kramer-feyenoord

Nieuws

"We hebben een plan om ze het moeilijk te maken"

Van de redactie

Michiel Kramer speelt vanavond met RKC Waalwijk tegen zijn oude club. Met Feyenoord werd de boomlange spits in 2017 landskampioen, maar dat telt niet meer als er om 18:45 wordt afgetrapt. Ondanks dat Kramer zijn liefde voor de Rotterdamse club nooit onder stoelen of banken steekt, zal hij strijden voor een goed resultaat voor RKC.

“Ik hoop dat ze het zo lastig mogelijk gaan krijgen”, zo vertelt hij bij FC Rijnmond. “Maar we zullen echt boven onszelf uit moeten stijgen om een resultaat te kunnen behalen." Kramer zegt dat FC Twente heeft laten zien hoe Feyenoord is te bestrijden. “We hebben nu ook beelden van de wedstrijd tegen FC Twente kunnen bekijken. Het zal gaan om de intensiteit van hoog druk zetten, al wordt het heel moeilijk.” Toch kijkt de spits met vertrouwen naar het duel. “We hebben een plan om ze het moeilijk te maken”.

Kramer verwacht niet dat Feyenoord al bezig is met de naderende Champions League clash met Lazio Roma komende dinsdag. Gevraagd naar de kansen van de Rotterdammers denkt de spits van RKC Waalwijk dat Feyenoord een ander Lazio zal treffen dan in De Kuip. “Het is belangrijk dat je het middenveld van Feyenoord spiegelt, door koppeltjes te maken op het middenveld. Dan kan je er heel kort opzitten. In de thuiswedstrijd kwam Feyenoord altijd in een overtal. Wieffer en Zerrouki werden kort gehouden tegen FC Twente, dat zal Lazio Roma ook gaan doen”, zo besluit Kramer.

Delen

Reacties

Kramer wil helemaal niet winnen van Feyenoord..
Nee, hij heeft er alles aan gedaan om rood te krijgen.