stengs-3

Nieuws

“Heb het idee dat ze nog naar bepaalde posities aan het zoeken zijn”

Van de redactie

Voormalig Feyenoordspeler Lex Immers kijkt nog elke wedstrijd van zijn oude club. De Hagenees, tegenwoordig spelend voor de amateurs van Scheveningen, zag dat FC Twente in tegenstelling tot Lazio Roma wel een antwoord had op het spel van de Rotterdammers. 

“Feyenoord speelt met zo’n hoge intensiteit. Daar kon Lazio niks tegenover zetten, maar Twente kon dat wel”, zo vertelt Immers bij FC Rijnmond. “Ze hebben Feyenoord op bepaalde momenten heel hoog onder druk gezet. Feyenoord is er voetballend alleen in de laatste fase aan te pas gekomen. Dat heeft ook te maken met FC Twente, dat er overal bovenop zat.”

Calvin Stengs
Immers denkt dat trainer Arne Slot nog sleutelt aan de ideale opstelling. “Het is nog een beetje schuiven en zoeken, ik heb het idee dat ze nog steeds naar bepaalde posities aan het zoeken zijn.” Als voorbeeld noemt de oud-Feyenoorder de positie van Calvin Stengs. “Tegen Lazio was hij vanaf rechts fantastisch. Nu gaat hij waarschijnlijk weer naar de nummer 10 positie, omdat Ivanušec weer terug is. Ik vind hem vanaf rechts toch het beste.” Immers is ook benieuwd naar de rol van Ramiz Zerrouki. “Zerrouki speelde eigenlijk alleen in de Champions League, maar afgelopen zondag stond hij er dan wel ineens weer in.”

Lazio Roma
Immers had genoten van het sterke optreden van Feyenoord tegen Lazio Roma. Hij verwacht echter dat de ploeg van Slot in Rome een ander Lazio zal treffen. “Het zal een hele andere wedstrijd worden dan vorige week. Ze zullen geleerd hebben van de wedstrijd van vorige week. Lazio zal niet toestaan dat ze weer worden weggetikt. Ze zullen met een andere intensiteit spelen.”

Delen

Reacties

Ik vind dit nonsens. Je kon echt zien dat al zijn het allemaal net conditioneel fitte racepaarden dat Lazio ze erg veel kracht heeft gekost en dat het nog in de benen zat. Nu heeft t zelfvertrouwen een klein deukje gekregen wat ook te zien was tegen Waalwijk maar ik vertrouw erop dat dat weer goed komt.