whatsapp-image-2023-11-03-at-193349

Nieuws

MATCHDAY • RKC Waalwijk - Feyenoord

Van de redactie

In speelronde 11 van de Eredivisie staat voor Feyenoord het uitduel tegen RKC Waalwijk op het programma. De ploeg van Arne Slot bezit momenteel de vierde plaats in de competitie en nemen het op tegen de huidige nummer dertien.

In een uitverkocht Mandemakers Stadion wordt om 18:45 uur afgetrapt. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. Afgelopen seizoen won Feyenoord dankzij een benutte strafschop van Danilo vrij moeizaam van de Waalwijkers. Weet de ploeg van Arne Slot opnieuw de drie punten mee naar huis te nemen? Het duel is live te bekijken via ESPN of te volgen via 1908.nl.

Feyenoord moet zich revancheren na de eerste competitienederlaag, die vorig weekend werd geleden tegen FC Twente. Arne Slot hoopt in Brabant vooral een betere versie van zijn ploeg te zien, zo stelde hij vrijdag tijdens de persconferentie in De Kuip. "We hebben daar de afgelopen twee seizoenen wel gewonnen, maar beide keren hebben we veel moeite gehad. RKC heeft een elftal dat elk jaar wel weer verrast en ze beschikken met Michiel Kramer over een zeer bruikbare spits. Zeker na vorige week kunnen en zullen we deze wedstrijd zeker niet lichtzinnig oppakken", aldus Slot.

Dit weekend staat naast Feyenoord nog een spannende wedstrijd te wachten. Win 50x of 100x je inzet als Rico Verhoeven wint.

whatsapp-image-2023-11-03-at-193349
@KayneKVisuals

Delen

Reacties

Nog geen reacties