whatsapp-image-2023-11-06-at-215833

@KayneKVisuals

Europees

MATCHDAY • SS Lazio - Feyenoord

Van de redactie

Het is weer matchday! De Rotterdammers zijn maandag aangekomen in Rome voor het UEFA Champions League duel tegen Lazio. De aftrap van het duel is om 21:00 uur in het Stadio Olimpico. Weet de ploeg van Arne Slot net als vorige week weer te schitteren tegen de Romeinen? 

Arne Slot gaat ervan uit dat hij dinsdag tegen Lazio weer een beroep kan doen op Mats Wieffer. De middenvelder ontbrak twee dagen geleden in Waalwijk wegens ziekte. "Mats voelt zich inmiddels een stuk fitter dan afgelopen zaterdag", vertelde Slot maandag tijdens de persconferentie vanuit Stadio Olimpico. "Ik heb daarom alle reden om aan te nemen dat hij morgen kan spelen. Maar hij gaat wel vanavond pas weer voor het eerst meetrainen, dus we moeten die training nog wel afwachten."

De training wordt ook voor Gernot Trauner een testmoment, liet Slot weten. "Gernot heeft gisteren een gedeelte meegetraind met de groep. Vandaag gaat hij hopelijk de hele training volmaken. Ik heb de hoop en ook wel de verwachting dat hij tegen Lazio beschikbaar is, al zal dat in elk geval niet als basisspeler zijn."

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Gimenez, Ivanušec.

Wat wordt volgens jou de uitslag van Lazio - Feyenoord? Laat het hieronder weten in de reacties!

whatsapp-image-2023-11-06-at-215833
@KayneKVisuals

Delen

Reacties

Dan moet het spel wel beter zijn dan afgelopen twee wedstrijden. Ik weet niet wat het wordt. Lazio ook geen goede beurt gehad het weekend.
De thuiswedstrijd heeft zo veel indruk gemaakt dat het wel lijkt alsof hij vorige week gespeeld is maat in werkelijkheid is het al 13 dagen geleden.
Mijn productiviteit gaat weer flink naar beneden gedurende de dag. Probeer je hoofd er maar eens bij te houden met zo'n wedstrijd op het programma.
Bij de 0-2 Feyenoord wordt Sarri gek, steekt een peuk op en krijgt rood. Iedereen in rep en roer 0-4 eindstand!
Ik zou de voorgesprekken over Lazio van Slot wel eens willen horen. Dat kan natuurlijk niet live maar ook een maand of wat later lijkt het me zo interessant om te horen hoe zo'n voorbereiding gaat.
Mooie pot weer vanavond. Hopelijk winnen we nu eens wel een keer een lastige uitwedstrijd in Europa tegen een subtopper. Tegen lazio, as roma en atletico niet gelukt de laatste jaren. Als we de kansen afmaken moet het mogelijk zijn. Als je vanavond wint zet je niet alleen een grote stap richting de achtste finales maar je maakt dan ook nog kans op de 1e plaats in de groep. Want dan heb je een redelijk goede kans dat je in de volgende ronde nog geen absolute top treft. Eerst vanavond resultaat halen! Heb er zin in!
Feyenoord niet op z'n best op het moment laten we eerlijk zijn,
hoedanook wordt alsnog gewoon een nulletje of 3
Paixao laatste tijd niet best, maar ik vond hem vanaf de rechterkant vorig seizoen sowieso beter. Misschien als we hem daar parkeren vanavond dat die Romeinen het ook ff niet meer weten door aan beide flanken een andere speler te moeten verdedigen.
Feyenoorders, medekameraden.

Wat gaan we doen vandaag?
Ik heb zo'n vreemd gevoel over vanavond. 0-5
Vroege rode kaart Lazio en daarna de gehele ineenstorting van het Romeinse rijk.
Ik droom maar weer ff verder....
We gaan die vieze Romeinen effe een lesje leren
Ik heb een goed gevoel, ondanks dat het moeilijk wordt vanavond, gaan we met een 1-2 terug naar huis! 💪
Zal mij benieuwden of Feyenoord nu wel er klaar voor is.