img-0865

VK Sportphoto

Nieuws

MATCHDAY • Feyenoord - Almere City

Van de redactie

In speelronde drie van de Eredivisie staat voor Feyenoord het thuisduel tegen Almere City op het programma. De ploeg van Arne Slot hoopt in de eigen Kuip de eerste overwinning van het seizoen te behalen.

Met Almere City treffen de Rotterdammers een Eredivisie-debutant. De Almeerders verloren hun eerste twee duels tegen FC Twente (1-4) en Fortuna Sittard (2-1). De start van Feyenoord is qua punten ondermaats, zo weet ook Slot. "Dat wij na twee wedstrijden op twee punten zouden staan, is uiteraard niet wat ik had verwacht. Maar ik blijf vooral analyseren wat we wel en niet goed doen", sprak de oefenmeester van de Rotterdammers vrijdag tijdens de persconferentie.

Slot hoopt dat de mindere resultaten tot dusver niet leiden tot minder steun van het legioen. "Ik ben nieuwsgierig naar hoe het gaat. We weten dat we het allemaal graag beter willen zien. Mocht het onverhoopt toch wat minder gaan, dan hoop ik dat onze supporters de jongens toch het voordeel van de twijfel geven. En dat ze hen blijven steunen."

Delen

Reacties

Ik ben pas gerust als de 3-0 wordt gescoord.
Hopelijk de laatste wedstrijd voor Timber als 10.
Ueda eens 90 minuten om Gimenez laten zwerven.
Nou kijken of we deze keer wel om een geparkeerde bus heen kunnen voetballen!
Kom eens met meer info over die Soule

Is dat bullshit of wat
Als het geen bullshit was zou het wel door wat meer betrouwbare websites over worden genomen ;)
Is bullshit. Heeft hij al minimaal twee keer ontkracht.
Ik ben benieuwd wat ze bij weer puntverlies gaan doen? Raken ze dan in paniek en doen ze alsnog een of meerdere kwaliteitsaankopen zoals Bitello?
Jij gaat uit van puntverlies tegen almere?
Het kan zomaar gebeuren, als je Feyenoord de afgelopen 3 wedstrijden heb zien schutteren zullen ze het zelfs tegen een degradatieclubje als Almere nog moeilijk hebben
Schutteren is ook wat overdreven. Dat het ff niet lekker loopt, dat klopt.
Maar vorig seizoen was sparta al lastig en dit jaar weer. Fortuna thuis vorig jaar ook gelijk gespeeld.
Mag toch aannemen dat almere gewoon 3 punten wordt
Als Almere gaat verdedigen (anti voetbal) wel ja.
Misschien gooien ze er dan wel een oaar supporters uit ;)
Sinds de botsing tussen Slot en FTM is bij erg rustig qua primeurs en reacties?

Of lijkt dat zo? (P.s. ben geen negatieve bezoeker en/of supporter)
Toen het sportief niet goed ging waren er meerdere kapteins op het schip (of dat dachten ze van hun zelf). De ene groep vertrouwde de andet niet... Volgens mij werdver toen vaak gelekt... om de ander in het kwasd daglicht te brengen of om bepaalde zaken via de media aandacht te vragen.

Nu is Feyenoord een goede weg in geslagen en hebben al 2 seizoen resultaten behaald en het doen met minder geld.

Dan hoor je " ze " minder.. Af en toe kan er toch een moment zijn dat " men" ergens niet mee eens is en dat er een vsn de vele kaptein het bericht kenbaar maakt..

FTM heeft neem ik aan met meerdere kapteins contact en tot nu toen was er niets aan de hand..

Nu is het aan de kapteins hier ermee om te gaan met de berichtgeving.


Want als het goed gaat met Feyenoord, gast het goed met hun. En dan zal blijken welk blok de opper kaptein zal zijn of dat er sprake is van het wederom begraven van de strijdbijl.

