?
Slot had al verlengd. Als je beter leest kon je dat al gezien hebben
Doe aub beter je huiswerk. Slot heeft nergens bijgetekend dat contract stond aan het begin van dit seizoen tot 2025.

Er is nergens over gesproken wat er gaat gebeuren na dit seizoen dus beetje een kansloze reactie. 😑
Garanties zijn er natuurlijk niet, maar is wel een goed teken, die heeft echt wel met Slot gepraat.
Daarbij heeft Slot meermaals aangegeven dat hij in de regel 3 tot 4 jaar bij een club blijft, dat gedoe buiten beschouwing gelaten met AZ.
Naar mijn idee kan Slor met zijn staf echt gaan oogsten met deze selectie, die wordt alleen maar beter.
Zegt dit dan ook niet al dat ze met Slot zijn contract bezig zijn??
Als je het goed leest zie je dat ze nu tot het zelfde moment vast liggen...
Ja, snap ik. Maar ze verlengen nu het contract van zijn rechterhand tot 2025. Pusic is op voorspraak van Slot mee naar Feyenoord gekomen, als zijn assistent en vertrouwenspersoon. Dat ze met hem verlengen, geeft aan dat Feyenoord toekomst zit met het duo Slot+Pusic toch? Als Feyenoord het gevoel had gehad dat Slot wel eens weg kon gaan in de zomer, waarom zouden ze dan het contract van zijn assistent opwaarderen?
Staat erin, die heeft contract tot 2025. Maar jij weet ook komen er echt grote clubs en hij wil ook dan leggen die zo de afkoopsom op tafel.
Ik weet van goede kennis in Engeland dat Leeds United hem nog steeds op lijst heeft staan.
Moeten ze er wel in blijven en dat zal heel moeilijk worden.
Proficiat dit is een goed teken voor de toekomst 🙌🙌🙌