slot-van-wonderen

VK Sportphoto

Nieuws

MATCHDAY • Feyenoord - sc Heerenveen

Van de redactie

In speelronde 5 van de Eredivisie staat voor Feyenoord de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. De aftrap van het duel is om 16:30 uur in De Kuip en staat onder leiding van Jeroen Manschot

De Friezen bezitten op dit moment de achtste plaats in de competitie met zes punten uit vier duels. Heerenveen won de eerste twee duels van dit seizoen van RKC (3-1) en FC Utrecht (0-2). Duels drie en vier werden beide verloren van Sparta Rotterdam (1-3) en Go Ahead Eagles (3-2).

Afgelopen seizoen speelden de Rotterdammers nog 0-0 gelijk in De Kuip tegen de ploeg van oud-Feyenoorder Kees van Wonderen. In dat duel speelden Jens Toornstra en Fredrik Aursnes nog mee bij Feyenoord tegen de Friezen. Voor Aursnes was dit duel het afscheid in het shirt van de Rotterdammers waarna hij vertrok naar Benfica. Santiago Gimenez maakte de vorige editie van Feyenoord - sc Heerenveen in De Kuip zijn debuut voor de ploeg van Arne Slot.

Het duel is live te bekijken via ESPN 2.

Poll: Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag tegen sc Heerenveen?

Wij gaan winnen!

Gelijkspel

Verliezen

Delen

Reacties

Vorig jaar pakte noppert echt alles in de kuip. Gezien zijn huidige vorm verwacht ik niet dat dit straks ook gebeurd
Feyenoord Feyenoord, wat gaan we doen vandaag. Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag
Hoop dat ze de lijn van voor de break doorzetten qua voetbal en doelpunten maken. Mocht dit het geval zijn dan kan het zeker 5-0 of 6-0 worden. Heb er in ieder geval veel zin in.
Als we maar winnen vandaag dan is alles goed 💪🏽
Prachtig weertje. Wij gaan winnen, maar wordt geen walk-over. Ik ga voor een 2-0.
Zou wel lekker zijn weer een vroege goal en dan nulletje of 4 er over heen, en dan volgende week zondag even de puntjes op de I zetten.
Dan wel, even doen wat je van een kampioen verwacht.
Zou ik ook wel willen, ben helaas aan het werk.
Daar was weinig van te merken gezien je activiteiten alhier… 😎