Dat is wat ik vermoed. Gezien het verleden van de top sinds vertrek van Jorien .
Toeval denk ik.
Feyenoord heeft 2 spelers binnen gehaald en heeft geen tot weinig transfer/salarisbudget over. Er moet eerst iets vertrekken voor er weer wat kan gebeuren.
Er is al meermaals aangegeven dat er niets concreet speelt rondom uitgaande transfers.
Kortom, dan is er ook weinig nieuws te melden denk ik
Vandaag laten zien dat je er weer bij hoort! 4-0 en we horen weer bij de titelfavorieten zo gaat dat in de media! Het elftal is goed genoeg dus komt allemaal goed! Misschien nog 2 a 3 spelers verhuren plus verdediging in takt houden.
Ik ben op een camping. Waar kan ik het makkelijkst de wedstrijd gratis streamen?
Via de app van je tv provider?
Tenminste, als je espn pakket hebt
@FTM klopt het dat Feyenoord interesse heeft in matias soule
Skysports meldt dat hij binnen Italië blijft.
Ik snap al.die negatieve reactie niet op de aankopen..oké je kan zeggen dat wieffer en zeroukie te samen te " sloom" zij voor snel voorwaarts te spelen..Kan kloppen maar de andere aankopen zijn prima te plaatsen. Als je bekijkt met vorig jaar staan we precies hoe we nu staan en we weten hoe dat afgelopen is.
Vroeger kreeg Kökçü dat verwijt ook. Trainen, trainen, trainen en kijk eens wat het Kökçü heeft opgeleverd. Dat gaat ook gelden voor de huidige middenvelders.
Waar haal jij je vertrouwen uit.Heb tot nu toe geen feyenoord gezien waarvan je denkt zo wat n n geweldige aanval
.Ze hebben nog geen elftal die n muur kan slopen
Weet iemand iets over het nieuws van Juventus speler Matías Soulé, die vandaag voor Feyenoord of een Italiaanse middenmoter kiest? Zijn stats zijn niet indrukwekkend, al zegt dat ook niet alles.
Heb de naam al vaker/langer voorbij zie komen op andere sites. In het begin wilde Juve geen huur constructie maar direct geld zien, blijkbaar zijn ze daar van terug gekomen.
Kan me moeilijk voorstellen dat Feyenoord actief is voor de speler aangezien we veel buitenspelers op de loonlijst hebben drukken...
Volgens mij is het 1 bron op X die het meldt, wel iemand met 300k volgers geloof ik.
Verder pakt elke website het op met die gast als bron.
Maar kan het me bijna niet voorstellen, we hebben al 185 flankspelers op de loonlijst
Psv gaat serieus lozano terughalen? Waar halen ze in godsnaam dat geld opeens vandaan?
Wordt tijd dat Aboutaleb ons ook wat geeft dan
Doe maar niet psv heb allemaal beloftes gedaan schijnt soort van barca praktijken
Hoorde afg week dat PSV risico's neemt ivm CL volgend seizoen, met een beetje pech halen ze hem dit seizoen niet eens, beter voor NL in de coeficienten race met Frankrijk, PSV in de EL levert meer punten op.
Net nog even in de jaarrekening 2021-2022 gekeken. Verkoop Gakpo was nodig om resultaat te verbeteren maar dat is maar gedeeltelijk gelukt. Vandaar was verkoop Madueke nodig. Nu hebben ze meer gekocht dan verkocht. Ze hebben dit seizoen CL nodig. Waarschijnlijk sorteren ze daarop voor. Lukt dat niet krijgen ze een financiële klap. Als PSV het haalt krijgt Feyenoord ongeveer 2 miljoen minder inkomsten uit Coëfficiëntenlijst en mediagelden.
Daarbij gaan ze nog uit van verkopen van Sangare en Bakayoko toch?
Die zouden het resultaat weer (enigszins) recht moeten trekken.
PSV staat er mijns inziens niet beter voor dan Feyenoord en het is zeer dichtbij dat we ze voorbijgaan maar is mijns inziens al gebeurd.
Tel eens bij elkaar op wat ze daadwerkelijk hebben uitgegeven. PSV haalt alleen spelers voor het eerste, niet voor jong PSV, of Fc Eindhoven en er is er minstens 1 gehuurd. Ze hoeven geen sponsoren uit te kopen omdat er geen 20 stromingen zijn die elkaar de keet uit vechten en stadion is volgens mij van de gemeente, die wel meedenkt ipv megalomane bouwprojecten verzint
En ze hebben supporters die het belang van de club op één zouden zetten indien een nieuw stadion wenselijk is. Wij pissen liever tegen 100 jaar oude bakken aan en noemen dat dan nostalgie.

