whatsapp-image-2023-10-27-at-105321

@KayneKVisuals

Nieuws

MATCHDAY • FC Twente - Feyenoord

Van de redactie

In speelronde 10 van de Eredivisie staat voor de ploeg van Arne Slot het uitduel tegen FC Twente op het programma. Na de winst in de Champions League afgelopen woensdag tegen Lazio is het zaak voor Feyenoord om vandaag ook wederom drie belangrijke punten binnen te halen.

Bart Nieuwkoop heeft vrijdag weer deels de training hervat bij Feyenoord. Dat vertelde Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie ter voorbeschouwing op de uitwedstrijd tegen FC Twente van zondag. Nieuwkoop kon woensdag halverwege de Champions League-wedstrijd tegen Lazio niet verder en werd vervangen door Marcos Lopez.

Waar Slot rekent op de inzetbaarheid van de vleugelverdediger in Enschede, verwacht de coach nog niet te kunnen beschikken over Gernot Trauner. Ook de Oostenrijker stond vrijdag weer op het trainingsveld, maar Slot verwacht dat FC Twente-uit nog te vroeg komt voor hem.

FC Twente – Feyenoord begint om 12:15 uur. Wie wint de strijd in de Grolsch Veste? Maak de wedstrijd nog spannender door op Feyenoord te wedden. Claim hier je 50 euro Free Bet!

whatsapp-image-2023-10-27-at-105321

Delen

Reacties

Het is erg slordig. Als er even geen oplossing is, gaat de bal hard naar voren, waar Santi ook weinig klaar kan spelen. Ivanusec zal wel komen voor Nieuwkoop en dan vol op de aanval. Lekker risicovol met die vervelende Ugalde, maar nu heb je ook niks…
Tijdrekening was 10 minuten blessure behandeling 5 minuten dus 15 minuten extra tijd hutscheits
Als Hilgers fluit lig ons cluppie eruit kutscheits
Deze keer gaat Feyenoord winnen en Twente op afstand zetten. Ik schat 2 of 3 - 0. Zaak is de CL-vorm vast te houden en het veld elke week eerst te controleren op (potentiële) bananenschillen.
Iemand een link om deze wedstrijd in Azië te kunnen kijken. KPN en ESPN werken daar niet of wel via een VPN?

Bedankt alvast!
https://m.livetv.sx/en/allupcoming/
Nog redelijk scherp ook. Dank u!
Zijn jullie klaar voor de vuurwerk geluiden? Jullie kunnen het niet laten. Daarom staan jullie op de ranglijst van supporters ook onderaan.
Zegt een verdwaalde supporter van een andere club op een forum of ga je anders straks ook weer je papa uit Gelserkirchen bellen jullie staan er nog slechter op alle europese wedstrijden vechten met die turken zweden en italianen en lekker de captain van de grote concurrent kopen ongelofelijke tukkerse bambi
@feyenoordtm is Feyenoord nog steeds aan het zoeken naar een rechter centrale verdediger of is Nino de gedroomde kandidaat?
Nino qua som haalbaar, maar qua salaris duur geintje
@FeyenoordTM ia Nino bereid om salariseisen wat bij te stellen om bij ons te komen spelen? En wordt Igor ingezet om hem te overtuigen? Hoe denkt Feyenoord verder over manhoef? Best een interessante speler voor de breedte in my opinion.