fortuna-sittard-feyenoord-2-4-jim-breeman-sports-photography-2-1

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

MATCHDAY • Fortuna Sittard - Feyenoord

Karst

Het is weer Matchday! Feyenoord gaat, traditiegetrouw op zondagmiddag, op bezoek in Limburg. In het Fortuna Sittard Stadion trappen de Rotterdammers, om 14:30 onder toeziend oog van arbiter Nijhuis, de laatste wedstrijd voor de bekerfinale af.

In Sittard schijnt de zon. De ploeg van trainer Danny Buijs staat ruim boven de degradatiestreep en mag zelfs nog een sprankje hoop houden op Europees voetbal. Met nog vijf speelrondes te gaan, bedraagt het verschil met de play-offs zeven punten. Fortuna Sittard heeft dit seizoen pas drie keer in eigen huis verloren, tegen respectievelijk FC Twente, Sparta en AZ.

De vorige ontmoeting met Fortuna Sittard eindigde niet zoals gehoopt voor Feyenoord. In de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2023/'24 lieten de Rotterdammers dure punten liggen. Het duel tegen Fortuna Sittard eindigde in een 0-0-gelijkspel, waar Bart Nieuwkoop een negatieve hoofdrol pakte. De rechtsback kreeg in de eerste helft een ongelukkige rode kaart. Zo begon de regerend landskampioen het nieuwe seizoen met een valse start.

De ploeg van Arne Slot zal na de 6-0 overwinning op Ajax de goede reeks willen voortzetten en de drie punten naar Rotterdam willen meenemen. De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord begint zondag om 14:30 uur en is live te volgen op ESPN 1 of via het Liveblog op 1908!

Delen

Reacties

Weet iemand hoe laat de bus ongeveer aankomt bij het stadion in Sittard? Ik wil graag erheen.
Waar ken ik Feyenoord kijken in Lissabon? Ga vanavond na Orrie z'n wedstrijd
Hoop voor je dat hij meedoet, zoveel speelt hij niet.