Oud Nederlands gezegde luidt ‘van nostalgie ken je niet vreten’, maar dat hebben sommigen nog niet begrepen hiero.
Die krijgen dan wel een goede voorhoede zeg
Ivanusec - Gimenez - Paixao met daarachter Ueda, Sauer en Minteh/Stengs vind ik niks onderdoen voor Lang - Luukie - Lozano met daarachter Pepi.

Het zijn beiden wel erg mooie voorhoedes, maar ik moet het nog maar zien met Luuk in de spits. Die krijgt altijd een periode van ongekende droogte.
Ben ik met je eens maar psv is daar wel sterker geworden
Xavi - Luukie - Bakayoko vind ik anders ook niks onderdoen voor de huisige voorhoede van ze. Daarnaast gaat Sangaré hoogstwaarschijnlijk nog vertrekken en wordt de nummer 10 positie ingevuld door een 18-jarig talent. Leuk, maar ook erg onbetrouwbaar altijd.

Heb het gevoel dat de euforie rondom PSV vooral gebaseerd is op het falen van de eigen clubs, want ook Ajax supporters zie je alleen maar roepen dat PSV o zo’n geweldige selectie heeft.

Na Benfica was het Feyenoord, nie-mand had zo’n uitgebalanceerd team als wij. Toen na de JC Schaal konden we er ineens geen moer van en hadden we een middenveld van KKD niveau. Nu hebben we ook nov eens twee wedstrijden gelijk gespeeld en het kijken naar andere clubs begint.

We gaan het zien allemaal, over een weekje weet je pas echt wat de selecties zijn.
Ik hoop gewoon dat Feyenoord nog een stap kan maken zou geweldig zijn 2 jaar achter elkaar CL te spelen
Je hebt helemaal gelijk. Ik verbaas me altijd dat er zo naar aankopen wordt gekeken en geroepen dat de selectie is versterkt, terwijl de vertrekkers gewoon soms beter waren. Hoe kun je nu Xavi verliezen en dan met Lang zeggen dat je beter bent?
Is nog verre van rond, speler zal zelf ook erg veel salaris willen natuurlijk.
Misschien heeft de kippenboer zich vergist
doen ze alleen als Bakayoko is verkocht
Zou gaan om een ruildeal met Napoli waarbij Bakayoko naar Napoli gaat
PSV gokt en voert financieel wanbeleid. Feyenoord doet dat veel beter. Waarde creëren.
70 miljoen startgeld volgend CL seizoen creëren we niet zomaar aan waarde
Nee 70 en PSV neemt dat risico wel

In Rdam is iedereen zo getraumatiseerd van een gok die door Bosz is genomen

Maar als je gokt kun je ook winnen he
Uit een artikel van 1908.nl:
"Er komt gemiddeld zo'n 31% meer prijzengeld beschikbaar. Mocht Feyenoord aan het eind van dit seizoen in de top twee eindigen en dus opnieuw plaatsen voor de Champions League, dan komt er een gigantische zilvervloot richting De Kuip. Omgerekend kunnen de Rotterdammers dan ongeveer meer dan 40(!) miljoen euro bijschrijven zonder één wedstrijd te hebben gespeeld in het 'miljardenbal'."
Had meer begrepen,maar ook 40 miljoen is lastig om netto op te halen met transfers
Dat doen ze pas indien Bakayoko vertrekt, en die zal wel aardig wat opleveren
Dar geld heeft psv niet. Ze moeten zowel dit seizoen als volgend seizoen de cl halen. Doen ze dit niet zul je zien dat ze weer spelers moeten verkopen om uit de rode cijfers te komen/blijven.. Eigenlijk moet die Sangare nu al verkocht worden vertelde men bij Studio voetbal. Maar die zit er ook nog steeds...
Simpel: Gakpo, Madueke en Bruma hebben afgelopen winter ca. 80 miljoen opgeleverd. Daar is niets voor teruggehaald. Van Nistelrooij kreeg daar de verwijten. Bosz mag wel spelers halen en krijgt de complimenten.

Verder levert Brainport Eindhoven het dubbele op ten opzichte van Europarcs en Prijsvrij bij elkaar. Ze hebben daar het stadion in eigendom. Wij huren het van een bijna failliete vennootschap vanwege Goldman Sachs.

Alleen op het gebied van merchandising doen wij het veel beter omdat Feyenoord een veel grotere naam blijft.
Omdat ze n beter beleid voerden dan feyenoord. Waar psv gaat voor kwaliteit ipv kwantiteit
.Jaren lang was t n bende bij feyenoord. Ze hebben grotere sponsoren.Laten we eerlijk zijn we hebben teveel doorgesnoven die feyenoord in slecht daglicht zet.En ze durven n risico tenemen.Denk dat psv gewoon kampioen word
Ga het morgen allemaal wel zien. Dacht dat de 1e twee potjes ook wel gewonnen zouden worden, bleek toch tegen te vallen. Ga dus maar weer uit van een uitglijder, kan het alleen maar meevallen.
Puur en alleen omdat we het geld verkeerd hebben geïnvesteerd, zo’n bitello zou een prima vervanger van kokcu zijn geweest. Ohja mag je van sommige zieligers niet zeggen hier
Teveel voor de toekomst uitgegeven en te weinig ontvangen voor Kokcu, is net het verschil tussen Bitello ( of een kwalitatief goede andere 8) kunnen halen of niet.
Kokcu staat er in mijn ogen los van. Verkeerd uitgegeven en teveel aan middelmaat uitgegeven . Buiten dat vandaag moet je gewoon de eerste 3 punten halen
Paar miljoen meer los krijgen van Benfica had behoorlijk geholpen
Of minder boetes binnen krijgen of minder geld weggooien aan middelmaat had ook geholpen
Staat gewoon een prima elftal. Klinklare onzin dat er verkeerd is uitgegeven. Zijn sterker geworden en cashen straks gewoon weer.
Staat zeker een goed elftal maar ik vind dat er niet goed is ingekocht. Van den belt Beelen , Zerrouki te veel betaald , Stengs te veel betaald . Ivanusec en Ueda dat vind ik de 2 prima aankopen. Kokcu hebben we niet vervangen en dat zie je in de 2 competitie wedstrijden dat je die mist. Vandaag met alle respect tel ik niet mee die moet toch echt gewonnen worden.
Wel een stuk minder dan psv .
Met alle respect. Slot zegt dat Kokcu is opgevangen. Maar volgens jou is dat niet zo ?
Ik heb het niet gezien in de wedstrijden. Zal vast wel iemand zijn die op 8 kan spelen,maar zowel Stengs als Timber brengen niet wat Kokcu deed en Zerrouki samen met Wieffer werkt ook niet best
Oké wie dan ? Eerste 2 wedstrijden hebben we hem gemist en wie was zijn vervanger dan ?
Te veel geld uitgeven voor aankopen voor de toekomst en de breedte helpt idd ook niet en mbt de boetes heb je zeker gelijk, maar blijf zeggen dat Benfica ook wel meer had mogen betalen
Nee, totaal niet realistisch. Alleen als kokcu in CL goed had gepresteerd. Is pas 2 jaar beter gaan voetballen.
Hoop een keer op een vroege goal waardoor almere wat meer uit de tent wordt gelokt en wij niet super aanvallend goeven te spelen en de verdediging zo in de problemen brengen mag ook wel een keer.

Lees trouwens echt lovende kritieken overal over Dermane Karim. Steel de show daar op het middenveld en ze staan bovenaan in de 2e divisie. Zullen waarschijnlijk promoveren en dan kan hij het op een groter podium laten zien. Hopelijk hebben wij nog een leuk doorverkoop percentage. Altijd een goede speler gevonden die helaas niet onder slot paste
Almere is geen schijtploeg gelukkig. Tegen Twente gingen ze ook gewoon voetballen. Maargoed, misschien dat meneer de Pastoor tegen de top 3 wel achteruit gaat hangen. We gaan het zien
Steunen doen we altijd toch , daar hoef je je niet druk om te maken Arne
Dat kan, maar jezelf indekken tegen Almere thuis? Dat belooft niet veel goeds…..
Dat staat er toch helemaal niet... Hij vraagt alleen of de supporters Feyenoord willen blijven steunen nu het even wat minder gaat qua resultaten...